Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(Tripsita @ 2011 01 31, 22:05)
FM nuriebalintojas neputoja, nes jame nėra pridėta vadinamosios piktosios chemijos. Nes putos būtent nuo chemijos susidaro. Bet ... mažiau putų, už tai sveikiau rankoms ir aplinnkai, nes ir į kanalizaciją išleidžiamas vanduo turi mažiau bjaurasties wink.gif
Pati asmeniškai dar išbandžiau lyginimo putas, superinis dalykas... vaiko medvilninius mokyklinius marškinius išlyginu be vargo,.. nors būtų perdžiūvę kaip sacharos dykuma smile.gif
Dar asmeniškai labai patinka plėšomos servetėlės, prisimėčiau pilnus namus jų smile.gif ir į kriauklę vietoje "mazgotės" ir dulkėms valyti, o kaip gerai stiklines iššluosto.. nepalieka jokių plaušelių, ir vandenį puikiausiai sugeria... o ir kaina nepalyginsi su mikrofibrų šluostėm.. aišku jos nėra tokios ilgaamžės, bet... kai kaina nedidelė tai dar smagiau dažniau pakeitus su nauja valinėti smile.gif
Dar labai geras odos valiklis su natūraliu bičių vašku tinka ir baldams, batams, odiniams rūbams ir rankinėms, negalima tik zomšo, nabuko valyti, nes bus negerai  schmoll.gif
Na jei dar kas nors domintų, galėsiu plačiau pakomentuoti smile.gif

Ištrintas komercinis pasiūlymas.

Saunus komentaras.smile.gif
Isvardinote pacius geriausius ir perkamiausius gaminius.smile.gif thumbup.gif
Atsakyti

i 
Skyrelis apie kosmetiką, apie kitas priemones diskutuojam čia
Atsakyti
QUOTE(Tripsita @ 2011 01 31, 23:05)
FM nuriebalintojas neputoja, nes jame nėra pridėta vadinamosios piktosios chemijos. Nes putos būtent nuo chemijos susidaro. Bet ... mažiau putų, už tai sveikiau rankoms ir aplinnkai, nes ir į kanalizaciją išleidžiamas vanduo turi mažiau bjaurasties wink.gif

Va stai todel as ir naudoju fm. drinks_cheers.gif

Teko net girdeti tokiu piktu kalbu,jog fm'o buitine chemija labai rankas isberia, ir t.t zodziu gryna chemija.
Ypac tas degreaser ,kur yra zodziu toks pats stipriausias valiklis.
Bet nezinau kiek cia tiesios.As viska sveiciu be jokiu pirstiniu, nes gyvenimo tempas per greitas,kad dar pirstines uzsideciau ir man nieko.
Ranku nei grauzia nei beria.
Manau,ten tik piktos kalbos. schmoll.gif g.gif
O kaip kitom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 31, 23:15)
Va stai todel  as ir naudoju fm. drinks_cheers.gif

Teko net girdeti tokiu piktu kalbu,jog fm'o buitine chemija labai rankas isberia, ir t.t zodziu gryna chemija.
Ypac tas degreaser ,kur yra  zodziu toks pats stipriausias valiklis.
Bet nezinau kiek cia tiesios.As viska sveiciu be jokiu pirstiniu, nes gyvenimo tempas per greitas,kad dar pirstines uzsideciau ir man nieko.
Ranku nei grauzia nei beria.
Manau,ten tik piktos kalbos. schmoll.gif  g.gif
O kaip kitom? ax.gif

Rankos rankom nelygu.. kitiem ir vanduo beria... smile.gif
Aš šveičiausi ir su tuo stipriu židinių valikliu.. ir nieko.. slidu buvo, bet nenugraužė rankų.. nepalyginsi su Cilit bangu.. ir purvo kaip nebūta... odos taip pat... po to šššš tai rankas dvi savaites gydžiaus :S
Atsakyti
QUOTE(Tripsita @ 2011 02 01, 15:14)
nepalyginsi su Cilit bangu.. ir purvo kaip nebūta... odos taip pat... po to šššš tai rankas dvi savaites gydžiaus :S

Jusu mineta valikli naudojau tik kelis kart,is kart ismeciau,nes papurskus ne tik rankos nueidavo, bet ir akis grauzdavo taip,kad budavo langa reikedavo atsidaryti. Nu zodziu nuima nesvarumus tikrai bet... schmoll.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar keletą prekių:
Blakstienoms tušas - netiks toms, kurios mėgsta storas ir masyvias blakstienas.
Šis tušas daugiau natūralų makiažą mėgstančioms blakstienoms smile.gif Nes neužtepa labai storo sluoksnio... nupirkau dovanų pietietei... bet.. teks perparduoti, nes ten mergaitės laaaabai riebiai dažosi, tai manau tikrai netiks sad.gif
Virtuvės valiklis - tikrai gerai nuvalo aptaškytą kaitlentę ir stalviršį, ir kvepia maloniai, tarsi valgomu kažkuo.. nesijaučia jokių chemijų kvape, lyginant su parduotuviniais panašiais valikliais. Nors ir aprašyme rašo, kad šis valiklis nekenksmingas, gali turėti sąlytį su maistu, t. y. su juo nuvalius nebūtina perplauti paviršiaus.
Atsakyti
QUOTE(Tripsita @ 2011 02 02, 23:18)
Išbandžiau dar keletą prekių:
Blakstienoms tušas - netiks toms, kurios mėgsta storas ir masyvias blakstienas.
Šis tušas daugiau natūralų makiažą mėgstančioms blakstienoms smile.gif Nes neužtepa labai storo sluoksnio...

va man lygiai toks tusas ir pasirode,nepatiko man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 02 04, 19:20)
va man lygiai toks tusas ir pasirode,nepatiko man blush2.gif

Na taip.. nerekomenduočiau jo pirkti tom kas mėgsta ryškiai dažytis, jis tik natūralumą mėgstančioms merginoms ...
Atsakyti
QUOTE(Tripsita @ 2011 02 04, 22:04)
Na taip.. nerekomenduočiau jo pirkti tom kas mėgsta ryškiai dažytis, jis tik natūralumą mėgstančioms merginoms ...

Tiesa, tik vieną kartt (kai labai reikėjo) sugebėjau pasidažyti tiek, kad atrodė tikrai "pilnos" blakstienos. Tiesiog dažant pirmą sluoksnį, reik švelniai judint šepetėlį į šonus, tada palaukt kol tušas visiškai išdžius ir dažyti antrą sluoksnį. thumbup.gif atrodo
Atsakyti
QUOTE(Tripsita @ 2011 02 04, 22:04)

Bet kai pagalvoji tai jis tinka lengvam dieniniam makiazui bigsmile.gif , bet as kai dazausi svenciu dienom biggrin.gif
Atsakyti

i 
Tema nėra skirta platinančių paieškom.
Atsakyti
Labutis. Norėjau pasiklausti apie akcijas šio mėnesio ax.gif Tie prabangūs kvepalai, kuriems akcija, jų daugiau nebebus prekyboje? g.gif
Atsakyti