Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(volpe @ 2011 12 01, 13:21)
axteveli:nemanau,kad cia reikia teisintis del gramatikos klaidu.jei noretumem ismokti ieskotumem lituanistinio forumo!

Bet Volpe, sutikit, kad tikrai labai rimtai neatrodo, kai reprezentuoja firma FM, o raso kaip treciokas.. as suprantu,kad vyram gal sunkiau ir jie nesigilina i gramatines klaidas, bet cia jau labai akis bado.. as ir rasau sveplai kaip sakant, bet be TOKIU gramatiniu klaidu.. man asmeniskai netrukdo, bet is kart sudaro labai nerimto zmogaus ivaizdi ir gana jauno.. as net nepagalvociau, kad cia pilnametis raso. Neisizeiskite axteveli ar kaip ten.. as jus jei ka asmeniskai galiu pamokint flirt.gif juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 01, 12:25)
Bet Volpe, sutikit, kad tikrai labai rimtai  neatrodo, kai reprezentuoja firma FM, o raso kaip treciokas.. as suprantu,kad vyram gal sunkiau ir jie nesigilina i gramatines klaidas, bet cia jau labai akis bado.. as ir rasau sveplai kaip sakant, bet be TOKIU gramatiniu klaidu.. man asmeniskai netrukdo, bet is kart sudaro labai nerimto zmogaus ivaizdi ir gana jauno.. as net nepagalvociau, kad cia pilnametis raso. Neisizeiskite axteveli ar kaip ten.. as jus jei ka asmeniskai galiu pamokint  flirt.gif juokauju  biggrin.gif

na is dalies sutinku,bet neuzsiciklinkim ant klaidu.uztenka karta pasakyti,ir manau,ka dzmogui jau aisku,o dabar paskaitykite paskutinius postus,ven tik apie gramatika.....
Neisizeiskite axteveli ar kaip ten.. as jus jei ka asmeniskai galiu pamokint

kazin kaip baigtusi...... lotuliukas.gif tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 12 01, 13:34)
na is dalies  sutinku,bet neuzsiciklinkim ant klaidu.uztenka karta pasakyti,ir manau,ka dzmogui jau aisku,o dabar paskaitykite paskutinius postus,ven tik apie gramatika.....
kazin kaip baigtusi...... lotuliukas.gif  tongue.gif  blush2.gif

A.. taip taip, tai nereik 10k kartot biggrin.gif as da ne karto nieko nebuvau sakius tongue.gif
rolleyes.gif ai.. ka jau cia.. kaledos.. argi sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 01, 12:38)
kaledos.. argi sunku lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos, merginos, gal galėtumėt parašyt ar yra CELINE DION NOTES kvepaliukų analogas blush2.gif
Atsakyti
celine dion nieko nera........... sad.gif
Atsakyti
O chanel 5 yra ?
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2011 12 01, 14:05)
O chanel 5 yra ?

Taip tai FM 21 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 12 01, 14:12)
Taip tai FM 21  4u.gif

o kokia kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasve: 01 gruodžio 2011 - 13:16
QUOTE(rasve @ 2011 12 01, 14:16)
o kokia kaina

Kataloge 41 Lt, o jei uzsiregistruosit, uzsisakysit, uz 29Lt. 4u.gif
Atsakyti
merginos lekit i kita:
http://www.supermama...howtopic=793043
nes vitulka tuoj istrins
zyvy:uzsiregistravimas yr adarbas ,nemaisykite to.ir jei norite aname pasdiskutuojame
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 12 01, 14:42)
merginos lekit i kita:
http://www.supermama...howtopic=793043
nes vitulka tuoj istrins
zyvy:uzsiregistravimas yr adarbas ,nemaisykite to.ir jei norite aname pasdiskutuojame

Tai jus nemaisykite, ir neklaidinkite zmoniu,norint isigyti produkcija pigiau , tereikia uzsiregistruoti, ir viskas, gave savo prisijungimo duomenis, jus sekmingai uzsisakote prekes..Nereikia pirktis startines pakuotes, taip pat neprivaloma visiems, kurti grupe.... 4u.gif Pas mus UK tai vadinasi PREFERRED CUSTOMER mirksiukas.gif

P.S ponia, jus bent parasiusi zinute pasitikrinkit, ka paraset, nes jau kelios dienos skaitau jusu postus, nu kaip jau merginos sake , tokia rasyba, garbes neduoda.... doh.gif

O kas susije su naujais 24 kvepalais, tai visi super, man moteriski, visi geri, ir butinai isigysiu...Labiausiai patiko FM 01.03.15.16.20.27.29. Ilga laika, mano megstamiausi buvo FM 81 is klasikines kolekcijos.o siaip visada naudoju prabangia kolekcija, nes mano kvapai ten...Bet va dabar FM Group pasistenge, ir sukure puikius kvapus klasikinei kolekcijai.Super thumbup.gif Kas man labiausiai patinka , kad kiekviena diena gali kvepintis vis su kitais, kvepalais, pirkti kiek nori ir kokiu nori, nereikia ziureti i kaina... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zyvy: 01 gruodžio 2011 - 14:24