Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

ir vel su su ta gramatika?
tai gal pas jus nereikia startinio....ikelsiu sita dalyka i ana puslapi,nes ten kalbame apie kontraktus ir distributoriu,tai pkad jei norite skaityti:verskite puslapi.prisiminkite ,kad kiekvienoje valstybeje veikia skirtingai

Papildyta:
dingo ana tema...vitulka padek...neberandu...o gal cia as ja unebemoku ieskoti....gerai tada parasysiu cia:
2. Įsigyti Startinę Pakuotę

a) Pasirašant sutartį reikia būtinai įsigyti Startinę Pakuotę, kurią Jums pasiūlys Rėmėjas.

cool.gif Tuo atveju, jeigu Rėmėjas neturi Startinės Pakuotės, išsiunčiant sutartį reikia iš karto ją užsakyti FM GROUP atstovybėje. Prašome nepamiršti siuntinio gavimo taisyklių (jas rasite skiltelėje „Kaip užsakyti“) arba ateiti į atstovybę ir ją nusipirkti.

Startinės Pakuotės yra 2 rūšių:

· Startinis 200 - visi mėginėliai - 160 vnt.

· Startinis 20 - populiariausių kvepalų mėginėliai - 20 vnt.

Prie kiekvienos Startinės Pakuotės nemokamai pridedama:

Ø Katalogas

Ø Marketingo Planas

Ø Sutartis

Ø Kainininkas

Startinio Pakuotėje rasite lipdukus su kodais.

Vieną iš lipdukų reikia būtinai priklijuoti ant sutarties.

Tikimės, kad Startinė Pakuotė padės Jums dirbti ir surasti naujų distributorių.
DĖMESIO! Į FM Klubą gali įstoti tik pilnamečiai!!!

Sutartys nebus registruojamos, jei:

- bus blogai užpildytos

- trūks reikiamų duomenų

- bus be startinio kodo.

Tvarkingai užpildytos sutartys yra registruojamos 3 darbo dienų bėgyje.

tai kas ka klaidina?
gera ssponsorius zino taisykles!prasyciau ir jums,jei jau esate sponsorius,pasiskaityti visas taisykles...
beje,prasycia unerasyti geltonai,nes neimanoma perskaityti,reikia isryskinti su pelyte....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 01 gruodžio 2011 - 14:22
QUOTE(volpe @ 2011 12 01, 15:21)
ir vel su su ta gramatika?
tai gal pas jus nereikia startinio....ikelsiu sita dalyka i ana puslapi,nes ten kalbame apie kontraktus ir distributoriu,tai pkad jei norite skaityti:verskite puslapi.prisiminkite ,kad kiekvienoje valstybeje veikia skirtingai
era ssponsorius zino taisykles!prasyciau ir jums,jei jau esate sponsorius,pasiskaityti visas taisykles...
beje,prasycia unerasyti geltonai,nes neimanoma perskaityti,reikia isryskinti su pelyte....

Nereikia, man jusu informacijos, antri metai dirbu ir puikiai zinau taisykles, ne viena zmogu uzregistravus.., taip kad puikiai ismanau visa tai,netik Lietuvoje, bet ir kitose salyse... o jums patarciau atsisesti ir ramiai perskaityti Aktualijas, nuo pat pirmo puslapio, va ten ir rasite patvirtinima, kad nereikia pirkti startiniu pakuociu buvo paskelbta akcija iki atsaukimo...o jo dar nebuvo... nebent as praziopsojau, kas labai neitiketina.... biggrin.gif Na ir pakaks, imkit balioneli... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as pati ka tik irasiau viena zmogu,ir galiu patvirtinti,kad buvo reikalingas startinis numeris,meginukai ....jei jau taip keliate nosi pasakykite kuriame puslapyje ieskoti,nes perskaiciau viska,bet radau tik tiek kad iki lapkridio 8 dienos uzsiregistravusiems bus suteikiamos tam tikros galimybes.
as italijoje ,bet visagalis internetas suteikia galimybe matyti viska.
gal ka ir praleidau,jei taip tai atsiprasau,bet noriu faktu.prasyciau pasakyti aktualiju puslapi,taip galesiu ir as apsisivesti.
plius jei jau taip ismanote,papasakokite kaip uzregistruoti albanijoje,matant kad net patys albanai dar nezino:)o as kalbu albaniskai ir ka tik padejau rageli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 01 gruodžio 2011 - 14:58
QUOTE(Zyvy @ 2011 12 01, 14:26)
Kataloge 41 Lt, o jei uzsiregistruosit, uzsisakysit, uz 29Lt. 4u.gif

Nebutinai.. galit ieskot kas ir taip parduos su nuolaida smile.gif nebutina registruotis.. jei nenorit.. as nesiregistruoju ir gausiu pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 01, 15:10)
Nebutinai.. galit ieskot kas ir taip parduos su  nuolaida  smile.gif nebutina registruotis.. jei nenorit.. as nesiregistruoju ir gausiu pigiau smile.gif

is tiesu tai mergina kuri tau taip parduoda nelabai graziai elgiasi...bet ji nori tasku,o ne uzmokesciu,nenori kurit savo medzio,savo grupes...jai taip gerai...fm veikia pagal MLM , tai yra butent ta sistema,kuri kuria tokia grandine....
na cia manau,kad ja ukiekvieno kaip nori,bet tikrai tai ne fm grupes metodas .
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 12 01, 14:44)
nereikia pirkti startiniu pakuociu buvo paskelbta akcija iki atsaukimo...o jo dar nebuvo...

atsiprasau,klydau,man tiesia ibendradarbe is vilniaus atsake,kad nereikia imti pradinio startinio ,uztenka pasiratyi sutarti.Jus teisi,cia as praziopsojau....
Italijoje dar vis reikia.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 12 01, 15:18)
is tiesu tai mergina kuri tau taip parduoda nelabai graziai elgiasi...bet ji nori tasku,o ne uzmokesciu,nenori kurit savo medzio,savo grupes...jai taip gerai...fm veikia pagal MLM , tai yra butent ta sistema,kuri kuria tokia grandine....
na cia manau,kad ja ukiekvieno kaip nori,bet tikrai tai ne fm grupes metodas .

Koks skirtumas, gražiai ar negražiai elgiasi biggrin.gif Pvz., aš irgi pirkčiau kvepalų pigiau, bet registruotis nenoriu, nes žinau, kad pirksiu tik kartą ar du. Tai kam man įsipareigoti tam FM? Gal elgiasi ir negražiai, bet tiesiog padeda norinčioms įsigyti kvepalus pigiau.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 12 01, 16:18)
is tiesu tai mergina kuri tau taip parduoda nelabai graziai elgiasi...bet ji nori tasku,o ne uzmokesciu,nenori kurit savo medzio,savo grupes...jai taip gerai...

man tai viskas cia ok, man reikia prekes pigiau, jei tasku-man gerai ir jai gerai.. smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2011 12 01, 17:13)
Koks skirtumas, gražiai ar negražiai elgiasi biggrin.gif Pvz., aš irgi pirkčiau kvepalų pigiau, bet registruotis nenoriu, nes žinau, kad pirksiu tik kartą ar du. Tai kam man įsipareigoti tam FM? Gal elgiasi ir negražiai, bet tiesiog padeda norinčioms įsigyti kvepalus pigiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mane lygiai tokia pat situacija..
Atsakyti
sutinku su jumis,kad abiem i nauda,bet is tieus ji pazeidzia taisykles.kai pasirasineji surati yra parasyta,kad yra kainos ir kam jos skirtos,ir kad tu su tom taisyklem sutinki.
as visai nesiginciju,kad tai i nauda ir tau ir jai....nors nemanau,kad tik is tasku ji isgyvens.....
na cia kiekvieno reikalas.....
as noriu uzdirbti,o ne tik nuo tasku procentus pasiimti.cia kiekvieno mastymas.
Atsakyti
Tai va, kad kiekvieno mąstymas ir kiekviena elgiasi kaip jai atrodo geriau smile.gif Čia nesąmonė, jeigu norint nusipirkti turi sutartį pasirašinėti.
Atsakyti
tai tu gali pirkti is distributoriaus ir neisirasydamas,bet katalogo kaina.kam tada juos daro?siaip del grozio?tada parasytu kad yra produktas ir nerasytu kainos,o dabar yra kaina distributoriui ir kaina pirkejui.normalu.nemanau,kad nuejes i parduotuve pameilinsi akute ir tau parduos uz ta pacia kaina,kaip kad perka jie,biznio ner.o kas parduoda su nuolaida nori tik tasku,bet is tasku neisgyvensi...supras ateityje....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 01 gruodžio 2011 - 19:40
QUOTE(volpe @ 2011 12 01, 19:39)
tai tu gali pirkti is distributoriaus ir neisirasydamas,bet katalogo kaina.kam tada juos daro?siaip del grozio?tada parasytu kad yra produktas ir nerasytu kainos,o dabar yra kaina distributoriui ir kaina pirkejui.normalu.nemanau,kad nuejes i parduotuve pameilinsi akute ir tau parduos uz ta pacia kaina,kaip kad perka jie,biznio ner.o kas parduoda su nuolaida nori tik tasku,bet is tasku neisgyvensi...supras ateityje....

Taip, kaip ir neišgyvensi vien iš platinimo biggrin.gif Esu kitos firmos konsultantė, tai šiaip mano reikalas: noriu parduodu konsultanto kaina, noriu katalogo smile.gif Kai reikia taškų, kad nusipirkčiau kažkokį akcijinį, pvz, daiktą, tai man negaila ir už savikainą atiduoti. Juk į minusą aš asmeniškai tai neinu smile.gif
Atsakyti