Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

Sveikos 4u.gif
Neseniai įsitraukiau į šį reikalą, na ir ką galiu pasakyti: super thumbup.gif kvapai, bent jau man laiko tikrai ilgai, kvapai kiek turėjau galimybę palyginti su "firminiais" tikrai atitinka, o kaina žymiai geresnė, trumpai tariant aš sužavėta 4u.gif
Galimybė užsidirbti - yra, o tai šiais laikais labai svarbu, juk visi norim "lengvesnių" pinigėlių blush2.gif
Beje kosmetika taip pat superinė, turiu šešėlius, spalva labai graži, nenubyra smile.gif tieisog profesionali kosmetika, mėgėjiškom kainom thumbup.gif
Namų priežiūros reikmenys, taip pat labai kokybiški ir puikiai valo. Be to, kaina irgi fantastiška 4u.gif
Aišku kievienam savaip ir kiekvienas turim savo nuomonę apie vienus ar kitus dalykus mirksiukas.gif
Jei ką nors sudomino, prašom į AŽ papasakosiu plačiau, kas kaip ir kur 4u.gif
Geros dienos ir puikios nuotaikos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuttee: 12 gruodžio 2011 - 15:23
Na ka, mielos sm nares deka isigyjau FM kvepaliuku.. neslepsiu, buvau skeptiskai nusiteikus sitos firmos atzvilgiu.. esu kosmetikos manjake, todel ir kas liecia kvepalus galvojau, kad jei jau pigus, tai nelabai ten kas is ju gero.. klydau.. kaip ir kosmetikoj kaina nevisada atitinka kokybe, taip ir cia.. nusipirkau ir tikrai labai maloniai nustebau smile.gif isigyjau nr 81-DKNY kvapo, ir 132-Versace noir.. ir ka jus galvojat.. kvapas atitinka 99% bigsmile.gif kiek pamenu, tai beveik identiskas..spec uzsipurskiau paziuret kiek laiko, tai gavau preke apie 14val, o dar 22val uzuodziau as juos arti pritraukus nosi biggrin.gif zodziu tikrai kokybe labai gera..rekomenduoju isbandyt, kas dar nebande.. kas neturi pinigeliu isigyt tu brangiu, geru firmu, sitie puikus pakaitalas smile.gif
Atsakyti
vikutee:tuoj atleks vitulka:rasys,kad platinti negalima...
kas liecia produktus ,kokybe tikrai gera.
visa make - up produkcija yra daroma italijoje ,kie ksupratau.nes klausiau vieno seminaro tai sake:make - up pruduktams pasitelkta italu sugebejimais ir tecnica.tai nezinau ar cia gryna iitalijoje ar tiesiog pritaikytas italiskas metodas........
Atsakyti
PANOS, norit kad uzdarytu tema sita?? aiskiai buvo pasakyta, JOKIU PLATINIMU! cia tik aptarinejami FM produktai, ju kokybe ir t.t smile.gif
Atsakyti
Iskvepinau visus naujus moteriskus kvapus:) yra tikrai skaniu, 1,13,15, ir eile kitu, bet sitie man ypac patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 12 13, 12:07)
Iskvepinau visus naujus moteriskus kvapus:) yra tikrai skaniu, 1,13,15, ir eile kitu, bet sitie man ypac patiko thumbup.gif

o nezinot kokius kvepalus atitinka sie jusu isvarinti nr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 15:46)
Na ka, mielos sm nares deka isigyjau FM kvepaliuku.. neslepsiu, buvau skeptiskai nusiteikus sitos firmos atzvilgiu.. esu kosmetikos manjake, todel ir kas liecia kvepalus galvojau, kad jei jau pigus, tai nelabai ten kas is ju gero.. klydau.. kaip ir kosmetikoj kaina nevisada atitinka kokybe, taip ir cia.. nusipirkau ir tikrai labai maloniai nustebau  smile.gif isigyjau nr 81-DKNY kvapo, ir 132-Versace noir.. ir ka jus galvojat.. kvapas atitinka 99%  bigsmile.gif kiek pamenu, tai beveik identiskas..spec uzsipurskiau paziuret kiek laiko, tai gavau preke apie 14val, o dar 22val uzuodziau as juos arti pritraukus nosi  biggrin.gif zodziu tikrai kokybe labai gera..rekomenduoju isbandyt, kas dar nebande.. kas neturi pinigeliu isigyt tu brangiu, geru firmu, sitie puikus pakaitalas  smile.gif

jūsų įvardinti kvepaliukai man taip pat labai labai,nu bet svaigstu aš dėl ESCADA "Into the blue",nu kaip gaila ,kad jų jau nebegamina verysad.gif doh.gif turbūt teks jamt 132,nes 81 jau turėjau,turiu šalia savęs papkę,bet tokių nr. kaip 1,13,15 nėra,idomu skirtingai turbūt papkėse sudėliota g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 13 gruodžio 2011 - 12:23
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 12 13, 13:23)

jūsų įvardinti kvepaliukai man taip pat labai labai,nu bet svaigstu aš dėl ESCADA "Into the blue",nu kaip gaila ,kad jų jau nebegamina verysad.gif  doh.gif turbūt teks jamt 132,nes 81 jau turėjau,turiu šalia savęs papkę,bet tokių nr. kaip 1,13,15 nėra,idomu skirtingai turbūt papkėse sudėliota g.gif

Sie yra patys naujausi, nuo gruodzio pradzios pasirode. Yra 16 nauju moterisku kvapu,ir keli vyriski, na bet as vyriskais nesidomiu:). Eskada naujas yra 28 nr-marine crowe(berods taip rasosi:)). 1-givenchy ange ou demon, 13-YSL baby doll, 15-DKNY pure. Vakar pasikvepinau nr.14(hugo boss intense), tai dar siandien jauciu malonu aromata, bet man jis truputi per salsvas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 13 gruodžio 2011 - 13:28
va va išėjo į dekretą mano platintoja tai taip ir liko pas mane jos papkė,bet matyt jau pasenusi bus ,nes matau naujienų prirašėt tai ojojjjj,reikia susizgriebt ir nuvežti jai ir pažiūrėti kokių naujienų yra ir prisikvėpinti biggrin.gif gal kas patiks
Atsakyti
na jei ka snori tai rasau:
fm 1 .= ghivenchy - ange-ou-demon - le secret
fm 3 = givenchy - play for her
fm 8 = ghivenchy - eaudemoiselle
fm 13 = yves saint laurent - baby doll
fm 16 =jimmy choo - jimmy choo
fm 19 = versace - christal noir
fm 30 := torrente - l'orde torrente
fm 14 = hugo boss - deep red
fm 28 =isey miyake - l'eau d'issey soothing night
fm 29 = escada-marine groove
fm 15
= dkny -pure
fm 20= elisabeth arden - red door velvet
fm 27= salvatore feragamo - attimo
vyriski:
fm 62 =giorgio armani - code sport
fm 42 = l'occitane - eau des baux
fm 45= givenchy - plau intense
fm 51 = l'instant de guerlanin - extreme puor
fm 55= hugo boss- boos orange for men
fm 63 = gucci quiltly puor homme
fm 65 = dsquared - he wood.
as irgi isbandziau:liko kambarys kvepiantis iki vakaro.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 13 gruodžio 2011 - 15:43
Ar yra Hugo Boss-Femme analogas ir ar kvapas atitinka? g.gif
Atsakyti
as tarp mano neradnu...yra kiti ,be sio neradnu....
Atsakyti