Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(delfiuka @ 2009 07 14, 20:56)
manau, sukurti tam, nes plaukai labai gerai sugeria kvapus, bet kvepalu nepatartina purksti ant plauku, nes plaukus issausins  smile.gif

pvz man tai jis nesausina plauku visiskai, juk tai kvepalai plaukams, o ne kunui... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2009 07 14, 22:05)
pvz man tai jis nesausina plauku visiskai, juk tai kvepalai plaukams, o ne kunui... biggrin.gif

turejau galvoje, kad sausina paprasti kvepalai, o specialus sukurti tam, kad drasiai butu galima purskti ant plauku blush2.gif
Atsakyti
Man ir jie patinka.Ne orginalas, bet ir kaina daug mazesne,o kokybe manau tikrai nebloga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2009 08 26, 23:31)
mergins tikrai gaila kad nepadariau foto prieš bet foto po galiu idėti mirksiukas.gif  mano vonia sena dar tarybinių laikų nes mes pas senelius gyvenam tai sakiau jau būtina perklyjuot plyteles nes nebežinau kaip vonią šveist ale va išvaliau ir esu dabar labi laiminga nes vonia švari  ir galim ramiai laukti rekonstrukscijos wub.gif  wub.gif  wub.gif

Net neabejoju, kad FM priemones puikiai valo, manau, pati neuzilgo isitikinsiu 4u.gif
bet pelesis yra baisus dalykas, linkiu, kad isnyktu visiems laikams 4u.gif
Atsakyti
O kaip kvepalai? Kam kas patinka, man asmeniskai vyriski FM68 tai thumbup.gif , o is moterisku naudoju FM141 wub.gif O kaip kitoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2009 09 06, 23:18)
O kaip kvepalai? Kam kas patinka, man asmeniskai vyriski FM68 tai  thumbup.gif , o is moterisku naudoju FM141  wub.gif  O kaip kitoms?  4u.gif

Geda pasakyti blush2.gif platinu siuos kvepalus bet dar nei vienu taip ir neysigijau.Anksciau drauge parvezdavo is uzsienio ten kai kurie uz musiskius stovincius parduotuveje daug pigesni,ir dar daug senu turiu.Bet man daug kvapu kurie patinka yrajKau dabar net drauges nebeprasau kad parveztu.Baigsiu senuosius ir pradesiu naudoti Fm group kvepaliukus,man jie thumbup.gif ismeginus neviena meginuka,ir kvapas laikosi tikrai gerai
Atsakyti
Man mot.128 thumbup.gif
Atsakyti
Turiu gavusi dovanų, tikrai labai džiaugiuosi už to žmogaus pastangas,tačiau kvepalai man nepatiko. Turiu regis 40 nr.jei gerai suprantu ax.gif Gavau be dėžutes sudėties nėra, tik pasikvėpinus nuo jų baisiai skauda galvą, kol atsekiau nuo ko biggrin.gif skauda kai ir salia pasikvėpinęs žmogus šios firmos kvepalais. Kvepalų tikrai nepadauginu,matyt,apskritai sudedamosios pagrindinės dalys bus kaltos,manyčiau kokybės šiems kvepalams tikrai trūksta
Atsakyti
QUOTE(Praeivė @ 2009 09 07, 14:17)
Turiu gavusi dovanų, tikrai labai džiaugiuosi už to žmogaus pastangas,tačiau kvepalai man nepatiko. Turiu regis 40 nr.jei gerai suprantu ax.gif  Gavau be dėžutes sudėties nėra, tik pasikvėpinus nuo jų baisiai skauda galvą, kol atsekiau nuo ko biggrin.gif skauda kai ir salia pasikvėpinęs žmogus šios firmos kvepalais. Kvepalų tikrai nepadauginu,matyt,apskritai sudedamosios pagrindinės dalys bus kaltos,manyčiau kokybės šiems kvepalams tikrai trūksta

Man nuo Dolce Gabanna originalo taip pat skauda galva. Kazin kas cia kaltas?
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2009 09 08, 11:01)
Man nuo Dolce Gabanna originalo taip pat skauda galva. Kazin kas cia kaltas?

kalta ne kokybe, o tiesiog kazkokios tu kvepalu sudedamosios dalies netoleravimas. Juk nera taip, kad pvz visos geles skaniai kvepia. Buna, kad vienu kvapo negalim pakesti, o kitiems jis dieviskas.
Atsakyti
kokybės jiem tikrai netrūksta, o nuo dovanotų kvepalų tai ne tau vienai skauda galva, kvepalus reikia išsrinkti ir rinktis neskubant ir atydžiai...
Atsakyti
Ar kam patinka geliu kvapai? Dabar vyksta akcija, ar kas bandot isigyti ir pabandyti?
As tai turėjau naslaites kvapa, man labai patiko ir kvepėjo labai jau originaliai.
Atsakyti