Noriu pasakyti, kad kvepalai FM238, tai analogas Chloe Eau de Parfum-Chloe, tokie pat kaip ir originalas, jokio skirtumo, tik kaina.

kiekvienas kvapas skirtingai laiko, as asmeniskai esu isbandziusi bent 5 rusis, tai kiti visiskai nelaiko, o kai kurie kvapai net kelias dienas ant rubu kvepia, pvz is prabangios kolekcijos

FM kvepalai gaminami tų pačių kvapų grupių kaip ir pirmaujančios pasaulinės firmos :
Šipras
Medis
Gėlė
Fougere
Rytų
Citrusiniai
Dauguma mūsų perka garsių firmų kvepalus (tik 12% - 16% koncentrato) arba Tualetinį vandenį (tik 3-8%) dėl aukštos kvepalo kainos
FM kvepalai turi 20% koncentrato
Ką tai reiškia Jums?
Tai reiškia,kad kvepalai kvepės ilgiau
FM kvepalai turi atpažystamus panašumus su garsių firmų kvepalais ir kartu daug pigesni
QUOTE(viola**** @ 2009 10 16, 23:37)
FM kvepalai gaminami tų pačių kvapų grupių kaip ir pirmaujančios pasaulinės firmos :
Šipras
Medis
Gėlė
Fougere
Rytų
Citrusiniai
Dauguma mūsų perka garsių firmų kvepalus (tik 12% - 16% koncentrato) arba Tualetinį vandenį (tik 3-8%) dėl aukštos kvepalo kainos
Ką tai reiškia Jums?
FM kvepalai turi atpažystamus panašumus su garsių firmų kvepalais ir kartu daug pigesni
Šipras
Medis
Gėlė
Fougere
Rytų
Citrusiniai
Ką tai reiškia Jums?
Atsiprasau, nenoriu nieko izeisti, bet negaliu nepastebeti...

Kvapu grupes is tiesu yra ne sesios, bet septynios, o "fougere" turi lietuviska vertima...
Kuno kremai is FM tai tikrai geri, labai skalsus nereikia daug tepti ir gerai drekina, o dar jei kvapa gera issirenki tai visai super

taip jis labai geras o man ir kremai patiko ypatingai raminatis kojoms , po darbo dienos vakare tikra palaima....

as turiu DKNY delicious (tuos obuolinius). Sakyciau, kvapas atitinka 80% originala.Toksai nepasitenkinimas yra del to,kad va vis tiek ne originalas, purskiuos netikrais ir automatiskai tie kvepalai paskutinej vietoj mano turimuose.Cia ta atmetimo reakcija galeciau paaiskinti psichologija. Bet siaip ilgai laiko. Zmonems su limited budget - rekomenduociau.
Paskaičiau komentarus ir ką galiu pasakyti, nuomonių yra įvairių. Be to, labai pastebima, kuri yra distributorė
Aš taip pat apie FM kvepalus buvau daug girdėjusi, tačiau į juos žiūrėjau atsainiai kol į mano rankas nepakliuvo mėginėlių pakuotė (sesė parsivežė iš draugės). Pauosčiau visus savo turėtus ir turimus bei pažįstamus kvapus... skirtumo nepajutau. Tas mane labiausiai sužavėjo ir labai greitai užsidegiau pati tapti konsultante. Be to, tai smagi, moteriška veikla.
Be abejo, yra žmonių, kuriems reikia originalaus buteliuko su originaliu vardu, tai nepaaiškinama, kaip viena forumietė pasakė, gal tai daugiau psichologinis dalykas.
Man taip pat gražu prisistatyti lentynėlę įvairiaspalvių, įvairiaformių buteliukų, sutinku, tai dalis kvepalų, tačiau FM Group prabangios kolekcijos buteliukai taip pat originalūs
Apskritai, tai ačiū visoms už nuomonę! Buvo smagu paskaitinėti. O jeigu kas nors norės daugiau informacijos apie kvapus ar kitą FM produkciją ar apskritai norės kažko paklausti, galite rašyti į AŽ

Be abejo, yra žmonių, kuriems reikia originalaus buteliuko su originaliu vardu, tai nepaaiškinama, kaip viena forumietė pasakė, gal tai daugiau psichologinis dalykas.
Man taip pat gražu prisistatyti lentynėlę įvairiaspalvių, įvairiaformių buteliukų, sutinku, tai dalis kvepalų, tačiau FM Group prabangios kolekcijos buteliukai taip pat originalūs

Apskritai, tai ačiū visoms už nuomonę! Buvo smagu paskaitinėti. O jeigu kas nors norės daugiau informacijos apie kvapus ar kitą FM produkciją ar apskritai norės kažko paklausti, galite rašyti į AŽ

Pas mane daznai vyrai ima FM52, tai analogas Hugo Boss- Boss, kai baigesi buteliukas ima vel
.

QUOTE(viola**** @ 2009 10 28, 15:04)
Pas mane daznai vyrai ima FM52, tai analogas Hugo Boss- Boss, kai baigesi buteliukas ima vel
.

Pas mane irgi sitie perkamiausi,o ir maniskiui jie patinka

QUOTE(Lorike @ 2009 10 28, 14:38)
Pas mane irgi sitie perkamiausi,o ir maniskiui jie patinka
.Tai net i masina kvepaliukus jam tokius pemiau
,sau i masina tai naudoju FM 81 DKNY man ir kvepaliukai sitie super 

DKNY irgi populiarus