Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(edibal @ 2009 10 28, 14:55)
taip susikvepins man patinkancius, bet visa lai bumbes, kad ne koks kvapas... lotuliukas.gif
Papildyta:
gal kuri parekomenduotumete kokius vyriškus sodresnius, nes man jau baigiasi kantrybe ieskoti... mirksiukas.gif

Pabandykit 133 smile.gif
Atsakyti
pabandyk FM300 , man labai patiko ir laiko tikrai gerai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2009 10 28, 17:17)
pabandyk FM300 , man labai patiko ir laiko tikrai gerai.... 4u.gif

na 300 jam jau kaip ir nieko pirma karta pasirode, po to lyg siek tiek per lengvas schmoll.gif gal dar koks?
Atsakyti
QUOTE(edibal @ 2009 10 28, 15:05)
gal ir tiktu..., gal dar koki  bigsmile.gif

155 ir 199
Atsakyti
gal kuri parekomenduotumete kokius vyriškus sodresnius, nes man jau baigiasi kantrybe ieskoti... mirksiukas.gif
[/quote]
Gali pabandyti 137(C.K.-Crave) - egzotiskas citrusu, palmes lapu ir baziliko, salaviju ir kalendros misinys, tikrai sodrus toks kvapas arba 134(Giorgio Armani-Agua di Gio)- mandarinu, karciuju apelsinu ir juros zoliu kvapas, bet sitas geriau tiktu vasara
Atsakyti
[quote=viola****,2009 10 28, 15:50]
[/quote]
Gali pabandyti 137(C.K.-Crave) - egzotiskas citrusu, palmes lapu ir baziliko, salaviju ir kalendros misinys, tikrai sodrus toks kvapas arba 134(Giorgio Armani-Agua di Gio)- mandarinu, karciuju apelsinu ir juros zoliu kvapas, bet sitas geriau tiktu vasara
[/quote]

Man kaip tik atrodo, kad sitie prie gaivesniu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2009 10 28, 14:38)
Pas mane irgi sitie perkamiausi,o ir maniskiui jie patinka  thumbup.gif .Tai net i masina kvepaliukus jam tokius pemiau  lotuliukas.gif ,sau i masina tai naudoju FM 81 DKNY man ir kvepaliukai sitie super  biggrin.gif

man taip FM81 lb patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(espana @ 2009 10 28, 18:24)
man taip  FM81 lb patinka smile.gif

Sis kvapas daug kam patinka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2009 10 29, 19:13)
Sis kvapas daug kam patinka.  bigsmile.gif

Ir man patinka,kad sito kvapo yra ir prausimosi gelis,dezodorantai,ranku ir nagu kremas ir kvepalai plaukams thumbup.gif
Atsakyti
Kaip laikosi gucci by gucci analogas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2009 10 29, 22:26)
Kaip laikosi gucci by gucci analogas?  4u.gif

Laikosi visi kvepalai labai gerai, o ir kvapas superinis Gucci by Gucci. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2009 10 29, 22:42)
Laikosi visi kvepalai labai gerai, o ir kvapas superinis Gucci by Gucci.  thumbup.gif

Na nepasakyciau, kad visi kvepalai labai gerai laikosi, vieni daugiau, kiti maziau. Pastebejau, kad prabangios kolekcijos kvapai geriau laikosi... Ir siaip astresni, aitresni kvapai laikosi geriau, tiksliau daugiau uzsiuodzia.
Atsakyti