Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 15, 11:26)
O pas mane is sios firmos nieko nera, doh.gif  tik pas kaimynus yra. mirksiukas.gif

g.gif
tai kad nuotraukoj ir nereik, kad matytųsi bosch g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 15 kovo 2009 - 11:30
Tai vat ko nesupratau tarkim ar būtinas tas buitinis prietaisas ar ne? Ir ar būtinai tos firmos g.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 15, 11:37)
Tai vat ko nesupratau tarkim ar būtinas tas buitinis prietaisas ar ne? Ir ar būtinai tos firmos  g.gif

aš nematau, kur būtų parašyta, kad reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 11:39)
aš nematau, kur būtų parašyta, kad reikia  unsure.gif

Tai vat ir noriu išsiaiškint kad paskui Rustei nereikėtų vargti atmetinėjant nuotraukas ax.gif
Atsakyti
O kodel butent virtuveje?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 11:51)

o čia klausimas kam?
konkurso organizatoriam? g.gif

jei ne, tai turbūt todėl, kad rašoma, jog "nei viena šeimininkė virtuvėje neapsieina be pagalbos" ir toliau jau minimi pagalbininkai....
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 11:51)

Matyt tokios rėmėjų sąlygos, o ir prizai į virtuvę bigsmile.gif
Atsakyti
Klausiu ne siaip sau,turiu tokia nuotrauka,kurios jau nepanaudosiu,kur mazasis pagalbininkas GAMTOJE padeda maustys saslykus ant iesmo.
Tai ta ir noriu pasakyti,kad padeti galima "virtuviliskai" ne tik virtuveje,bet ir kitur.
O gal as ne taip supratau ir nuotraukos gali buti bet kur darytos,svarbu,kad butu pagalba?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 12:10)
Tai ta ir noriu pasakyti,kad padeti galima "virtuviliskai" ne tik virtuveje,bet ir kitur.
O gal as ne taip supratau ir nuotraukos gali buti bet kur darytos,svarbu,kad butu pagalba?

visų pirma pratrinkit manau savo postą ir neišduokit savo foto. blush2.gif

aš manau, kad tinka visos foto su virtuviškais darbais.
lauko virtuvės taipogi.

bet aš ne moderatorė. 4u.gif

ale siūst jūsų minėtą foto tikrai bandyčiau.
Atsakyti
O iki kada paraiškos priimamos? Iki 04.10? g.gif
Atsakyti
Aciu Lakudra,bet tiek to,tos jau nesiusiu.Turiu dar ir kitu nuotrauku.O siaip dar daug laiko yra,tuoj nutempsiu vaika i virtuve ir prifotografuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 15, 11:37)
Tai vat ko nesupratau tarkim ar būtinas tas buitinis prietaisas ar ne? Ir ar būtinai tos firmos  g.gif
tai ir man idomu ax.gif Ar turi butinai matytis zmogus su irankiu,ar galima ir tiesiog irankio nuotrauka ir turi matytis irankio pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 15 kovo 2009 - 12:54