Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 26, 20:01)
PAs mane virtuvėj 4 pulteliai  tongue.gif Vienas teliko, kitas gala televizijos, trečias dvd, o ketvirtas mago  lotuliukas.gif  ax.gif

ir visa tai ištikrųjų jūsų virtuvėj? mane stebina kai žmonės nusitempia į virtuvę televizorių, nes natūralu man atrodo eiti jo žiūrėti į kambarį, bet tiek visko virtuvėj tai tikrai ohoho rolleyes.gif
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 26, 22:15)
As perziurejau visas nuotraukas smile.gif ir pastebejau kad yra nuotrauku kurios ne atitinka temos pavadinimo("Mažasis pagalbininkas")yra suaugusiu znomiu,ar visiskai tik indai. bigsmile.gif

žvelkit plačiau. jei bus plynas laukas, o jo vidury šaukštas - viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 26, 20:01)
PAs mane virtuvėj 4 pulteliai  tongue.gif Vienas teliko, kitas gala televizijos, trečias dvd, o ketvirtas mago  lotuliukas.gif  ax.gif

na man neatrodo 'natūralu' televizorių temt į virtuvę, o tiek techniko išvis ohoho bigsmile.gif
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 26, 22:15)
As perziurejau visas nuotraukas smile.gif ir pastebejau kad yra nuotrauku kurios ne atitinka temos pavadinimo("Mažasis pagalbininkas")yra suaugusiu znomiu,ar visiskai tik indai. bigsmile.gif

žvelkit plačiau - būtų krūmas durpyne, o šalia jo padėtas pipiras - tiktų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 27, 08:02)
na man neatrodo 'natūralu' televizorių temt į virtuvę, o tiek techniko išvis ohoho bigsmile.gif

žvelkit plačiau - būtų krūmas durpyne, o šalia jo padėtas pipiras - tiktų thumbup.gif

o tu rėmėjam emeilu nenorėtum parašyti apie jų konkursą savo pastebėjimų?

kas moka, tas ir muziką užsako cool.gif
Atsakyti
l'eau , tu cia taip aktyviai viska komentuoji/kritikuoji, kad atrodo, jog tau uz tai mokama lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kada pati sudalyvausi su nuotrauka "i tema" ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 27, 10:10)
l'eau , tu cia taip aktyviai viska komentuoji/kritikuoji, kad atrodo, jog tau uz tai mokama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš matau ir aktyviau komentuojančių, ir visai nepagrįstai (kiek žmonių, tiek nuomonių) daug kur ax.gif . O ir konkurso sąlygas VIS bandoma kitaip interpretuoti...
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 26, 11:33)
ir kur cia ta pagalba g.gif

regis apie pagalbą ir neminėjau, tik pasakaiu, kad labai graži fotkė rolleyes.gif
Papildyta:
dėl to tėvuko virtuvėje, nu gi moteros, pačios prisirašot prie vaikų ir vyrus, nu tai kaip ir viskas ok bigsmile.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 27, 09:49)
o tu rėmėjam emeilu nenorėtum parašyti apie jų konkursą savo pastebėjimų?

kas moka, tas ir muziką užsako  cool.gif

tema tikrai įdomi bei puiku kad yra ir originalių nuotraukų thumbup.gif kad muziką užsako juk nereiškia kad pagal ją ir bus šokama, kiekvienas interpretuoja savaip smile.gif rėmėjai gi tik apdovanos.
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 27, 10:10)
l'eau , tu cia taip aktyviai viska komentuoji/kritikuoji, kad atrodo, jog tau uz tai mokama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, moka, po šimtinę už komentarą biggrin.gif dalyvaučiau jei matyčiau perspektyvą smile.gif nors buvo kilusi įdėja šalia vazono padėti bulvę. juk bulvė puikus pagalbininkas virtuvėje thumbup.gif bet nusprendžiau verčiau iš bulvės košę išsivirti ir pažiūrėti kokių dar bandymų nuinterpretuoti temą bus smile.gif bet šiap tema puikiai leidžia išnaudoti skyrelio 'dienos mažylis' apsukų lėtumą ir parodyt savo vaikus, bei kartu palieka vietos pasireikšti ir originalumui. kiek žiūrėjau konkursų temo, ši viena iš nedaugelio, kur sudalyvauti gali visiškai bet kas ir su beveik bet kokia nuotrauka, todėl tikiuosi 200 bus, nes kol kas turiu 5 favorites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 27 kovo 2009 - 13:55
QUOTE(l'eau @ 2009 03 27, 15:47)
aha, moka, po šimtinę už komentarą biggrin.gif

vau biggrin.gif ir aš noriu g.gif Lietuviškas pavydas viršų ima biggrin.gif
Atsakyti
nenorėkit verčiau - kabinėjas po to, mėgina įžeisti, tarp eilučių skaityti bando, savo sąvybes ima matyti ir todėl kaltinti pvz. vaikų nekentimu arba po asmeninį gyvenimą knaisiotis bando, į nė vieną klausimą neatsako.. sunkus darbas biggrin.gif
Atsakyti
Ne ne, už šimtinę kitą bet ką iškęsti galima biggrin.gif

Viskas nebeteršiam temos smile.gif
Atsakyti
visgi manau reiks prašyt kad algą keltų biggrin.gif

iš tiesų tai nors nuolat atsiranda užsipuolančių kad neva kabinėjuos ar esu nepatenkinta kuom nors, man tiesiog labai smagu stebėti kaip kuo toliau tuo konkursuose mažėja temas taip kaip jos pateiktos ir aprašytos atitinkančių nuotraukų ir todėl kuriamos tuo linksmesni temos ar aprašymo interpretavimai. suprantu kad bandoma temų griežtai nesilaikyti taip kaip jos ir jų aprašymai sukurti ir kažkiek praplėsti ir todėl šiek tiek persistengiama. smagu stebėti tą persistengimą, todėl priešingai nei kai kurios bandė teigti fotokonkursai man jokio nepasitenkinimo nekelia, atvirkščiai - vien teigiamas emocijas smile.gif pritempinėjimo gausa irgi yra pliusas, nes lengva pastebėti nepritemptines, nepozuotas ir originalias temą atitinkančias nuotraukas, dėl to ypač patiko praėjęs konkursas kur tokių buvo mažiau nei labai mažai, o ir visi gauna progą parodyti savo nuotraukas smile.gif
iš naujesnių šita miela
user posted image
brolio sūnus mažas nuolat taip jogurtą išversdavo, tiesa ant stalo biggrin.gif

aišku kiekvienas supranta savaip, bet aš nemėgėja skaityti tarp eilučių ir kaip besidominti tiksliaisiais mokslais viską, taip pat ir konkursų temas bei aprašymus suprantu taip kaip jie parašyti ir nuotraukas vertinu pagal juos, o ne temas ir aprašymus bandau priderinti prie nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 27 kovo 2009 - 16:52
pagalbininkas yra, pagalbos ne
user posted image (kalbu apie vaiką, o ne apie peilį, plaustymo lentutę ar stalą)

o čia ir pagalbininkas ir jo pagalba thumbup.gif
user posted image
(kalbu apie vaiką)
Atsakyti