Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(l'eau @ 2009 03 27, 16:52)
iš naujesnių šita miela

o kur nuotraukoj pagalba? smile.gif kaip pati matai, mielos gali būti ir tos nuotraukos, kurios ne 100 proc. atitinka temą mirksiukas.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 03 27, 16:52)
aišku kiekvienas supranta savaip, bet aš nemėgėja skaityti tarp eilučių ir kaip besidominti tiksliaisiais mokslais viską, taip pat ir konkursų temas bei aprašymus suprantu taip kaip jie parašyti ir nuotraukas vertinu pagal juos, o ne temas ir aprašymus bandau priderinti prie nuotraukų smile.gif

kaip R. Grinevičiūtė rašė, "mus vienija ne alus ir pergalės, bet fantazijos stoka ir ...." biggrin.gif
antro punkto gal neminėsiu, o tai dar išmes iš forumo kas ne taip supratęs.
jeigu suprasti temas taip, kaip jos parašytos, tai iš "Kalėdų šurmulio" reikėjo šalinti vos ne pusę nuotraukų, lygiai taip pat iš "Pavasario šauklių" ar "Žalia žalia, kur dairais" smile.gif
kol nespėjai įsižeisti, pasakysiu, kad tavo komentarai pagyvina daugelį temų. smagu, kai žmonės nebijo išsiskirti tarp masės wub'ikų biggrin.gif nors ir ne viskam, ką išsakai, aš pritariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 27 kovo 2009 - 17:15
QUOTE(l'eau @ 2009 03 27, 17:52)
iš naujesnių šita miela
user posted image

Skonis - toks dalykas smile.gif As, asmeniskai, nematau ciau nieko mielo... vaikas padare bardaka, apsipyle rubus, batus, isterlino grindis.... Pridare darbo tevams smile.gif Kur ta pagalba?
Miela todel, kad vaikas ne tavo? lotuliukas.gif Cia is serijos - dega kaimyno namas, gaila,kad ne brolio, bet vistiek smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 27, 17:13)
o kur nuotraukoj pagalba?  smile.gif

pagalbos nėra, tiesiog priminė sūnėną vaikystėj smile.gif
QUOTE(Irėja @ 2009 03 27, 17:13)
jeigu suprasti temas taip, kaip jos parašytos, tai iš "Kalėdų šurmulio" reikėjo šalinti vos ne pusę nuotraukų, lygiai taip pat iš "Pavasario šauklių" ar "Žalia žalia, kur dairais"  smile.gif

apie tai ir kalbu. taip kaip parašyta jau seniai nieks nesupranta. keista man tik kai, kad kai daugiau nei pusė nuotraukų neatitinka pavadinimo ir aprašymo jie nekreičiami, o ir toliau bandoma nuotraukas pritempinėti linksmiausiais paaiškinimais. skaitydama kodėl viena ar kita nuotrauka buvo 'pavasario šaukliuose' gavau labai daug teigiamų emocijų. dar aišku itin prajuokino kai kurių 'pastebėjimas' kad neva nekenčiu vaikų, nes paminėjau keletą nuotraukų, kurios neatitiko temos. šiame konkurse nors jau gausu originalių interpretacijų, manau kad anam prilygta vistiek nebus hihihi.gif užtat man konkursai ir patinka kad pritempinėjimais būna itin originalus smile.gif ką moderatorei daryti ne man spręsti. ji tvirtina kaip jai atrodo tinkama, aš visada džiaugiuosi rezultatu rolleyes.gif kuo daugiau nuotraukų - tuo didesnė tikimybė kad bus 5 balsai smile.gif o be to nuotraukų ne į temą buvo ir bus, to nepakeisi, juk jei būtų vien griežtai tema atitinkančios nuotraukos būtų ir nepatenkintų kad negali savo vaikų parodyti smile.gif
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 27, 18:00)
Skonis - toks dalykas smile.gif As, asmeniskai, nematau ciau nieko mielo... vaikas padare bardaka, apsipyle rubus, batus, isterlino grindis.... Pridare darbo tevams smile.gif Kur ta pagalba?
Miela todel, kad vaikas ne tavo?  lotuliukas.gif Cia is serijos - dega kaimyno namas, gaila,kad ne brolio, bet vistiek smagu smile.gif

jau atsakiau - nėra nuotraukoje pagalbos, tik puikus pagalbininkas - šaukštas. bet nuotrauka tiesiog sukėlė malonių prisiminimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 27, 20:00)
Skonis - toks dalykas smile.gif As, asmeniskai, nematau ciau nieko mielo... vaikas padare bardaka, apsipyle rubus, batus, isterlino grindis.... Pridare darbo tevams smile.gif

labai labai pritariu šiai nuomonei smile.gif
Atsakyti
na, siaip realiai padedanti mazyli(pagal suaugusiojo kriteriju) labai ir sunku isivaizduoti...o gal paciam mazyliui labai didele pagalba atrodo iskrapstyt is puodelio ta bruda hihihi.gif
Atsakyti
toje nuotraukoje pagalbininkas gi yra šaukštas, įrankis, padedantis daryti netvarką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 27, 18:00)
Miela todel, kad vaikas ne tavo?  lotuliukas.gif Cia is serijos - dega kaimyno namas, gaila,kad ne brolio, bet vistiek smagu smile.gif
kiek viena SM mato vaizda savo akimis,pavizdziui man si nuotrauka irgi miela wub.gif kodel? as matau kad vaikas ispile kava,bet prasme tame kad jis duomesi ka mamyte gere!? o cia jau lavinimas ,vaikelis dominasi viskuo ka aplink save mato bigsmile.gif net is jo zvilgsnio matosi jog jam labai idomu kas tai ir kodel taip g.gif beja,jis laiko puoduka ir sauksteli,o tai yro irankiai. thumbup.gif

kaip puikiai mergaite darbojasi thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 27 kovo 2009 - 22:09
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 27, 21:58)
user posted image

gail, kad galva "nukirsta" jei vaikas matytųsi visas, būtu daug geriau,o dabar ni ni ni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 27, 23:58)
user posted image

hm, ir ką gi ši mergaitė kočioja? Išmiltuotą stalą? g.gif
Atsakyti
kaip nusprendėt kad čia mergaitė? tik todėl kad su prijuoste? g.gif
Atsakyti
Na mastau.gif Tokių mergaitiškų formų vaikas, sakyč g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 28, 08:28)
gail, kad galva "nukirsta" jei vaikas matytųsi visas, būtu daug geriau,o dabar ni ni ni schmoll.gif

QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 08:48)
hm, ir ką gi ši mergaitė kočioja? Išmiltuotą stalą? g.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 03 28, 09:32)
kaip nusprendėt kad čia mergaitė? tik todėl kad su prijuoste? g.gif
galvos tai truksta lotuliukas.gif
gal reikia priartinti,gal ka ir pamatysim!?
man daugiau panasu i mergaite ax.gif mirksiukas.gif

Atsakyti