Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(Rustė @ 2009 03 16, 09:13)
Laba rytas "Bosch'as" dar miega, tai po 10h pasuksiu jiem.
kol kas tvirtinam tik su vaikais, jei paaiškės kitaip, bus laiko įdėti ir kitokias nuotraukas smile.gif

Aš norėčiau, kad būtu vien vaikai blush2.gif
Atsakyti
na va , susisiekiau su firma smile.gif
esmė tokia, kad pagalbininkas turi būti mažas, o kas jis bus tai nesvarbu - vaikas, šuniukas, mažas įrankis ir t.t. smile.gif
dalyvauja visi!

konkurso balsavimą suderinom, kad bus ilgesnis, ir 3 balsus padaryti leido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 16, 10:17)
esmė tokia, kad pagalbininkas turi būti mažas, o kas jis bus tai nesvarbu - vaikas, šuniukas, mažas įrankis ir t.t. smile.gif
dalyvauja visi!

konkurso balsavimą suderinom, kad bus ilgesnis, ir 3 balsus padaryti leido smile.gif

ooooo.... koooookia plati tema.
ir prasidės diskusijos, kas mažas, o kas žemas. ir ar tai mažas tarp savų (vienos rūšies), ar tik šiaip mažas doh.gif

Ruste, stiprybės tau šiame konukrse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 16, 10:20)
ooooo.... koooookia plati tema.
ir prasidės diskusijos, kas mažas, o kas žemas. ir ar tai mažas tarp savų (vienos rūšies), ar tik šiaip mažas  doh.gif

Ruste, stiprybės tau šiame konukrse  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na gal jau kaip nors įžiūrėsime lens.gif mažumą daiktų, vaikų ar gyvūnėlių smile.gif
Atsakyti
dalyvauja visi!

tai taip ir nuo pat pradžių yra parašyta taisyklėse, o yra "suprantančių" TIK VAIKAI, VAIKAI, VAIKAI. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 03 16, 10:44)
tai taip ir nuo pat pradžių yra parašyta taisyklėse, o yra "suprantančių" TIK VAIKAI, VAIKAI, VAIKAI.  doh.gif

kur nuo pat pradžių?
viską pataisiau tik ką wink.gif

realiai labai dviprasmiškas aprašymas, todėl daug kas suprato skirtingai smile.gif
svarbiausia tai, ko nori rėmėjai - ir aš jau apie tai parašiau smile.gif
Atsakyti
user posted image
mano balsas garantuotas thumbup.gif
Papildyta:
o čia user posted image abejoju del pagalbos g.gif

foto ir mes panašią turim, user posted image bet tokios "pagalbos" daugiau nebenoriu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 16 kovo 2009 - 12:47
dalyvauja visi!

ar ne sakiau smile.gif tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 16, 10:21)
na gal jau kaip nors įžiūrėsime lens.gif mažumą daiktų, vaikų ar gyvūnėlių smile.gif
kartais as galvoju is kur pas Ruste,tek kantrybes thumbup.gif ir mandagumo biggrin.gif user posted image
Atsakyti
man dar idomu, ar butinai VIRTUVEJE turi buti fotografuota, ar tiktu tiesiog virtuves darbai ir kitur - pvz, atnesa vaikas padekliuka i svetaine, mauna saslus lauke, papuoda kam nors arbata ir pan
Atsakyti
super thumbup.gif
user posted image
super lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 16, 13:55)
man dar idomu, ar butinai VIRTUVEJE turi buti fotografuota, ar tiktu tiesiog virtuves darbai ir kitur - pvz, atnesa vaikas padekliuka i svetaine, mauna saslus lauke, papuoda kam nors arbata ir pan

man atrodo svarbus gamybos procesas, o ne patalpa g.gif
jei kambaryje vaikas tarkim kepa vaflius vaflinėje tai tiktų, arba lauke su šašlykais ką pagelbėja smile.gif

aišku jai valgys kur lovytėje tai nesiskaitys smile.gif

na žiūrėsim pagal nuotraukas smile.gif
Atsakyti