Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje

QUOTE(Rustė @ 2009 03 16, 14:13)
man atrodo svarbus gamybos procesas, o ne patalpa g.gif
jei kambaryje vaikas tarkim kepa vaflius vaflinėje tai tiktų, arba lauke su šašlykais ką pagelbėja smile.gif

aišku jai valgys kur lovytėje tai nesiskaitys smile.gif

as panasiai galvociau. pasitikslinau 4u.gif
Atsakyti
labai laukiu foto su gyvūnais, nes kokie jie gali būt pagalbininkai sukniai įsivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 16, 13:46)
user posted image
mano balsas garantuotas  thumbup.gif

gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 16, 14:31)
labai laukiu foto su gyvūnais, nes kokie jie gali būt pagalbininkai sukniai įsivaizduoju

biggrin.gif
na mano šuo paprašytas atneša žaisliuką, o gal kieno tarkim atneša ir paduoda miltų maišą, nu matysim biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 16, 10:55)
kur nuo pat pradžių?

aprašyme smile.gif

o bus atgal įdėta ta pirmoji?
Atsakyti
pvz.: http://www.youtube.c...h?v=Xh2RCCKqcxE
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 16, 16:31)

po to kių pagalbininkų dažniausiai nieko valgomo nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 16, 15:26)
biggrin.gif
na mano šuo paprašytas atneša žaisliuką, o gal kieno tarkim atneša ir paduoda miltų maišą, nu matysim biggrin.gif  mirksiukas.gif

tada tas miltų pakas turi būt ant žemės arba šuo super duper, kad spintutę atsidarytų.

aplamai man gyvūnai prie maisto, tai kažkaip feee unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 16, 15:38)
aplamai man gyvūnai prie maisto, tai kažkaip feee  unsure.gif  [/i]

aš manau kad priklauso koks maistas ir koks gyvūnas. tarkim viena draugė yra mėgėja valgyt popkorną ir jos papūga visada padeda 'tvarką' padaryt kai kas pabyra. gail akad tokio vaizdelio gražiai nenufotografuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 16, 15:54)
aš manau kad priklauso koks maistas ir koks gyvūnas. tarkim viena draugė yra mėgėja valgyt popkorną ir jos papūga visada padeda 'tvarką' padaryt kai kas pabyra. gail akad tokio vaizdelio gražiai nenufotografuosi smile.gif

tai likučiai lieka likučias. taip sakant ne prie "bendro bliūdo"
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 16, 15:37)
po to kių pagalbininkų dažniausiai nieko valgomo nebelieka biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 16, 15:27)
aprašyme smile.gif

o bus atgal įdėta ta pirmoji?

na aprašyme kur aš galiu prieiti, kur firmos padarytas tai negaliu nieko keisti, todėl įdėjau ir į pranešimus forume ir čia į temos pirmą postą, na man regis jau dabar turėtų būti aišku g.gif

pirmoji foto pakeista kita, bet jei autorė pageidaus pakeisti atgal padarysiu kaip norės smile.gif
Atsakyti
apie tai ir kalbu, kad iš firmos įdėto aprašymo buvo aišku kad galimos ne tik vaikų nuotraukos. bet syri teisingai pastebėjo smile.gif
Atsakyti