Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

O jeigu 33 laukelyje suma yra su minusu, tai ja man grazins? nes man raso -471... Tai negi as turiu grazinti tuos pinigus? nesupratau.... blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 03 18, 22:18)
Padėkite jei galite. Nesu niekad pildžiusi, taip kad esu visiškai žalia, o taip norisi greičiau užpildyti. Norėčiau susigrąžinti būsto kredito palūkanas, nuo ko man reikia pradėti? Kaip suprantu reikalinga pažyma iš banko apie palūkanas? Ir toje GPM305 deklaracijoje kurioje vietoje reikia įrašyti palūkanų sumą? Labai jums dėkinga 4u.gif

Pažymą bankas turėjo pateikti mokesčių inspekcijai.
Kai prisijungsite prie EDS, ten yra grafa trečiųjų asmenų duomenys (kažkaip panašiai parašyta), ti ten visi duomenys yra suvesti - apie jūsų pajamas ir išlaidas. Priede L ir reikia parašyti tą sumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau jei apie tai buvo rasyta temoje, bet neturiu laiko tiek skaityti, nes dirbu ir du mazi vaikai. blush2.gif
Jei as praeitus metus buvau vaiko prieziuros atostogose, dekrete, o po to lapkriti isejau i darba, ar man valstybe ka grazins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ateresa @ 2009 03 18, 23:15)
Labai atsiprasau jei apie tai buvo rasyta temoje, bet neturiu laiko tiek skaityti, nes dirbu ir du mazi vaikai.  blush2.gif
Jei as praeitus metus buvau vaiko prieziuros atostogose, dekrete, o po to lapkriti isejau i darba, ar man valstybe ka grazins?  g.gif

grazins 4u.gif
Atsakyti
zinokit, mano kompiutery nera programos, kur atsisiuntus pazyma kad ja atidaryt, tai vaziuosiu i vmi, sakykit, o uz 2007m dar galima deklaruot? vyras praeitais metais nedeklaraves....
Atsakyti
QUOTE(kazachka @ 2009 03 19, 09:04)
zinokit, mano kompiutery nera programos, kur atsisiuntus pazyma kad ja atidaryt, tai vaziuosiu i vmi, sakykit, o uz 2007m dar galima deklaruot? vyras praeitais metais nedeklaraves....

reikia ta programele deklaracijų pildymo programa ABBYY eFormFiller ja issiinstaliuoti, ir parsisiusti forma GMP305 tada ta forma atsidaro ir i Ja issikelti preliminaria deklaracija
Atsakyti
Nu nebegaliu,neina suprasti ka daryti,Visos moka,o as ne doh.gif Turiu parsisiuntus ir ta programa,bet parsisiunciu prelimenaria deklaracija,tai atidarius rodo tookia nesamone doh.gif Teks ir man vaziuot,o taip nesinori,tenka daug moralo isklausyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 03 19, 09:22)
Nu nebegaliu,neina suprasti ka daryti,Visos moka,o as ne doh.gif  Turiu parsisiuntus ir ta programa,bet parsisiunciu prelimenaria deklaracija,tai atidarius rodo tookia nesamone doh.gif  Teks ir man vaziuot,o taip nesinori,tenka daug moralo isklausyti verysad.gif

o forma GMP 305 parsisiuntei?

Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 03 19, 09:38)
o forma GMP 305 parsisiuntei?

blush2.gif aha,dabar jau parsisiunciau,bet dabar darlabiau pasimeciau.Pries kelias dienas sesuo pas save ziurejo,tai sake rode apie 500lt,turiu gauti,o dabar pasiziuriu -121 blink.gif Tai cia reikia suprasti kad dar skoloj? O i vyro ilindau tai isvis gerai -900lt,eina sau su visom deklaracijom,is kur tuos pinigus dabar paimti?
Atsakyti
tai gal jus NPD neirasot ir rodo su minusu. O as buvau siandien inspekcijo nunesiau saskaitas del kompo tai sake kita savaite tik laukti pinigu doh.gif o jei buciau neskambinus tai buciau laukus ir laukus
Atsakyti
QUOTE(Odri20 @ 2009 03 19, 09:58)
tai gal jus NPD neirasot ir rodo su minusu. O as buvau siandien inspekcijo nunesiau saskaitas del kompo tai sake kita savaite tik laukti pinigu doh.gif o jei buciau neskambinus tai buciau laukus ir laukus

O gal man zioplai galit pasakyti kur yrasyti,ir kokia suma gal zinot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 03 19, 10:52)
blush2.gif aha,dabar jau parsisiunciau,bet dabar darlabiau pasimeciau.Pries kelias dienas sesuo pas save ziurejo,tai sake rode apie 500lt,turiu gauti,o dabar pasiziuriu -121 blink.gif  Tai cia reikia suprasti kad dar skoloj? O i vyro ilindau tai isvis gerai -900lt,eina sau su visom deklaracijom,is kur tuos pinigus dabar paimti?

Man iš pradžių irgi su minusu rodė, nors tikrai jie turi man grąžinti. Bet blogai užpildžius buvau, vienoj grafoj, reikėjo įrašyti nulį, ten, kad nieko nesumokėję, neatsimenu tos grafos nr. ar tai 29 ar 32, bet, kai išsaugai, tai į klaidas meta ir nurodo nr.
Atsakyti