Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

Tai vat zinau tikrai kad turi grazinti,juk paskola yra pimta butui,dar dekretines o dar gyvybes draudimas, .bet ta gal noreciau istrinti,geriau pasibaigus laikui,visus pinigus gauti negu dabar po lasa
Atsakyti
doh.gif jei alga yra deklaruota (tiksliau sutvarke darbe), ir norint deklaruoti uz mokslus reikia vistiek irasyti ir alga ir biletenius?
Atsakyti
QUOTE(bitinaite @ 2009 03 19, 11:03)
doh.gif jei alga yra deklaruota (tiksliau sutvarke darbe), ir norint deklaruoti uz mokslus reikia vistiek irasyti ir alga ir biletenius?

kiek pamenu man paciai 2007 metais teko biuletenius nesti ir skaiciuoti doh.gif tu paziurek preliminarioj deklaracijos kas uzpildyta , matysi yra biuleteniai ar ne, nes algos jei viskas VMI priduota buvo laiku jau atutomatiskai ten, va sodra buna gryba pjauna
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 03 19, 11:11)
Tai vat zinau tikrai kad turi grazinti,juk paskola yra pimta butui,dar dekretines o dar gyvybes draudimas, .bet ta gal noreciau istrinti,geriau pasibaigus laikui,visus pinigus gauti negu dabar po lasa

Jums reikia i 15 langeli irasyti NPD 4140 nes jums priklauso 320x12, 16x12 ir 9x12 nes antra mergaite gime kova tai jums NPD uz antra vaika taikosi nuo balandzio menesio tai viso Jusu NPD 2008m. yra 4140 ir ji turite irasyti i 15 langeli pirmam puslapyje
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 03 19, 12:15)
kiek pamenu man paciai 2007 metais teko biuletenius nesti ir skaiciuoti  doh.gif tu paziurek preliminarioj deklaracijos kas uzpildyta , matysi yra biuleteniai ar ne, nes algos jei viskas VMI priduota buvo laiku jau atutomatiskai ten, va sodra buna gryba pjauna

preliminarioj yra tik uz alga, o l priede nieko nepildyta (uz moksla).
Atsakyti
Kuriam priede už priduotą metalo laužą pildyt? P? nes neranda man 15 šifro, įrašiau 70 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 19 kovo 2009 - 11:37
Varkstu su vyro deklaracija.Padekit mamytes ploja.gif
kokiuose prieduose yrasyti reikia skaiciukus uz paskolos palukanas,pirkto kompiuterio,sunely ir mane apdraudes kaupiamuoju gyvybes draudimu????
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2009 03 19, 11:31)
Varkstu su vyro deklaracija.Padekit mamytes ploja.gif
kokiuose prieduose yrasyti reikia skaiciukus uz paskolos palukanas,pirkto kompiuterio,sunely ir mane apdraudes kaupiamuoju gyvybes draudimu????

L priede
Atsakyti
gal jau siandien kurios dziaugetes gave pinigelius? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitinaite @ 2009 03 19, 11:43)
gal jau siandien kurios dziaugetes gave pinigelius? biggrin.gif  4u.gif

as dar vis kantri..laukiu... g.gif
Atsakyti
4u.gif as ir dar laukiu ax.gif bet nezinau jau ar ilgai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bitinaite @ 2009 03 19, 11:52)
4u.gif  as ir dar laukiu ax.gif bet nezinau jau ar ilgai schmoll.gif