QUOTE(kristux80 @ 2009 03 24, 08:12)
as kompiuteri emiau per snoro lizinga,paziurejau deklaracija,parasyta kad snoro lizingas,kokia suma sumoketa,bet neparasyta uz ka,tai man irgi reikes jauciu dokumentus vezti
aga reikes, jei vieta is kurios pirkai nepateike komplektacijos dokumentu, skambink nelauk
QUOTE(linaac @ 2009 03 24, 11:56)
as tai visai zalia tuose dalykuose,galiu skaityti nors simta kartu,nieko nesuprantu
bandem el. budu deklaruoti,bet kazko nalabai gaunasi
o kaip cia suprasti padalinti per puse palukanas?tipo jei sumoketa 9000,tai vienam irasyti 4500 ir kitam?
eina sau man tokie dalykai,tai tikras peilis,ale pinigeliu tai norisi pasigrazinti
tai gali
QUOTE(KaZantipA @ 2009 03 24, 12:21)
aisku, na aciu, tada laukiu pinigeliu

o pvz. mano tevai - pensininkai, jie moka paskola uz buitine technika, gal irgi priklauso jiems kokios ismokos?
uz buitine nieko nepriklauso
QUOTE(Normanas @ 2009 03 24, 13:09)

sveiki,gal kas patarsite man,as jau issiunciau deklaracija kovo3d, rodo kad priimta aktuali,bet pinigeliu nera,tai manau kad gali buti su klaidom,

nes pagalvojau,kad NPD taikiau kaip 3 vaikus auginanti bet mazylis gime 20080516,tai gal reikejo taikyti NPD kitaip nuo pusmecio ,o jei pertaisyta issiusciau nieko nelaukus,ar galima?
skambinu nuo ryto 1882 siandien,bet kad ten laukiu laukiu,kaip uzimti konsultantai taip uzimti
jau matau paaiskino
Ir laukiu ziniu kas gaustite is tu kurie siunte koreguotas