Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

Zodziu zinios is Vmi blink.gif doh.gif ,kadangi pirma mano deklaracija siusta tuscia....as ja netycia issiunciau,o sekancia jau gera,tai ta sekanti skaitos kaip papildyta,ir dabar pinigai bus ismoketi tik iki liepos galo
gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 03 24, 14:09)
Zodziu zinios is Vmi  blink.gif  doh.gif ,kadangi pirma mano deklaracija siusta  tuscia....as ja netycia issiunciau,o sekancia jau gera,tai ta sekanti skaitos kaip papildyta,ir dabar pinigai bus ismoketi tik iki liepos galo
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

oho blink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 03 24, 14:10)

Mano tokia pat reakcija buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristux80 @ 2009 03 24, 08:12)
as kompiuteri emiau per snoro lizinga,paziurejau deklaracija,parasyta kad snoro lizingas,kokia suma sumoketa,bet neparasyta uz ka,tai man irgi reikes jauciu dokumentus vezti  g.gif

aga reikes, jei vieta is kurios pirkai nepateike komplektacijos dokumentu, skambink nelauk 4u.gif

QUOTE(linaac @ 2009 03 24, 11:56)
as tai visai zalia tuose dalykuose,galiu skaityti nors simta kartu,nieko nesuprantu blush2.gif  doh.gif
bandem el. budu deklaruoti,bet kazko nalabai gaunasi doh.gif
o kaip cia suprasti padalinti per puse palukanas?tipo jei sumoketa 9000,tai vienam irasyti 4500 ir kitam?
eina sau man tokie dalykai,tai tikras peilis,ale pinigeliu tai norisi pasigrazinti bigsmile.gif

tai gali

QUOTE(KaZantipA @ 2009 03 24, 12:21)
aisku, na aciu, tada laukiu pinigeliu  ax.gif o pvz. mano tevai - pensininkai, jie moka  paskola uz buitine technika, gal irgi priklauso jiems kokios ismokos?  g.gif

uz buitine nieko nepriklauso

QUOTE(Normanas @ 2009 03 24, 13:09)
4u.gif sveiki,gal kas patarsite man,as jau issiunciau deklaracija kovo3d, rodo kad priimta aktuali,bet pinigeliu nera,tai manau kad gali buti su klaidom, g.gif nes pagalvojau,kad NPD taikiau kaip 3 vaikus auginanti bet mazylis gime 20080516,tai gal reikejo taikyti NPD kitaip nuo pusmecio ,o jei pertaisyta issiusciau nieko nelaukus,ar galima?
skambinu nuo ryto 1882 siandien,bet kad ten laukiu laukiu,kaip uzimti konsultantai taip uzimti doh.gif

jau matau paaiskino ax.gif

Ir laukiu ziniu kas gaustite is tu kurie siunte koreguotas doh.gif
Atsakyti
As taip pat pasiskambinau i vmi, nes deklaravau 03 05, tai man pasake nera pinigu, laukite, iki balandzio pabaigos tikrai bus ismoketa, nors deklaracija be klaidu. Tai idomu kaip jie pasirenka kam ismoketi o kam palaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 03 24, 14:13)

Ir laukiu ziniu kas gaustite is tu kurie siunte koreguotas  doh.gif

Dabar jau ir as lauksiu doh.gif doh.gif ,nors praita sav kai skambinau man sake kad sia sav turetu but pinigai g.gif ,zodziu mala suda atsiprasant kaip turi but gun_bandana.gif
Tiesa as skambinaus cia vyro vardu ,tai pareiske kad neteiks info jei jis pats nepasiskabins ,nors praita kart nebuvo jokiuproblemu ,ir tik kai pasakiau akd jo nera Lt ir jis pats nepasiskambins,tada nepatenkinta suteike info doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukas2005 @ 2009 03 24, 14:27)
As taip pat pasiskambinau i vmi, nes deklaravau 03 05, tai  man pasake nera pinigu, laukite, iki balandzio pabaigos tikrai bus ismoketa, nors deklaracija be klaidu. Tai idomu kaip jie pasirenka kam ismoketi o kam palaukti  g.gif

nesuprantu, kitiem net per 7 d perveda, tai nezinau, kokia sistema jie cia atrenka, nors as pasiziurejau dar uzpernai metus, tai tik per 24d grazino, tai kaip sake iki vasaros tikrai sulauksim
Atsakyti
QUOTE(DominoS @ 2009 03 24, 14:02)
bet ziurek, kaip gaunasi - neissiknisi info pats, nieko ir negauni!!! doh.gif  doh.gif
kaip reikia kovoti ir paciam susirinkti visa informacija. as taip savo giminaicius raginu, kad atsiimtu pinigelius - o jie, ai mums sake, kad negalima...
mane tai siutas ima cool.gif 

Taip, kol patys žmonės nesusižinos, tol niekas info ir neteiks doh.gif Aš pati netyčia VMI psl. beieškodama mokslams informacijos sužinojau cool.gif Tada pradėjau knistis giliau ir rezultatas yra thumbup.gif

QUOTE(Odri20 @ 2009 03 24, 14:08)
Ryt varysim i banka ir prasysim pazymu nera cia ko mes jau nuo 2006m. mokam ir nieko negaunam dabar tai nors kokia vieno menesio imoka uzsidengs

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 03 24, 14:09)
Zodziu zinios is Vmi  blink.gif  doh.gif ,kadangi pirma mano deklaracija siusta  tuscia....as ja netycia issiunciau,o sekancia jau gera,tai ta sekanti skaitos kaip papildyta,ir dabar pinigai bus ismoketi tik iki liepos galo
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Manau, taip pasakė, nes teoriškai visiems iki tada turi išmokėt. O praktiškai gali tikėtis ir anksčiau. Mano deklaracija dabar irgi tikslinta dėl to suš..to kompiuterio, bet jau pas juos vidinėje duomenų bazėje, sakė, laukt pinigų per dešimt dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 24 kovo 2009 - 14:46
QUOTE(Odri20 @ 2009 03 24, 14:26)
Tai mes kai emem paskola sake kad negalima uz soda susigrazinti banke cia taip sake bet va musu draugai kitam banke susigrazina. Nu bet mes pirkom ji tam kad gyventi ir mes ten gyvenam, bet vietos nedeklaravom. Tai ka tokiu atveju daryti?tai gal eiti i banka ir pasikonsultuoti bet ten aisku sakys negalima.

viskas priklauso nuo to, kokia paskolos paskirtis, jei bankas rašo sodo namui pirkti - tai pinigų negrąžins, o gyvenamajam bustui įsigyti - palūkanų dalį grąžinsite blush2.gif

P.S. mano ir vyro deklaruota 03-06, iki šiol pinigų negavome verysad.gif
Atsakyti
Seku tema ir tikiuosi pamatyti, kad nors vienai, kuri tikslino deklaraciją šiemet, išmokėti pinigai. Bet, kol kas kaip matau tylu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 03 24, 14:46)
sakė, laukt pinigų per dešimt dienų.

Na tikiuos kad sulauksim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2009 03 24, 16:07)
viskas priklauso nuo to, kokia paskolos paskirtis, jei bankas rašo sodo namui pirkti - tai pinigų negrąžins, o gyvenamajam bustui įsigyti - palūkanų dalį grąžinsite  blush2.gif

P.S. mano ir vyro deklaruota 03-06, iki šiol pinigų negavome  verysad.gif

pas mus parasyta "busto paskola sodo namui su sklypu isigyti"... ir atgaunam pinigus is VMI g.gif
Atsakyti