QUOTE(busima mamyte 222 @ 2009 03 24, 18:20)
o koki procenta nuo palukanu grazina??? nes mano gpm 6000lt sumoketa ir nesuprantu kiek turi grazint nuo 17000lt palukanu????
procentas visiems vienodas. tik tavo pajamos gali riboti grazinama suma. mes palukanu sumokejom ~ 11000, atgavom beveik 2800 Lt
cia galima pasiskaiciuoti max grazintina suma:
http://www.tax.lt/mo...aiciuokles.html
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 03 24, 17:19)
Jūs bent perskaitėt, kas cituojamame poste parašyta?
ATGAUNA
Neskleiskit dezinformacijos

ATGAUNA

QUOTE(v_rasa @ 2009 03 24, 17:09)
Sveiki. Turiu toki kvaila klausima.... Esu vaiko prieziuros atostogose. Ar galiu susigrazinti mokescius uz 2008 metus, jei visus metus buvau atostogose?
Ir jeigu taip, tai kaip pildyti 15 langeli Taikytinų MNPD, MPNPD suma. Is pirmos santuokos turiu viena vaika, kuri auginu viena. O su dabartiniu vyru dar turime viena vaika.
Ar man bus taikomas 370 lt INPD uz pirma vaika + 8 lt uz antra (per puse su vyru)?
Dekui.
Ir jeigu taip, tai kaip pildyti 15 langeli Taikytinų MNPD, MPNPD suma. Is pirmos santuokos turiu viena vaika, kuri auginu viena. O su dabartiniu vyru dar turime viena vaika.
Ar man bus taikomas 370 lt INPD uz pirma vaika + 8 lt uz antra (per puse su vyru)?
Dekui.
uz antra vaika ne +8, o +16 (tai yra 32/2)

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 03 24, 17:19)
Jūs bent perskaitėt, kas cituojamame poste parašyta?
ATGAUNA

ATGAUNA

QUOTE(Odora @ 2009 03 24, 17:21)
va matau apie patikslinima kalbate gal kuri labiau ismananti zino, nusiuntus deklaracija kiek laiko ja galima tikslinti? nes pvz imones savo deklaracijas tikslina ar ne 4metus, tai kaip gyventojams? 

tikslinti galima taip pat, kaip ir imonems - 5 metus

QUOTE(GrazinaIva @ 2009 03 24, 18:50)
aciu uz atsakyma

tik dar paklausiu, tokiu atveju jei deklaracija netiksli ir as ja tikslinu tarkim dar po menesio koki birzeli, tai mokesciu grazinimo irgi lauksiu kol galutinai viskas bus tikslu?
nes turiu painiavos su situo reikalu ir nesu tikra ar viska spesiu issiaiskinti
QUOTE(GrazinaIva @ 2009 03 24, 18:49)
Nesupratau??
Cia parasyta "Papildomas NPD (už vaikus) - 16 lt per mėnesį už vieną vaiką,"
Jei abu tevai, tai dalinam is dvieju = 8.
32 uz du vaikus, kiek as suprantu 16+16
Jeigu as neteisi, tai paasikinkit, prasau, nes nelabai suprantu tada....Tiksliau, suprantu, kad jei du vaikai seimoje, tai butu +32 uz abu. Bet pas mane vienas is vienos santuokos, kitas is kitos.
sveikutes
o kurioj vietoj raso kiek grazins pinigeliu?
o kurioj vietoj raso kiek grazins pinigeliu?
QUOTE(DominoS @ 2009 03 24, 18:48)
procentas visiems vienodas. tik tavo pajamos gali riboti grazinama suma. mes palukanu sumokejom ~ 11000, atgavom beveik 2800 Lt
Papildyta:
va taip didzioji dalis zmoniu ir klaidinama...
Papildyta:

o kiek jus GPM mokesciu sumokejot? daugiau nei mano???
QUOTE(v_rasa @ 2009 03 24, 18:46)
Nesupratau??
Jeigu as neteisi, tai paasikinkit, prasau, nes nelabai suprantu tada....Tiksliau, suprantu, kad jei du vaikai seimoje, tai butu +32 uz abu. Bet pas mane vienas is vienos santuokos, kitas is kitos.
cia parasyta, kad 16 lt per menesi uz viena vaika vienam tevui, tai ir kitam tevui bus 16, nes uz vaika PNPD yra 10 proc nuo NPD, t.y. 32 Lt - abiems tevams

Papildyta:
QUOTE(tiskute @ 2009 03 24, 19:12)
33 langelis, o jei su minusu, tai teks ta suma sumoketi
nieko negaunu