Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

niu man viena visu giriama gydytoja mete fraze,kad ne i kelione susiruosiau,ir ner cia ko vaziuot su lagaminais doh.gif blink.gif sakau o kur man pasidet?gerai,kad akusere mane uztare,o ir vyras greit atskuode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2009 04 14, 12:29)

Siandien kalbejau su grupioke, kuri pries tris savaites pagimde, tai jomajo, per gimdyma labai nukraujavo, bet ja isleido namo, tai po poros dienu jau reanimacijoj atsidure, po to prasidejo gimdos uzdegimas, nes akusere kai vale gimda paliko marles gabala... doh.gif galima ppamanyti kad gimde kokiam viduramziu kaime, bet ne, graziuosiuose klaipedos gimdymo namuose...

sita zinute yra is vienos temos,kurioje bendrauju...kaip manot? g.gif g.gif as tai pirma karta isgirdau toki dalyka,ale labai taip unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 14, 13:04)
sita zinute yra is vienos temos,kurioje bendrauju...kaip manot? g.gif  g.gif  as tai pirma karta isgirdau toki dalyka,ale labai taip unsure.gif  unsure.gif

Visur visko pasitaiko. Mažiau panikos ir mažiau rinktis info apie visokias baisybes. Jei labai įdomi visokia baisuokliška info., tai žinokit ir mirt galima gimdant, arba jei lieka placentos, tai ne visada pavyksta sustabdyti kraujavimą ir gimdą šalina, ir t.t., ir pan. Čia viskas yra teorija, kuri realybėje pasitaiko retai, bet būna visko. Tai negi dabar dėl tu "kartais" imsim negimdyt? Jau kažkada minėjau apie anekdotą, kai dar nepastojusi ar tik pastojusi ima kliedėt "o jei gims berniukas, išeis į karą, nušaus...." Gyvenime visko pasitaiko. Pagaliau pamąstykit, kiek savo aplinkoje žinot tragiškai ar pan. pasibaigusių gimdymų? Aš žinau tik vieną situaciją, bet ji buvo dar iki termino likus porai savaičių ir medikų kaltės tame nėra, viską padarė gamta. KGN dirba profesionalai, o klaidų pasitaiko visiems, žinoma, visi norėtų, kad būtų jų kuo mažiau, tačiau nereiškia, kad Jums atsitiks taip, kaip kažkas apie kažką papasakojo. Pagaliau, apie nelaimes visada garsiau ir daugiau kalbama, nei apie teigiamus dalykus. Sėkmingai pagimdžiusių kur kas daugiau, nei su komplikacijomis. Pagaliau į komplikacijas ar nesėkmes kiekvieno žmogaus reakcija skirtinga. Taigi, ramybės ir tikėjimo visoms nėštukėms, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 14 balandžio 2009 - 13:27
hm. labas. man tai sake drauge, kuri gimde pries menesy, jog klaipedoj daktarai dar normaliai, pacioss didziausios harpijos sedi priimamajame, ten tai elgiasi kaip su sunim, o jei dar -yte pavardeje, tai isvis. doh.gif
tai nors ji ir iene, bet teko vyrui taip pat parekauti ant ju, kad atkreiptu demesi, jog atvaziavo gimdyti, o ne seip is neturejimo ka veikti. tai mes dabar ir jau leksim y zaksa, kad ir popierizmo maziau butu, ir bent kiek tos bobses geriau elgt doh.gif usi, nors as be vyro sakiau nei kojos t doh.gif en nekelsiu nestuke.gif
Papildyta:
del to epidiurinio. kovo menesy gimde dvi mano drauges klaipedoj. tai vienos vyrui teko vaziuoti y debreceno vaistine nupirkti, nes sekmadyni GN nedirba kur parduoda. o kitai pasiule nuskausminamuju, bet jai nepririke, tai manau cia nuo pamainos priklauso... unsure.gif
Atsakyti
kam reikalingas tas streptokoko tyrimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 15, 15:51)
hm. labas. man tai sake drauge, kuri gimde pries menesy, jog klaipedoj daktarai dar normaliai, pacioss didziausios harpijos sedi priimamajame, ten tai elgiasi kaip su sunim, o jei dar -yte pavardeje, tai isvis. doh.gif
tai nors ji ir iene, bet teko vyrui taip pat parekauti ant ju, kad atkreiptu demesi, jog atvaziavo gimdyti, o ne seip is neturejimo ka veikti. tai mes dabar ir jau leksim y zaksa, kad ir popierizmo maziau butu, ir bent kiek tos bobses geriau elgt doh.gif usi, nors as be vyro sakiau nei kojos t doh.gif en nekelsiu nestuke.gif

Na, priimamajame tikrai sedi ne pirmos jaunystes moteriskes smile.gif Amzius ne kliutis dirbti si darba, taciau ju letapediskumas mane is proto vare . Taip letai spausdinancios kompiuteriu moters turbut dar nebuvau maciusi unsure.gif Na, bet man saremiai dar netrukde priimamajame islaukti pora valandu, kol paguldys, taciau pries mane buvusi moteris jau kone gimdyti buvo pradejusi, jos riksmai gasdino visas laukiancias, bet tik ne sedincias kabinete smile.gif
Atsakyti
o priimamajame klausia kai jau gimdai pas kokia gyditoja nori?
nes kai i patologini tai klause atsimenu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiene @ 2009 04 15, 16:52)

Manes tai tikrai neklause.
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 15, 16:25)

vertetu pasieiskoti temos apie tai kur rasoma placiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 15, 16:25)

kad mazylio neuzkrestum gimdymo metu,jei sergi mirksiukas.gif

QUOTE(spurgiene @ 2009 04 15, 16:52)

Tikrai neklausia. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal katra nors buvot pasirinkusi ''gimdyma be rizikos'' ir galit pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 14, 09:09)
niu man viena visu giriama gydytoja mete fraze,kad ne i kelione susiruosiau,ir ner cia ko vaziuot su lagaminais doh.gif  blink.gif  sakau o kur man pasidet?gerai,kad akusere mane uztare,o ir vyras greit atskuode lotuliukas.gif

Aš prieš trejus metus pati užsiklausiau akušerės, kur galėčiau po gimdymo reikalingus daiktus pasidėti, kad į gimdyklą nereiktų neštis, tai ji pasiūlė į pogimdyvinį skyrių nunešti. Parvežta po gimdymo juos jau radau savo palatoje.

QUOTE(InesaP @ 2009 04 15, 15:51)
tai nors ji ir iene, bet teko vyrui taip pat parekauti ant ju, kad atkreiptu demesi, jog atvaziavo gimdyti, o ne seip is neturejimo ka veikti.

Dėl pavardės nieko negaliu pasakyti, bet šįkart priimamajame labai maloniai buvau priimta, nors ir 2val. nakties atvykome. Po ankstesnių kartų patirties abu su vyru tuo atsistebėti negalėjome...

QUOTE(Živile60 @ 2009 04 15, 22:55)
Sveikos merginos,
gal katra nors buvot pasirinkusi ''gimdyma be rizikos'' ir galit pasidalinti patirtimi?

Turbūt kalbi apie gimdymą Mažos rizikos skyriuje? Jei taip, tai aš dukrytę jame gimdžiau. Beje, manęs dėl pasirinkimo niekas neklausė, tik pasirašinėdama vieną iš krūvos popierių apie tai perskaičiau (ir apsidžiaugiau, nes to pati norėjau prašyti, tik pamiršau iš jaudulio). Kadangi mano sūneliai gimė su pilna medikų priežiūra (Mažos rizikos gimdymo skyriaus tada dar nebuvo), tai esminiai skirtumai būtų, kad gimdydama Mažos rizikos skyriuje gydytojo net nemačiau: gimdos atsidarymą tikrino ir visus su gimdymu susijusius sprendimus priėmė tik akušerė, mažylį, kiek supratau, turėjo pasitikti dvi akušerės, bet antroji spėjo atbėgti jau po visam su mano tempais biggrin.gif . Pogimdyvinio skyriaus akušerės pasidžiaugė, kad popierizmo mažiau, nes Mažos rizikos skyriuje gimdžiau. Vat ir viskas turbūt. Tiesa, viena ausimi girdėjau, kad Mažos rizikos skyriuje neskiriamas nei epidūras, nei skatinamieji, bet labiau tuo nesidomėjau, nes pačiai neaktualu buvo.
Atsakyti