Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

QUOTE(Baltike @ 2009 04 16, 09:16)
Tiesa, viena ausimi girdėjau, kad Mažos rizikos skyriuje neskiriamas nei epidūras, nei skatinamieji, bet labiau tuo nesidomėjau, nes pačiai neaktualu buvo.

Labai tikėtina, nes skatinamieji automatiškai yra rizika, juos leidžiant nuolat stebimi vaisiaus širdies tonai ir apie jokį vaikščiojimą ar šokinėjimą ant kamuolio nėra nė kalbos.. Tik gulėt gulėt ir gulėt tokia poza, kad nesutriktų vaisiaus širdies veikla..
Atsakyti
as skaitau skaitau ir niekaip nesugalvoju, ar rinktis tuos nuskausminamuosius g.gif
jauciu kad kai ateis laikas gimdyti, tada ir bus aisku ar imsiu ar nea. nes viena sake drauge jog butu numirusi be nuskausminamuju. kitai siule, ji pati atsisake... zinok dabar kaip man bus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 16, 12:22)
as skaitau skaitau ir niekaip nesugalvoju, ar rinktis tuos nuskausminamuosius g.gif
jauciu kad kai ateis laikas gimdyti, tada ir bus aisku ar imsiu ar nea. nes viena sake drauge jog butu numirusi be nuskausminamuju. kitai siule, ji pati atsisake... zinok dabar kaip man bus. blink.gif

na as seip pirma karta gimdziau su nuskausminamaisiais.. na seip manau kad dabar jai spesiu taipat rinksiuos nes..jai gali tai gali istvert ir be ju o jai jau labai skauda tai nemanau,kad reiktu save varginti ir atsisakyt epiduro....nes juk dar pats pagrindas yra gimdymas...o jai issikankinus nebeturesi jegu stumti.....
na cia aisku kaip kas kam...as tai nesu pries epidura mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vyresnėlę gimdžiau be epidūro... tai galiu pasakyt, kad buvo žiauru.... Dabar jau turiu nusipirkusi rinkinuką... aišku, kiekvienai kitaip... gal kažkam padeda nusiteikimas, ar šiaip skausmo kartelė aukštai... biggrin.gif O aš daugiau to patirti tikrai nenoriu... verysad.gif
Atsakyti
Abu kartus gimdžiau su skatinamaisiais be epidūro. Gyva. Jei kada tektų trečią sykį, epidūro taip pat neimčiau, nes epidūro bijau labiau nei gimdymo skausmo. Aišku čia gal mano nukrypimas.. unsure.gif Tačiau nesu prieš tas, kurios renkasi epidūra, aš jas vadinčiau drąsesnėmis nei tas, kurios gimdo be epidūro 4u.gif
Atsakyti
mano atveju niekas neklause ar as noriu epiduro, padare ir viskas sake kad reikia, nes nuo skausmo buvo zalia akyse ir gavo leisti adrenalina, kad nealpciau, o tai kur dar vaiko isstumimas pries akis. seip skausmui esu kantri, bet viskas turi ribas. dabar laukiuosi antro ir su daktare snekejom kaip gimdyti inai sake siais laikais jau moterys gimdo be skausmo, ir epiduras normalus dalykas, tada galima patirti gimimo dziaugsma, o ne kenteti toki skausma. blink.gif inai dar sake kad ir taip gyvenime daug prisikenciam, todel reikia naudotis tai kas buvo sukurta palengvinti gimdymui.
Atsakyti
QUOTE(spurgiene @ 2009 04 15, 16:52)
o priimamajame klausia kai jau gimdai pas kokia gyditoja nori?
nes kai i patologini tai klause atsimenu... g.gif

O kam? biggrin.gif Jei pasakysi pavarde pas ka noresi gimdyti-galvoji tas gydytojas atvaziuos? g.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 04 16, 23:01)
O kam? biggrin.gif Jei pasakysi pavarde pas ka noresi gimdyti-galvoji tas gydytojas atvaziuos? g.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ne ta prasme,kad atvaziuos....bet pagalvojau ar ten nera suskyrstyta palatom.kaip pataloginiam...
Atsakyti
QUOTE(spurgiene @ 2009 04 16, 22:36)
ne ta prasme,kad atvaziuos....bet pagalvojau ar ten nera suskyrstyta palatom.kaip pataloginiam...

Palatom yra suskirstyta diena.Patologiniam jei bus naktis-apziures budintis.
Gimdykloje yra tik budejimai ax.gif
Vaikai gimsta kada uzsimano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 16 balandžio 2009 - 21:39
Turbūt kalbi apie gimdymą Mažos rizikos skyriuje? Jei taip, tai aš dukrytę jame gimdžiau. Beje, manęs dėl pasirinkimo niekas neklausė, tik pasirašinėdama vieną iš krūvos popierių apie tai perskaičiau (ir apsidžiaugiau, nes to pati norėjau prašyti, tik pamiršau iš jaudulio). Kadangi mano sūneliai gimė su pilna medikų priežiūra (Mažos rizikos gimdymo skyriaus tada dar nebuvo), tai esminiai skirtumai būtų, kad gimdydama Mažos rizikos skyriuje gydytojo net nemačiau: gimdos atsidarymą tikrino ir visus su gimdymu susijusius sprendimus priėmė tik akušerė, mažylį, kiek supratau, turėjo pasitikti dvi akušerės, bet antroji spėjo atbėgti jau po visam su mano tempais biggrin.gif . Pogimdyvinio skyriaus akušerės pasidžiaugė, kad popierizmo mažiau, nes Mažos rizikos skyriuje gimdžiau. Vat ir viskas turbūt. Tiesa, viena ausimi girdėjau, kad Mažos rizikos skyriuje neskiriamas nei epidūras, nei skatinamieji, bet labiau tuo nesidomėjau, nes pačiai neaktualu buvo.
[/quote]

Taip apie sita thumbup.gif , o cia teisybe, kad ta akusere tik viena paciente teturetu? Ir gal ta akusere ilgeni laika buna su gimdyve, ar kada nori iseina, kada nori pareina? O tuos popierius pildet jau skyriuje ar priimamajame, kazi kur man reiketu pasisakyti, kad noreciau i mazosios rizikos skyriu g.gif Niu ir paskutinis klausimelis, gal galit pasiuliti kokia akusere, kuria buvot patenkinta?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kam rekia epidiūro rinkinuko?
Man darė CP tai neprireikė. Pirmadienį būsiu Klp. Atiduosiu už 40lt. Viskas nauja kaip ir sudėjo vaistinėje.
Jei kam aktualu rašykit į emailą, nes nevisada spėju forumus peržiūrėti su dukryte ant rankų.
demonosirdis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 15, 15:51)
hm. labas. man tai sake drauge, kuri gimde pries menesy, jog klaipedoj daktarai dar normaliai, pacioss didziausios harpijos sedi priimamajame, ten tai elgiasi kaip su sunim, o jei dar -yte pavardeje, tai isvis. doh.gif
tai nors ji ir iene, bet teko vyrui taip pat parekauti ant ju, kad atkreiptu demesi, jog atvaziavo gimdyti, o ne seip is neturejimo ka veikti. tai mes dabar ir jau leksim y zaksa, kad ir popierizmo maziau butu, ir bent kiek tos bobses geriau elgt doh.gif usi, nors as be vyro sakiau nei kojos t doh.gif en nekelsiu nestuke.gif

as dar sia savaite guliausi i gn, tk i potologini skyriu. tai atvykusi buvau labai maloniai priimta (esu -iene, bet atvaziavau viena) ir palatoje atsiduriau per pusvalandi. buvau greitai priimta, nors skubeti reikalo tikrai nebuvo schmoll.gif man tikrai patiko priimamojo personalas cool.gif
Atsakyti