Turbūt kalbi apie gimdymą Mažos rizikos skyriuje? Jei taip, tai aš dukrytę jame gimdžiau. Beje, manęs dėl pasirinkimo niekas neklausė, tik pasirašinėdama vieną iš krūvos popierių apie tai perskaičiau (ir apsidžiaugiau, nes to pati norėjau prašyti, tik pamiršau iš jaudulio). Kadangi mano sūneliai gimė su pilna medikų priežiūra (Mažos rizikos gimdymo skyriaus tada dar nebuvo), tai esminiai skirtumai būtų, kad gimdydama Mažos rizikos skyriuje gydytojo net nemačiau: gimdos atsidarymą tikrino ir visus su gimdymu susijusius sprendimus priėmė tik akušerė, mažylį, kiek supratau, turėjo pasitikti dvi akušerės, bet antroji spėjo atbėgti jau po visam su mano tempais

. Pogimdyvinio skyriaus akušerės pasidžiaugė, kad popierizmo mažiau, nes Mažos rizikos skyriuje gimdžiau. Vat ir viskas turbūt. Tiesa, viena ausimi girdėjau, kad Mažos rizikos skyriuje neskiriamas nei epidūras, nei skatinamieji, bet labiau tuo nesidomėjau, nes pačiai neaktualu buvo.
[/quote]
Taip apie sita

, o cia teisybe, kad ta akusere tik viena paciente teturetu? Ir gal ta akusere ilgeni laika buna su gimdyve, ar kada nori iseina, kada nori pareina? O tuos popierius pildet jau skyriuje ar priimamajame, kazi kur man reiketu pasisakyti, kad noreciau i mazosios rizikos skyriu

Niu ir paskutinis klausimelis, gal galit pasiuliti kokia akusere, kuria buvot patenkinta?