QUOTE(Živile60 @ 2009 04 21, 12:05)
Tai vis delto geriausiai butu pampersai, o ne iklotai?
O kiek kazi ju reiketu nusupirkti, ar uztektu vieno?
Ir dar vienas klausimelis. Kiek suprantu po gimdymo irgi reikia iklotu, cia del ko, del kraujavimo?
Gal ir kvailoki klausimai, bet man irgi pirmas gimdymas ir nelabai zinau ko ten laukti

Ir dar vienas klausimelis. Kiek suprantu po gimdymo irgi reikia iklotu, cia del ko, del kraujavimo?
Gal ir kvailoki klausimai, bet man irgi pirmas gimdymas ir nelabai zinau ko ten laukti

Reikia ir pamperso (vieno, nu dvieju) ir iklotu. Ju reikes ir pries gimdyma (jei nubegs vandenys) ir ypac po gimdymo. Taip nes kraujuosit. Kiek kraujuosit, kiekviena individualiai, bet paprastai savaite tikrai reikia spec. iklotu, po to kitoms uztenka ir tu didziuju naktiniu always. As asmeniskai kraujavau visa menesi. Man buvo daromas cezaris.
Dar cia niekas nemini, bet man tai svarbiausias dalykas atrodo - tai korsetas. Aciu labai labai mano gydytojai, kad ne tik issiunte vyra ji nupirkt cia ir dabar, bet ir grieztai LIEPE ji nesiot kasdien. Nekalbant kad su korsetu vaikstant netempia pilvo, neskauda pjuvio ir daug maloniau (man subliuskusi pilva buvo baisu net liesti

Dabar mano drauge pagimde diiidziuuuulius dvynukus