Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

QUOTE(Živile60 @ 2009 04 21, 12:05)
Tai vis delto geriausiai butu pampersai, o ne iklotai? g.gif  O kiek kazi ju reiketu nusupirkti, ar uztektu vieno?
Ir dar vienas klausimelis. Kiek suprantu po gimdymo irgi reikia iklotu, cia del ko, del kraujavimo?
Gal ir kvailoki klausimai, bet man irgi pirmas gimdymas ir nelabai zinau ko ten laukti  blush2.gif

Reikia ir pamperso (vieno, nu dvieju) ir iklotu. Ju reikes ir pries gimdyma (jei nubegs vandenys) ir ypac po gimdymo. Taip nes kraujuosit. Kiek kraujuosit, kiekviena individualiai, bet paprastai savaite tikrai reikia spec. iklotu, po to kitoms uztenka ir tu didziuju naktiniu always. As asmeniskai kraujavau visa menesi. Man buvo daromas cezaris.
Dar cia niekas nemini, bet man tai svarbiausias dalykas atrodo - tai korsetas. Aciu labai labai mano gydytojai, kad ne tik issiunte vyra ji nupirkt cia ir dabar, bet ir grieztai LIEPE ji nesiot kasdien. Nekalbant kad su korsetu vaikstant netempia pilvo, neskauda pjuvio ir daug maloniau (man subliuskusi pilva buvo baisu net liesti blush2.gif ), po 3 savaiciu buvau kaip negimdzius nail.gif jokio pilvo bigsmile.gif ir minus 22 praugti kg (bet kg ne nuo korseto istirpo biggrin.gif )
Dabar mano drauge pagimde diiidziuuuulius dvynukus wub.gif Tai antra diena po gimdymo atvaziavo pas mane jos vyras pasiskolinti korseta. Sakiau jai, kad reikes ir pati nores. Kaip mano gydytoja pasake: pagimdyt dar ne viskas, ir po gimdymo turi likti tokia pati grazi kaip iki jo flirt.gif Fainuole ta mano gydytoja, auksas, apskritai zmogus is didziosios raides wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 04 21, 10:13)
Taigi mergina aiskiai raso kad gimdys pirma karta ir nieko nezino. Visiskai normalu. As atrodo daug zinojau, o antram gimdymui jau zinosiu dar daugiau  smile.gif Visgi patirtis geras dalykas  biggrin.gif

Tai as ir rasau ,jei vandenys nebega is viso iklotu nereikia...aciu uz advokatavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 04 21, 12:23)
Reikia ir pamperso (vieno, nu dvieju) ir iklotu. Ju reikes ir pries gimdyma (jei nubegs vandenys) ir ypac po gimdymo. Taip nes kraujuosit. Kiek kraujuosit, kiekviena individualiai, bet paprastai savaite tikrai reikia spec. iklotu, po to kitoms uztenka ir tu didziuju naktiniu always. As asmeniskai kraujavau visa menesi. Man buvo daromas cezaris.
Dar cia niekas nemini, bet man tai svarbiausias dalykas atrodo - tai korsetas. Aciu labai labai mano gydytojai, kad ne tik issiunte vyra ji nupirkt cia ir dabar, bet ir grieztai LIEPE ji nesiot kasdien. Nekalbant kad su korsetu vaikstant netempia pilvo, neskauda pjuvio ir daug maloniau (man subliuskusi pilva buvo baisu net liesti  blush2.gif ), po 3 savaiciu buvau kaip negimdzius  nail.gif jokio pilvo  bigsmile.gif ir minus 22 praugti kg (bet kg ne nuo korseto istirpo  biggrin.gif )
Dabar mano drauge pagimde diiidziuuuulius dvynukus  wub.gif Tai antra diena po gimdymo atvaziavo pas mane jos vyras pasiskolinti korseta. Sakiau jai, kad reikes ir pati nores. Kaip mano gydytoja pasake: pagimdyt dar ne viskas, ir po gimdymo turi likti tokia pati grazi kaip iki jo  flirt.gif Fainuole ta mano gydytoja, auksas, apskritai zmogus is didziosios raides  wub.gif

Dekui uz info. O koki ta korseta pirkti g.gif tu firmu ivairiu, o rusiu dar daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Živile60 @ 2009 04 21, 13:04)
Dekui uz info. O koki ta korseta pirkti g.gif  tu firmu ivairiu, o rusiu dar daugiau.

Tikrai taip. Man tik antras nupirktas tiko. Pirma nupirko mama eurovaistinej, tai jis netiko, nes buvo imaunamas (tikrai nepatogu uzsidet) ir svarbiausia skystas, t.y. atsistojus tikrai neprilaike pilvo. Ta tinkama man vyras pirko ortopediniu prekiu parduotuveje. Korsetas turi buti su pakietinta nugara, ne skystas, priekyje segamas lipuckomis, pas mane konkreciai buvo su dvigubu uzsegimu.
Ortopediniu prekiu parduotuvej sake pardavejos pakonsultuoja koks is tu korsetu tinkamiausias po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(spurgiene @ 2009 04 06, 18:41)
as  tai labai noreciau suzinoti...tai kaip ten istikruju ar privaloma tiems vyrams plaucius prasisviest ar visdelto ileidzia  ir nieko neklausia....? 4u.gif

labuka, as skambinausi i klp gimdymo ta skyriu ir pasiklausiau reik ar ne, sake butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 04 21, 13:12)
Tikrai taip. Man tik antras nupirktas tiko. Pirma nupirko mama eurovaistinej, tai jis netiko, nes buvo imaunamas (tikrai nepatogu uzsidet) ir svarbiausia skystas, t.y. atsistojus tikrai neprilaike pilvo. Ta tinkama man vyras pirko ortopediniu prekiu parduotuveje. Korsetas turi buti su pakietinta nugara, ne skystas, priekyje segamas lipuckomis, pas mane konkreciai buvo su dvigubu uzsegimu.
Ortopediniu prekiu parduotuvej sake pardavejos pakonsultuoja koks is tu korsetu tinkamiausias po gimdymo.

o kaip deldydzio, ar emet dydi koks buvo pries gimdyma?
Atsakyti
QUOTE(Živile60 @ 2009 04 21, 13:47)
o kaip deldydzio, ar emet dydi koks buvo pries gimdyma?

Mane ismatavo jau po gimdymo ir dydi derino pagal tuos matmenis.
Kas perka iki gimdymo, tai pasitaria su pardaveja koki dydi imti.
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 04 20, 21:53)
Tai juk is anksto neuzsisakysi tos palatos, juk nezinai kokia dienele pradesi gimdyti, o ir niekas nerezervuoja as manau,  g.gif . Tai tikriausiai belieka laukti ir tiketis kad gausi. 4u.gif .  o gal kitu variantu yra?

as gulejau pries gimdyma pataloginiame skyriuje, ir prasiau mokamos palatos po gimdymo.Bet kai atejo ta dienele ir isvaziavau i gimdykla, man pasake , kad visos mokamos yra uzimtos.Mane pagulde i paprasta palata kur buvau viena su vaikeliu ir vyras galejo buti visa nakti ir sesuo buvo kiek norejo niekas nevare, vienu zodziu nepajutau jokio diskomforto negavusi mokamos, ir sesutes buvo super tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ricis @ 2009 04 22, 10:11)
as gulejau pries gimdyma pataloginiame skyriuje, ir prasiau mokamos palatos po gimdymo.Bet kai atejo ta dienele ir isvaziavau i gimdykla, man pasake , kad visos mokamos yra uzimtos.Mane pagulde i paprasta palata kur buvau viena su vaikeliu ir vyras galejo buti visa nakti ir sesuo buvo kiek norejo niekas nevare, vienu zodziu nepajutau jokio diskomforto negavusi mokamos, ir sesutes buvo super  tongue.gif

Taip, nemokamos palatos vienvietes, kitu mamu su leliukais nera. Ir zinoma niekas nevaro nei vyro, nei ko kito is nemokamos palatos. Bet nemokamose palatose tik viengule lova. Kur vyras miegodavo naktimis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji saulė: 22 balandžio 2009 - 09:58
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 04 22, 09:58)
Taip, nemokamos palatos vienvietes, kitu mamu su leliukais nera. Ir zinoma niekas nevaro nei vyro, nei ko kito is nemokamos palatos. Bet nemokamose palatose tik viengule lova. Kur vyras miegodavo naktimis?  unsure.gif

mes ir buvom nemokamoj. Bet sesutė nenorėjo, kad vyras liktų nakčiai, o ir aš neprieštaravau tam, nes lova labai siaura, kartu nebūtų tilpęs, o guldyt ant žemės kokiam miegmaišy buvo gaila blush2.gif
Atsakyti
aisku kam kankinti zmogu smile.gif , kaip suniukas ant zemes lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,sakykit kaip su epiduru jei nespeji isigyt,tai tipo ir nedaro? ax.gif
Atsakyti