Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

QUOTE(gabiegabriele @ 2009 04 25, 11:38)
sveikutes,sakykit kaip su epiduru jei nespeji isigyt,tai tipo ir nedaro? ax.gif

Kalbėjau su savo gydytoja, kuri dirba GN. Sakė, kad daro epidūrą tik jei yra medicininės indikacijos - pavyzdžiui labai didelis spaudimas. Kitaip nedaro.
Jei nori, reikia turėt įsigijus. Nebent kas nors tuo metu turėtų parduot rinkinuką, kam neprireikė.
Aš dėl visa ko įsigijau, jei ką - irgi parduosiu, nors labai didelė tikimybė, kad ir prireiks pačiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2009 04 25, 11:50)
Kalbėjau su savo gydytoja, kuri dirba GN. Sakė, kad daro epidūrą tik jei yra medicininės indikacijos - pavyzdžiui labai didelis spaudimas. Kitaip nedaro.
Jei nori, reikia turėt įsigijus. Nebent kas nors tuo metu turėtų parduot rinkinuką, kam neprireikė.
Aš dėl visa ko įsigijau, jei ką - irgi parduosiu, nors labai didelė tikimybė, kad ir prireiks pačiai  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 04 16, 13:20)
Abu kartus gimdžiau su skatinamaisiais be epidūro. Gyva. Jei kada tektų trečią sykį, epidūro taip pat neimčiau, nes epidūro bijau labiau nei gimdymo skausmo. Aišku čia gal mano nukrypimas..  unsure.gif  Tačiau nesu prieš tas, kurios renkasi epidūra, aš jas vadinčiau drąsesnėmis nei tas, kurios gimdo be epidūro  4u.gif

Aš irgi abu kartus gimdžiau be epidūro, su skatinamaisiais. Svarbiausia, man atrodo, psichologinis nusiteikimas ir tas skausmas neatrodo toks baisus. Juk jis ne amžinas. O jei tik apie skausm, o ne apie vaiką tegalvosi, tai sunkoka gali būti
Atsakyti
O aš jau tris kartus gimdžiau su skatinamaisiais ir be epidūro... Ketvirtą kartą jau bijau - ir amžius nebe tas tokioms linksmybėms. Kai pirmą kartą gimdžiau, tai spėjau pasiruošti (per 18 valandų galima spėti), pripratau prie skausmo pamažu, o gimdant antrą ir trečią gimdos kaklelis atsidarinėdavo beveik be skausmo, gimdymo veiklą reikėjo skatinti, tai po skatinamųjų iš karto tokie sąrėmiai prasidėdavo, kad apie jokį džiaugsmą kalba nebeina, jau su dievais kalbiesi tiesiogiai, be tarpininkų... Žodžiu, jei ir dabar taip bus, aš vistik prieš skatinamuosius prašysiu epidūro - kad ir kokia natūralizmo šalininkė bebūčiau, natūraliai pagimdyti, atrodo, negaliu.
Atsakyti
O kaip manot, kiek ,,kainuoja" gimdymas Klaipedos GN?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2009 04 29, 10:26)

Tris kartus gimdziau ,man asmeniskai nieko nekainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2009 04 29, 11:26)

kiek girdejau nuo 500 iki 1000 lt.
Papildyta:
QUOTE(djak @ 2009 04 29, 11:13)
O aš jau tris kartus gimdžiau su skatinamaisiais ir be epidūro... Ketvirtą kartą jau bijau - ir amžius nebe tas tokioms linksmybėms. Kai pirmą kartą gimdžiau, tai spėjau pasiruošti (per 18 valandų galima spėti), pripratau prie skausmo pamažu, o gimdant antrą ir trečią gimdos kaklelis atsidarinėdavo beveik be skausmo, gimdymo veiklą reikėjo skatinti, tai po skatinamųjų iš karto tokie sąrėmiai prasidėdavo, kad apie jokį džiaugsmą kalba nebeina, jau su dievais kalbiesi tiesiogiai, be tarpininkų... Žodžiu, jei ir dabar taip  bus, aš vistik prieš skatinamuosius prašysiu epidūro - kad ir kokia natūralizmo šalininkė bebūčiau, natūraliai pagimdyti, atrodo, negaliu.

as irgi antra gimdysiu su epiduru, jau nusipirkau 72 lt kainavo. tai ziuresim ar prireiks doh.gif
Atsakyti
Parduodu epiduro rinkinuka, gal kuriai mamytei prireiks.45LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux79 @ 2009 04 29, 13:39)
Parduodu epiduro rinkinuka, gal kuriai mamytei prireiks.45LT smile.gif

O kas i ta rinkinuka ieina?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2009 03 16, 20:56)
as irgi pas ja  schmoll.gif  o ji daro streptokoko tyrima? galvoju ar jai uzsimint apie tai, ar pasidaryt savarankiskai ENDEMIK centre klp  g.gif

sveikutes..
paskaitineju jusu pokalbius ir nutariau ir s klausimeli uzduoti ax.gif mane domina sis tyrimas-kada jis atliekamas ir butu gerai suzinoti tiksliai kur..jei ne gaila pasidalinkit informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliutexxx @ 2009 04 29, 14:28)
sveikutes..
paskaitineju jusu pokalbius ir nutariau ir s klausimeli uzduoti ax.gif mane domina sis tyrimas-kada jis atliekamas ir butu gerai suzinoti tiksliai kur..jei ne gaila pasidalinkit informacija 4u.gif

aš dariausi apie 33sav. Dariausi SORPO centre (ten kur lorna )
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 04 21, 12:23)
Reikia ir pamperso (vieno, nu dvieju) ir iklotu. Ju reikes ir pries gimdyma (jei nubegs vandenys) ir ypac po gimdymo. Taip nes kraujuosit. Kiek kraujuosit, kiekviena individualiai, bet paprastai savaite tikrai reikia spec. iklotu, po to kitoms uztenka ir tu didziuju naktiniu always. As asmeniskai kraujavau visa menesi. Man buvo daromas cezaris.
Dar cia niekas nemini, bet man tai svarbiausias dalykas atrodo - tai korsetas. Aciu labai labai mano gydytojai, kad ne tik issiunte vyra ji nupirkt cia ir dabar, bet ir grieztai LIEPE ji nesiot kasdien. Nekalbant kad su korsetu vaikstant netempia pilvo, neskauda pjuvio ir daug maloniau (man subliuskusi pilva buvo baisu net liesti  blush2.gif ), po 3 savaiciu buvau kaip negimdzius  nail.gif jokio pilvo  bigsmile.gif ir minus 22 praugti kg (bet kg ne nuo korseto istirpo  biggrin.gif )
Dabar mano drauge pagimde diiidziuuuulius dvynukus  wub.gif Tai antra diena po gimdymo atvaziavo pas mane jos vyras pasiskolinti korseta. Sakiau jai, kad reikes ir pati nores. Kaip mano gydytoja pasake: pagimdyt dar ne viskas, ir po gimdymo turi likti tokia pati grazi kaip iki jo  flirt.gif Fainuole ta mano gydytoja, auksas, apskritai zmogus is didziosios raides  wub.gif

o kas tas zmogus, is didžiosios raidės??? suintrigavai g.gif biggrin.gif
Atsakyti