Beje, dar turiu pridurti, kad nestumo metu pas Kiseliova nesilankiau. Nestuma sekiau Vaisingumo Klinikoje pas visai kita gydytoja. Is vis nesiruosiau del gimdymo su niekuo tartis. Bet paskutinio planuoto echo metu (34-36 sav. tiksliai nepamenu), Kiseliovai mane beechoskopuojant man sove mintis, kad noriu gimdyti pas ja ir tik pas ja! Tai taip ir susitariau, vedama tik nuojautos, neskaiciau jokiu atsiliepimu pas ka cia gimdyt ar negimdyt. Ir nuojata manes neapgavo
Su antru butinai tik pas ja ir nestuma seksiu

Ir mane operuoti leisiu tik jai
Papildyta:
QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 13:39)
O gal Kiseliova ir turėjo rūpintis?

Juk tie gydytojai maišosi vienas per kitą.. Kas pasakys kur dirba Karpavičiutė? Man teko ją sutikti ir Patologiniam, ir Gimdymo, ir Pogimdyminiam sk.
Baikit, as gulejau GN 7 dienas! Visa savaite nuo Kaledu iki Naujuju metu. Puikiai zinau, kada mano gydytoja budedavo, o kada atvaziuodavo tik del manes ar bent jau susikambindavom.
Va dar prisiminiau

Rauba buvo uzejes i palata naujuju isvakarese, nes jis ta nakti ir budejo, tai ejo per visas palatas su atvirom kisenem palinketi laimingu Naujuju metu
Karpaviciute buvo ikisusi nosi pro duris ir suburbejo, kad gavo tyrimu rezulatus: "aukstas CRB". Ir jokiu paaiskinimu. As taip ir likau issiziojusi, nes ruosiausi klausti, o ji uztrenke duris

Tai vel viska man paaiskino mano gydytoja

Ne vienas gydytojas manes nepaziurejo, nepaklause nieko, zaizdos neziurejo. Rupinosi manim tik mano gydytoja ir seseles mano gydytojos paliepimu. Pati girdejau kaip koridoriuj sauke ant vienos, kad kaip sugebejo paciento kortelej praziuret kad man kazkokie vaistai paskirti leist ir antra diena kaip neleidziami!