QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 14:12)
1. Oho..
2. Nu tu, žmogau, imk ir pataikyk ant tokių "antžmogių"
Sakyčiau šventės turėjo įtakos, bet vat kas įdomiausiai, kad mano abu gimdymai buvo prieš šventes ir šventinėmis bei savaitgalio dienomis gulėjau Gimdymo skyriuje, tačiau gydytojos ir pas mane, ir pas vaiką bent vieną sykį per dieną tikrai ateidavo, nekalbant apie akušeres, kurios ateidavo kas valandą ar dvi su savo reikalais ar tiesiog paklaust kaip sekasi, gal ko reikia.. Gal todėl, kad nesitariau su jokia gydytoja ar akušere, ir gulėjau eilinėj, o ne mokamoj palatoj..
Jums neatrodo, kad pernelyg susireikšminat? Visi blogi, viskas blogai, svarbu Kiseliova ir vyras šalia..

2. Nu tu, žmogau, imk ir pataikyk ant tokių "antžmogių"

Jums neatrodo, kad pernelyg susireikšminat? Visi blogi, viskas blogai, svarbu Kiseliova ir vyras šalia..

1. Kas cia nuostabaus? Mano likimas pirma para po gimdymo buvo neaiskus. Nors gydytojai ta diena nepriklause dirbti, ji atvaziavo del manes, paimti mano tyrimus, pamatyti rezultatus ir spresti ka daryti. Kai kritine busena praejo, viskas eme gereti, as atsigauti

2. Man nera visi blogi ir viskas blogai. Arba kad kiti antzmogiai

Ka as sureiksminu? Gimdyma? Laikotarpi po gimdymo? Jei sitai turite omeny, tai galima pavadinti ir taip. Man gimdymas ne kasdieninis ivykis ir atsakomybe didziule, tikrai as tai sureiksminu.
3. Ir trecia, as niekur nerasiau apie naujagymio prieziura, o tik apie mano pacios. Naujagymi tikrai priziurejo ne gyd. Kiseliova, o vaiku gudytojos (buvo dvi ir abi