Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipedos GN 9 dalis

QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 14:12)
1. Oho..  blink.gif
2. Nu tu, žmogau, imk ir pataikyk ant tokių "antžmogių"  g.gif Sakyčiau šventės turėjo įtakos, bet vat kas įdomiausiai, kad mano abu gimdymai buvo prieš šventes ir šventinėmis bei savaitgalio dienomis gulėjau Gimdymo skyriuje, tačiau gydytojos ir pas mane, ir pas vaiką bent vieną sykį per dieną tikrai ateidavo, nekalbant apie akušeres, kurios ateidavo kas valandą ar dvi su savo reikalais ar tiesiog paklaust kaip sekasi, gal ko reikia.. Gal todėl, kad nesitariau su jokia gydytoja ar akušere, ir gulėjau eilinėj, o ne mokamoj palatoj..  g.gif

Jums neatrodo, kad pernelyg susireikšminat? Visi blogi, viskas blogai, svarbu Kiseliova ir vyras šalia..
4u.gif

1. Kas cia nuostabaus? Mano likimas pirma para po gimdymo buvo neaiskus. Nors gydytojai ta diena nepriklause dirbti, ji atvaziavo del manes, paimti mano tyrimus, pamatyti rezultatus ir spresti ka daryti. Kai kritine busena praejo, viskas eme gereti, as atsigauti thumbup.gif siaip paplepet ji aisku neatvaziuodavo, bet jei ta diena nedirbdavo, butinai paskambindavo pasiteirauti kaip sekasi, kaip jauciuosi, ar viskas gerai.

2. Man nera visi blogi ir viskas blogai. Arba kad kiti antzmogiai blink.gif Kur as taip rasiau? As tiesiog sakau, kad pasitikiu tik Kiseliova ir vyru. Beje, vyras prie temos apie med. personala isvis ne prie ko.
Ka as sureiksminu? Gimdyma? Laikotarpi po gimdymo? Jei sitai turite omeny, tai galima pavadinti ir taip. Man gimdymas ne kasdieninis ivykis ir atsakomybe didziule, tikrai as tai sureiksminu.

3. Ir trecia, as niekur nerasiau apie naujagymio prieziura, o tik apie mano pacios. Naujagymi tikrai priziurejo ne gyd. Kiseliova, o vaiku gudytojos (buvo dvi ir abi thumbup.gif ) ir aisku seseles (akuseres kaip tu sakai, bet man rodos jos ne akuseres, o slaugytojos vadinasi g.gif ) ateidavo kelis kartus per diena priziureti, atlikti visas proceduras vaikui. Del vaiko prieziuros neturiu jokiu priekaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 05 14, 14:38)
1. Kas cia nuostabaus? Mano likimas pirma para po gimdymo buvo neaiskus. Nors gydytojai ta diena nepriklause dirbti, ji atvaziavo del manes, paimti mano tyrimus, pamatyti rezultatus ir spresti ka daryti. Kai kritine busena praejo, viskas eme gereti, as atsigauti  thumbup.gif siaip paplepet ji aisku neatvaziuodavo, bet jei ta diena nedirbdavo, butinai paskambindavo pasiteirauti kaip sekasi, kaip jauciuosi, ar viskas gerai.

2. Man nera visi blogi ir viskas blogai. Arba kad kiti antzmogiai  blink.gif Kur as taip rasiau? As tiesiog sakau, kad pasitikiu tik Kiseliova ir vyru. Beje, vyras prie temos apie med. personala isvis ne prie ko.
Ka as sureiksminu? Gimdyma? Laikotarpi po gimdymo? Jei sitai turite omeny, tai galima pavadinti ir taip. Man gimdymas ne kasdieninis ivykis ir atsakomybe didziule, tikrai as tai sureiksminu.

3. Ir trecia, as niekur nerasiau apie naujagymio prieziura, o tik apie mano pacios. Naujagymi tikrai priziurejo ne gyd. Kiseliova, o vaiku gudytojos (buvo dvi ir abi  thumbup.gif ) ir aisku seseles (akuseres kaip tu sakai, bet man rodos jos ne akuseres, o slaugytojos vadinasi  g.gif ) ateidavo kelis kartus per diena priziureti, atlikti visas proceduras vaikui. Del vaiko prieziuros neturiu jokiu priekaistu  smile.gif

1.O gal ji ne iš tokio nuoširdumo važiavo, o dėl to, kad operavo, ėmė pinigus, tačiau buvo komplikacijų? Kaip sako "šikna pypkę rūko, nėr kur dingt.." g.gif Aš jokiu būdu nenoriu įrodyt, kad Kiseliova bloga gydytoja, tačiau nė vienas gydytojas šiaip neskambina, o tuo labiau nevažiuoja. Arba tai dideli pinigai, arba gydytojos kaltės jausmas.
2.Susireikšminat pati, kad Jums buvo taip sunku, kad be vyro niekaip, kad Jums buvo taip blogai, o gydytojai, ką jau kalbėt apie juos, juk ir vedėja nebuvo atėjusi ir pan. Nepamirškit, kaip bebūtų keista, gimdymas visoms ne kasdieninis įvykis 4u.gif Deja, medicinos personalui Jūs buvot viena iš tų daugelio ir niekuo neišskirtinė, nes prieš Jus gimdė šimtai, po Jūsų taip pat. Išvažiavot iš gimdyklos, po kelių valandų joje gimdo kita, išvažiavot su vaikų, netrukus Jūsų vieta užims kita. Gimdyvėms ir jų šeimoms vaiko gimimas - įvykis, keičiantis gyvenimą, medikams - kasdieninis darbas.
3.Būtent, jos ne slaugytojos, o akušerės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 12:53)
Blogai mane supratot. Akušerė, kuri nedirba su ar GN, tiesiog jos dukra pas ją gimdė, tai sakė su šunimi taip nesielgia, kaip elgėsi su ja. Šalia nebuvau, nežinau, tačiau nuomonė yra nuomonė.

Kam tiek perdeti??
Su sunimi g.gif g.gif

QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 13:13)
Jei ne paslaptis, kiek už gimdymą mokėjot, kad toks rūpestis iki šiol?  unsure.gif
Beje, o ko tai Pogimdyminio sk. vedejai pas Jus eit?.. Yra kitas personalas, o vedėja turi ką veikt. Pas mane po abiejų gimdymų nebuvo vedėja, bet nuoskaudos kažkaip nejaučiu  cool.gif

Pogimdyminio gydytoja turi ateiti,bent karta pas gimdyve
QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 13:39)
O gal Kiseliova ir turėjo rūpintis?  g.gif Juk tie gydytojai maišosi vienas per kitą.. Kas pasakys kur dirba Karpavičiutė? Man teko ją sutikti ir Patologiniam, ir Gimdymo, ir Pogimdyminiam sk.  unsure.gif

Kisiliova nedirba Pogimdyminiam sk. biggrin.gif Jai ten nepriklauso

QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 14:12)
1. Oho..  blink.gif
2. Nu tu, žmogau, imk ir pataikyk ant tokių "antžmogių"  g.gif Sakyčiau šventės turėjo įtakos, bet vat kas įdomiausiai, kad mano abu gimdymai buvo prieš šventes ir šventinėmis bei savaitgalio dienomis gulėjau Gimdymo skyriuje, tačiau gydytojos ir pas mane, ir pas vaiką bent vieną sykį per dieną tikrai ateidavo, nekalbant apie akušeres, kurios ateidavo kas valandą ar dvi su savo reikalais ar tiesiog paklaust kaip sekasi, gal ko reikia.. Gal todėl, kad nesitariau su jokia gydytoja ar akušere, ir gulėjau eilinėj, o ne mokamoj palatoj..  g.gif

Jums neatrodo, kad pernelyg susireikšminat? Visi blogi, viskas blogai, svarbu Kiseliova ir vyras šalia..
4u.gif

Zmogus tik pasake savo nuomone ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 05 14, 17:08)
Zmogus tik pasake savo nuomone ir tiek.

Aš irgi tik nuomonę pasakiau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux79 @ 2009 05 14, 11:40)
o dar noriu pasakyti pora zodeliu apie gyd. Kiseliova kuri dirba Kuncu amb. Vetrungeje. ji vienintele man ir pirmo vaikelio svori gerai nustate ir antrosios beveik pataike.

Mano pirmagimio svorį Kiseliova irgi atspėjo tik su keliasdešimties gramų paklaida (nors echoskopas žadėjo kur kas daugiau), o va dėl trečiojo sūnelio svorio daugiau nei puskilogramiu apsiriko (prieš pat gimdymą, nes jį priėmė) ir pati tuo labai stebėjosi ax.gif . Beje, apie gyd. Kiseliovos kaltės jausmą biggrin.gif . Kai man su pirmagimiu prasidėjo rimti sąrėmiai ji kaip tik budėjo ir turėjo apžiūrėti, bet nesuskubo - laukiau apžiūros beveik dvi valandas nuo kreipimosi, nors kortelėje buvo įrašai apie kliniškai siaurą dubenį, prognozuojamą didelį naujagimį ir kalba ėjo apie cezario galimybę, jei vaikučiui nepavyktų įsistatyti. Per apžiūrą paaiškėjo, kad gimdos kaklelis pilnai atsidaręs, tai į gimdyklą važiavau net neperrengta, su kelnaitėmis rankose lotuliukas.gif . Ir gyd. Kiseliova bėgo iš paskos, sekė gimdymo eigą tol, kol paaiškėjo, kad viskas baigėsi sėkmingai, nors gimdymą priėmė visai kitas gydytojas, o aš nei su vienu, nei su kitu nesitariau. Neslėpsiu, toks gydytojos dėmesingumas man atpirko tą ilgą ir sunkų apžiūros laukimą...

Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 17:37)
Aš irgi tik nuomonę pasakiau..  unsure.gif

Jusu nuomones 2 puslapiai biggrin.gif .
Jums Kiseliova prasta,kitam gera.
Tiesa sakant apie ja negirdejau blogu atsiliepimu.
Nereikia perdeti biggrin.gif sunu elgesio,akuseres laksto kas valanda biggrin.gif mistika tiesiog
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 05 14, 17:47)
Jusu nuomones 2 puslapiai biggrin.gif .
Jums Kiseliova prasta,kitam gera.
Tiesa sakant apie ja negirdejau blogu atsiliepimu.
Nereikia perdeti  biggrin.gif sunu elgesio,akuseres laksto kas valanda biggrin.gif mistika tiesiog

Skaitydama tuos du puslapius "mano nuomonės", turbūt nepastebėjote, kad aš persakiau ką man sakė apie šią gydytoją, o ar perdėjo ar ne, sakydama apie "šunis, aš nežinau, pacitavau tik. Aš jau minėjau, bet turbūt taip pat nepastebėjot, kai rašiau, kad nenoriu įrodyt, kad Kiseliova bloga gydytoja. Aš su ja buvau susidūrusi Kuncų ambulatorijoje, darė echo. Negaliu pasakyti nei ką gero, nei ką blogo, gydytoja ir tiek. Padarė echo. ir viso gero.
O dėl akušerių lakstymo, tikrai ateidavo kas valandą ar dvi, jei ne su savo reikalais (apžiūrėt vaiką, vaistus suleist ir pan.), tai atvėrusios duris paklausdavo "ar viskas gerai, gal ko reikia?". Man labiau mistiška, kad sumokėjus minimaliai, gydytoja nedarbo metu NET atvažiavo. Sorry, bet va čia man mistika.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 18:24)
Skaitydama tuos du puslapius "mano nuomonės", turbūt nepastebėjote, kad aš persakiau ką man sakė apie šią gydytoją, o ar perdėjo ar ne, sakydama apie "šunis, aš nežinau, pacitavau tik. Aš jau minėjau, bet turbūt taip pat nepastebėjot, kai rašiau, kad nenoriu įrodyt, kad Kiseliova bloga gydytoja. Aš su ja buvau susidūrusi Kuncų ambulatorijoje, darė echo. Negaliu pasakyti nei ką gero, nei ką blogo, gydytoja ir tiek. Padarė echo. ir viso gero.
O dėl akušerių lakstymo, tikrai ateidavo kas valandą ar dvi, jei ne su savo reikalais (apžiūrėt vaiką, vaistus suleist ir pan.), tai atvėrusios duris paklausdavo "ar viskas gerai, gal ko reikia?". Man labiau mistiška, kad sumokėjus minimaliai, gydytoja nedarbo metu NET atvažiavo. Sorry, bet va čia man mistika.
4u.gif

VBS ir tiek.
Atsakyti
hhmmm,apie kiseliova galiu pasisakyti ir as..budejo ta nakti kai prasidejo gimdymas..kol neatvaziavo vyras,galiu pasakyti elgesi labai grubiai blink.gif doh.gif nesakau,kadk aip su sunimi,ale netoli buvo.. doh.gif doh.gif todel sakiau nebent jau nebeliktu gydytoju pas ka eit,tada gal ir eiciau pas ja doh.gif
Atsakyti
Rauba dirba nėštumo patologijos skyriuje, jis ten vedėjas. O gimdymo skyriuje kaip aš suprantu dirba kiti, pakaitom budintys gydytojai
Atsakyti
Nesibarkit biggrin.gif
Neturi viena gydytoja visiems patikt, tada susimustumem visos del jos lotuliukas.gif
O dabar kiekviena atrandam savo wub.gif ir tiek smile.gif

QUOTE(Maliku @ 2009 05 14, 18:24)

Mes sumokejom ne minimaliai. Bet ir ne tukstanciais. Uztai, kad as gimdymo metu papludau kraujais (kai mano hemoglobinas ir taip buvo ant ribos) ar uz tai, kad po gimdymo pas mus abu su mazium rado labai labai auksta CRB, nezinau ar gydytoja gali buti kalta. Neturiu kompetencijos spresti.
Nenoriu cia plestis, bet pogimdyvine jos prieziura buvo ne tik su operacija ir zaizda susijusi. Ir veliau man prireikus gydytojo apziuros ir patarimo (tikrai ne su gimdymu susijusiais klausimais), ji be problemu visada mane priimdavo ir padedavo. Aisku, as turiu savo ginekologe ir be reikalo netrukdau gyd. Kiseliovos, bet kai atvejis skubus ar man neramu, ispuola savaitgalis ir as nenoriu gultis i ligonine, kad gauciau atsakymus, ji mielai man padejo.

Tiesiog atsitiktinis susitarimas gimdyti pas ja issirutuliojo i grazia pazinti. Ir jokie pinigai cia ne prie ko.
Ir dabar sutike ja mieste, visada sustojam pasisnekam, mano vaikas zino, kad sita teta iseme ji is mamytes pilvelio wub.gif Aisku, nesupranta apie ka as cia, bet zino biggrin.gif

Ir tai mano asmenine patirtis ir nuomone. Ji neturi sutapti su kitu.
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2009 05 14, 19:17)
Rauba dirba nėštumo patologijos skyriuje, jis ten vedėjas. O gimdymo skyriuje kaip aš suprantu dirba kiti, pakaitom budintys gydytojai

Naktimis lieka budeti vienas gydytojas per visus skyrius: patologijos, gimdymo ir pogimdyvinio.
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 05 14, 19:56)
Ir tai mano asmenine patirtis ir nuomone. Ji neturi sutapti su kitu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti