QUOTE(mmergyte @ 2009 05 28, 15:18)
belacka,o jus klauset?atr tikejotes,kad jums patys pasakys?

ar klausiantnieko nesake?situo nelabai tikeciau...patigulejau keleta kartu ir susiduriau ne su vienu gydytoju,klausiant visada noriai i viska atsakydavo (nekalbu apie kiseliova

) o del to,kad gimdyve gal pasimetus ir nezino ka su ja daro,o josneispeja,tai manau jau geriau gydytojai nupsrendzia nei pasimetusi gimdyve

o siaip,gerai,kas gerai baigiasi...beje gimdziau 16 valandu,niekas man nieko nenorejo nei skatint,nei pjaut..naturalistai irgi pasitaike
Patologiniam, tai tiek žinojau, kiek prieš tai aprašiau. Kai antrą kart darė kardiotokogramą, sesutės paklausiau, kodėl daro antrą kart, ji tepasakė, klauskit gydytojo. O po to jau gydytojas atėjo su žinia, kad keliaučiau į gimdyklą. O prieš tai, kai "rakinėjo" gimdos kaklelį, tai gavus šoką pasimečiau ir nieko neužklausiau, bet prieš tai man niekas nieko neaiškino, ką darys. Dieną prieš, kai jau atsiguliau į patologinį, taip pat mane apžiūrėjo, tai pažiūrėjo trumpai gimdos kaklelį ir pasakė, kad dar neatsivėręs. Tad, kai dabar pasakė eiti į procedūrinį, pagalvojau, kad vėl pažiūrės gimdos kaklelį ir viskas, o neprovokuos gimdymą
O kai jau buvau gimdykloje ir sulašino skysčius, bet kaklelis neatsivėrė ir gydytoja akušerei liepė atnešt tabletę skatinamųjų, tai taip pat neaiškino, kad va reikia skatinti su skatinamaisiais, net lapo pasirašyt neatnešė. O mano klaida buvo, kad aš nereikalavau paaiškinimų

Aš tiesiog nerimavau ar vaikui viskas gerai.
Aš sutinku, kad gydytojai nuspredžia kas ir kaip geriau gimdyvei, bet mano atveju, kai provokuojmas gimdymas, galėjo ir daugiau papasakot, ką jie mąsto daryt. Dabar tai aš reikalaučiau, dar patologiniam išaiškinimo, o po to kai suleido lašinę, reikalaučiau paaiškinti, kodėl ne grąžina manęs į patologinį, o nori skatinti.
Jeigu tarkim, negerai su leliuku, reikia skatinti, operuoti, viską suprantu, o dabar aš likau su mintim, kad bereikalo mane skatino ir bereikalo po to gavosi, kad reikia daryti CP. Tai tik dėkoju D, kad viskas gerai pasibaigė. Operavusi gydytoja niekaip nesuprato, kodėl mane reikėjo skatinti

O anesteziologas paskui prasitarė, kad patologinio politika provokuoti gimdymą gimdyklai nepatinka. O kaip man reikia jaustis?
Beje po tokio gimdymo, mano mažutei prireikė antibiotikų, nes buvo uždegimas, labiausiai vaiko gaila

Ir iš kur tas uždegimas?