o gal žinot, Rotundo gatvėj esančios imonės pavadinimą? Ar bent darbo laiką? Mane labai domina, ar jie šeštadienį dirba...
Gal žinote kur Vilniuje gražia rašysena užrašo sveikinimus?
QUOTE(Indre @ 2007 08 12, 19:10)
o ka mergickos zinot api kauna kur nebrangei ir kokybiska pvz ziedelius graviruoja?
Pylimo g. truputi uz Lietuvos sustojimo kitoj pusej gatves negu ex kino teatras, i stoties puse;)
labai geras graveris

QUOTE(welkom1 @ 2007 08 13, 17:00)
Mes taip pat pas ji graviravimo ziedelius

QUOTE(Sprigė @ 2007 08 12, 22:48)
Man kazkada reikejo isgraviruoti taure,tai labai graziai padare CUPe 1 aukste priesais Maxima,yra nedidele juvilirine parduotuve.
Aciu mergikes uz informacija, labai radau, ko reikejo

QUOTE(welkom1 @ 2007 08 13, 17:00)
Pritariu 100 proc. nuo vestuviniu ziedu po siai dienai viska tik pas ji graviruoju.
QUOTE(Sprigė @ 2007 08 12, 22:48)
tik jau neikit į Viršuliškių Madą! Ten yra graveris laikrodžių parduotuvėj, bet jis kreivai šleivai rašo. Pirma pas jį ant žiedo rašiau. Tai ten iš vidaus, be to smulkios raidės, tai nelabai matosi. Bet kai paprašiau ant samčio išgraviruot, tai

Papildyta:
QUOTE(agnulia @ 2007 09 06, 20:25)
Man kazkada reikejo isgraviruoti taure,tai labai graziai padare CUPe 1 aukste priesais Maxima,yra nedidele juvilirine parduotuve.
bet ten tik užsakymus priima ir daro kitai dienai. Šiandien klausiau- kaina 80ct/simboliui.
Merginos, gal patartumete kur Kaune galima isgraviruoti

QUOTE(Malina @ 2007 12 19, 12:08)
Priklausomai kaip tu nori graviruoti:ar su lazerine ar rankine aparatūra. Mes žiedus graviravom pas graveri, kuris yra prie pat pėsčiųjų tilto į Nemuno salą, tikrai nesunku rasti

Čia Kaune