Įkraunama...
Įkraunama...

Kur galima pigiai ir kokybiškai išgraviruoti?

QUOTE(welkom1 @ 2007 08 13, 17:00)
labai geras graveris

user posted image

Reiks ir man į jį kreiptis, reikia dvi vazas išgraviruoti.
Atsakyti
Šiandien buvau pylimo g. 34 juvelyrinėj... Deja, man nelabai patiko graverio darbas verysad.gif Ant tiek nepatiko, kad bandysiu nešt taisyt kur nors kitur, tik neapsisprendžiu kur: ar į rotundo g. ar į aštuonetą... unsure.gif

Graviravau inicialus, dvi raides, maždaug kvadratinio centimetro dydžio, raštas dailus - neprikibsi, bet ta pati raidžių "vaga" (ar kaip čia pavadint) tokia nevienalytė verysad.gif kai kur giliau paimta, kai kur tarytum taškeliais išdėliota... verysad.gif Nu man nemiela... Galbūt taip gavosi, nes netaurusis metalas g.gif Bet vis tiek labai apmaudu.

O kas blogiausia: žadu dar išgraviruoti žiebtuvėlį draugui dovanų, bet jau ir bijau kažkaip, o jei vėl ne itin gerai padarys... unsure.gif
Atsakyti
sakykit kas zinot o rotundo gatvej kiek viena simboli kainuoja isgraviruot? g.gif buciau labai dekinga uz atsakyma mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

dirbu juvelyrineje imoneje, bet pas mus nera graviruotojo. Kiek girdejau, tai jau minetas Jonas is pylimo g. gerai graviruoja, tad visuomet pas ji siunciame zmones.. Blogu atsiliepimu nebuvau girdejusi schmoll.gif

Bet, matyt, visko pasitaiko unsure.gif
Atsakyti
As visada graviruoju pas pona jona is pylimo gatves, jis tikrai super graviruoja ant bet kokio pavirsiaus thumbup.gif kazkada jo nebuvo madoje virsuliskese graviravau,tai labai geda buvo dovana teikti su tokiu graviravimu...
tad as sakau drasiai pas ta Jona:)
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 03 16, 16:25)
As visada graviruoju pas pona jona is pylimo gatves, jis tikrai super graviruoja ant bet kokio pavirsiaus thumbup.gif  kazkada jo nebuvo madoje virsuliskese graviravau,tai labai geda buvo dovana teikti su tokiu graviravimu...
tad as sakau drasiai pas ta Jona:)

ir kokios pas ji kainos???
Atsakyti
tas Jonas labai geras graveris smile.gif as pas ji graviravau vestuvinius ziedus, tada ant stikliniu tauriu ir ant spynos. ant visu metalu kaina uz viena raide 10ct, o ant stiklo 15ct thumbup.gif
Atsakyti
Jau tik neikit graviruoti pas Rotundo gatveje esanti graveri, taip sugadino laikrodi, kad net cray.gif isejusi...
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2008 03 06, 18:04)
Šiandien buvau pylimo g. 34 juvelyrinėj... Deja, man nelabai patiko graverio darbas  verysad.gif  Ant tiek nepatiko, kad bandysiu nešt taisyt kur nors kitur, tik neapsisprendžiu kur: ar į rotundo g. ar į aštuonetą...  unsure.gif

O kas blogiausia: žadu dar išgraviruoti žiebtuvėlį draugui dovanų, bet jau ir bijau kažkaip, o jei vėl ne itin gerai padarys...  unsure.gif

p.Jonas isgraviravo ant ziebtuvelio inicialus, man tai labai patiko thumbup.gif , beje ir vyras liko patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(Dvynukai @ 2006 10 07, 09:00)
Vilniuje geriausia ir pigiausia Rotundo gatveje, cia dirba seniausias ir didziausia patirti turintis Vilniaus graveris, vienos raides kaina sake buvo nuo 0.30 lt iki 0.50 lt. Na as pati nebuvau dabar nuejusi tai tiksliai negaliu pasakyti, bet darbai atliekami greitai kokybiski, nereikia ilgai laukti kol dailininkui bus ikvepimas 4u.gif Visiskai neseniai apie ji buvo reportazas televizijoje. Taip pat vilniuje jau daug kur graviruojama lazeriu, bet aparatas brangus, zmones nelabai moka dirbti, tai tikrai surenka uzsakymus ir veza seniems meistrams, na va taip gaunasi moki kad isgraviruotu lazeriu, o tau isgraviruoja kaip ir seniau, tik tris kart brangiau  drinks_cheers.gif , o kam dabar lengva 4u.gif

g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sibile @ 2008 04 30, 16:48)
Jau tik neikit graviruoti pas Rotundo gatveje esanti graveri, taip sugadino laikrodi, kad net  cray.gif isejusi...

blink.gif
kas per skirtingi atsiliepimai doh.gif cia gal per tuos metus graveris pasikeite unsure.gif siandien ketinau nesti ten graviruoti,o dabar kad susimeciau,gal kas neseniai rotundo gatvej graviravot dar????
Atsakyti
atsakysiu pati i savo klausima,gal kam pravers tongue.gif
nunesiau ziedukus i rotundo visgi mirksiukas.gif graveris likes tas pats,man labai simboliska,pamenu dar draugystes pradzioje pas ji graviravau savo MB dovana su dainos zodziais,o dabar jis mums vestuvinius ziedus isgraviravo rolleyes.gif
dirba greitai,nulupo 20lt (skubejau ir neturejau laiko gincytis biggrin.gif ),viska graziai padare.
Atsakyti
rotundo thumbup.gif , graviravau ziedu vestuvinius, labai dailiai padare
Atsakyti