Įkraunama...
Įkraunama...

Viktorija Butenko "12 stupenej k syrojedeniju"

QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 26, 00:47)
laukiam nesulaukiam receptuku kiek dienu jau maitiniesi sveiku maistu?

ai, dar tik sia savaite... blush2.gif Bet labai labai stengiuosi biggrin.gif Pastebejau, kad gerti man geriausia paprasta vandeni. arbatu nebesinori.
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 26, 00:49)
ai, dar tik sia savaite...  blush2.gif Bet labai labai stengiuosi  biggrin.gif Pastebejau, kad gerti man geriausia paprasta vandeni. arbatu nebesinori.

jau atsikrateij kilogramu? rolleyes.gif
Atsakyti
dar tik vieno su trupuciu ax.gif Bet ir tuo dziaugiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 26, 00:51)
dar tik vieno su trupuciu  ax.gif Bet ir tuo dziaugiuosi.  smile.gif

as tai va nuo ryt pradedu sveikai maitintis tik bijau kad darbe nebutu silpna kazkaip esu megstanti pavalgyt bulves mano pagrindinis maistas be bulviu niekur neapsisugdavau schmoll.gif o kaip nebuvo pirmom dienom silpnumo?? unsure.gif
Atsakyti
Dar receptelis:
0,5 stiklines lesiu (uzmerkti vandeni pries diena)
3 agurkeliai
5 lapai salotu
jei norisi pipiriuko, druskos ir 1 valg saukstas alyvuogiu aliejaus.
agurkiukus supjaustom, salotu lapus suplesom, dedam ismirkusius lesius, alieju ir pipiriuka ir skanaus smile.gif

Kitos:
3 agurkeliai
5 salotu lapai
1 zalia paprika
0,5 stiklines zemes riesutu
1 valg saukstas aliejaus
pipiras, druska.

Kaip ir viskas elementaru, nieko nauja, bet niekada iki siol tokiu nedarydavau. o dabar su nerealiu malonumu valgau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 26, 00:57)
Dar receptelis:
0,5 stiklines lesiu (uzmerkti vandeni pries diena)
3 agurkeliai
5 lapai salotu
jei norisi pipiriuko, druskos ir 1 valg saukstas alyvuogiu aliejaus.
agurkiukus supjaustom, salotu lapus suplesom, dedam ismirkusius lesius, alieju ir pipiriuka ir skanaus  smile.gif

Kitos:
3 agurkeliai
5 salotu lapai
1 zalia paprika
0,5 stiklines zemes riesutu
1 valg saukstas aliejaus
pipiras, druska.

Kaip ir viskas elementaru, nieko nauja, bet niekada iki siol tokiu nedarydavau. o dabar su nerealiu malonumu valgau  rolleyes.gif

paklausiu kaip blondine blush2.gif o kaip tie lesiai atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 26, 00:56)
as tai va nuo ryt pradedu sveikai maitintis tik bijau kad darbe nebutu silpna kazkaip esu megstanti pavalgyt bulves mano pagrindinis maistas be bulviu niekur neapsisugdavau schmoll.gif  o kaip nebuvo pirmom dienom silpnumo?? unsure.gif

silpnumas sioks toks buvo, pagavau save, kad jegu kazkaip truksta. Bet neziaurus jis, rankos nesvyra iki zemes, tik siaip norisi prigulti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 26, 01:00)
paklausiu kaip blondine blush2.gif o kaip tie lesiai atrodo? blush2.gif

biggrin.gif Pries kokius pora metu ir as nezinojau, kol viena karta parduotuveje tyrinedama visokias kruopas ir pupas radau. jie tokie mazi rudi, panasus i maziukus skaldytus zirnius. atrodo, buna prie kruopu parduotuvese. Vakar dar galvojau, kaip cia valgysiu juos nevirtus, bet visai skanu su salota ir agurku smile.gif
Nors Diuna sake, kad geriausia nemaisyti produktu, bet man labai salotu sumakaluotu visokiu norisi dar.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 26, 01:05)
silpnumas sioks toks buvo, pagavau save, kad jegu kazkaip truksta. Bet neziaurus jis, rankos nesvyra iki zemes, tik siaip norisi prigulti  smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif Pries kokius pora metu ir as nezinojau, kol viena karta parduotuveje tyrinedama visokias kruopas ir pupas radau. jie tokie mazi rudi, panasus i maziukus skaldytus zirnius. atrodo, buna prie kruopu parduotuvese. Vakar dar galvojau, kaip cia valgysiu juos nevirtus, bet visai skanu su salota ir agurku  smile.gif
Nors Diuna sake, kad geriausia nemaisyti produktu, bet man labai salotu sumakaluotu visokiu norisi dar....  blush2.gif

tai ta prasm e jei valgai salotu lapus tai jos vienus ir valgyt? jei riesutus tai ir vienus? unsure.gif o oboliu atcu galima gardinti salotas?
Atsakyti
QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 26, 00:56)
kazkaip esu megstanti pavalgyt bulves mano pagrindinis maistas be bulviu niekur neapsisugdavau schmoll.gif

as bulvytes irgi baisiai megstu... blush2.gif Galiu jas kiekviena diena valgyti blush2.gif Bet va, kazkaip istveriu. kol kas... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 26, 01:08)
tai ta prasm e jei valgai salotu lapus tai jos vienus ir valgyt? jei riesutus tai ir vienus? unsure.gif o oboliu atcu galima gardinti salotas?

kaip suprantu, taip. jei vienas produktas, tai vienas. na, bet cia gal ne is karto... Vaisiu viena lengviau valgyti vienu metu, salota viena kazkaip... hm...
Del obuoliu acto irgi nesu tikra. as isipilu citrinu sulciu, ju tikrai galima. mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, Diuna, o kaip su dziovintais vaisiais? Juos galima valgyti? labai juos megstu ir, kadangi esu saldumynu megeja ziauri, jie man tuos saldumynus atstoja... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pina colada: 26 kovo 2009 - 00:14
QUOTE(pina colada @ 2009 03 26, 01:11)
as bulvytes irgi baisiai megstu...  blush2.gif Galiu jas kiekviena diena valgyti  blush2.gif Bet va, kazkaip istveriu. kol kas...  smile.gif
Papildyta:
kaip suprantu, taip. jei vienas produktas, tai vienas. na, bet cia gal ne is karto... Vaisiu viena lengviau valgyti vienu metu, salota viena kazkaip... hm...
Del obuoliu acto irgi nesu tikra. as isipilu citrinu sulciu, ju tikrai galima.  mirksiukas.gif

aciu uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif rytoj bandysiu pradeti ziuresim kaip seksis atleksiu pas jus pasipasakoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 26, 01:14)
aciu uz informacija 4u.gif  4u.gif  4u.gif  rytoj bandysiu pradeti ziuresim kaip seksis atleksiu pas jus pasipasakoti ax.gif

nera uz ka 4u.gif labiausiai dekoti cia reikia Diunai 4u.gif
Aniutka, o tu butinai pasipasakok, kaip gi tau eisis. as va neseniai obuoliu su maziuke savo pavalgiau.
Diuna, o kokias zalias darzoves duodat dukrytei? ka labiausiai valgo? Maniske noriai valgo kopusta, morka, pomidora.
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 26, 00:42)
tuoj smile.gif
Papildyta:
nu va. pvz tokios (cia apskaiciuota 2 asmenims):
3 sampinjonai
2 agurkeliai
1 maza cukinija
2 saukstai kedro riesutupagal skoni baziliko, metos, pipiriuko,. druskos, po 1 valg sauksta alyvuogiu aliejaus ir citrinu sulciu.

cukinija sutarkuojame, agurkelius ir sampinjonus supjaustome smulkiai, dedam pireskonius ir skanaus. (man jos labai skanios  mirksiukas.gif )

Sakykit,o kur yra pirkti tu kedro riesutu,kazkaip niekur nemaciau g.gif
Atsakyti