QUOTE(artyn @ 2009 03 25, 20:16)
Diuna, o galėtumėt pasakyti ko jūs daugiau valgot - vaisių ar daržovių?
Ir dar klausimas kaip gi ten su tualetu

. Nes va po vaisių tai kas pusvalandį į tualetą tenka eiti... Gerai, kai namie. O kai ne namie?

. Tiesa, aš jų daug ir valgau, nes vis alkana jaučiuosi. Tikiuosi, alkis mažės, nes kitaip nežinau kaip....
Ir dar. Nors svoris ir neauga, bet išsipučiau kaip balionas, į kelnes nebetelpu

. Ar galėtumėt ką nors pakomentuoti, ar jums taip buvo?
Valgau daugiau vaisiu (bananai,obuoliai,apelsinai,greipfrutai-siuo metu yra dazniausi sveciai mano skrandyje

Stengiuosi valgyt ir riesutus,daigintus grudus,nes maitinu kudyki,bet retai norisi). Gal vasara,kai atsiras sviezios darzoves-valgysiu ju daugiau.
Su tualetu Jum "taip",kadangi organizmas nepriprates vyrskinti tiek gyvo maisto.O dar vaisiai ir darzoves puikiai isvalo zarnyna-taigi vyksta naturalus procesai.Ir pilvas del to yra issiputes.Tiesa,man taip nera buve....Bet galbut del to,kad mazdaug metus pries tai valiau zarnyna.
Badavimas ir zarnyno valymas labai padetu greiciau issivalyt ir pradet nauja gyvenima

Dar del ispusto pilvo: pabandykit nemaisyt produktu.Valgykit viena produkta (rusis,o ne skaicius) per viena karta.Kita rusi po valandos.Po riesutu palaukti reiktu ilgiau,nors 2 valandas...Ir geriau juos nakciai mirkyti. Taip maistas daug geriau virskinasi.Ir gal paeksperementuokit su vaisiais/darzovem-gal nuo kaikuriu maziau ispus pilva.Ir pasistenkit rast kuom uzsiimti,kad pamirstumet apie maista...kitaip buna sunku...LABAI padeda sportas.Juolab,kad dabar turesit daugiau energijos.
Alkis,kuri jauciat-netikras

Kaip rasiau auksciau, tai siuksles,kuriu pilna uzterstam organizme,reikalauja naujos "dozes".Reikia siek tiek pakentet

Kitaip taip ir liks priklausomybe nuo maisto.Alkis tikrai mazes

Neturesit visa laika nesiot su savim pilna maisa morku,bananu ir obuoliu

As jau senokai valgau daugiau del to,kad vaikui uztektu pieno,o ne del to,kad esu alkana.O vyras nuo pat pradziu valgo labai mazai,nes daug dirba ir tiesiog pamirsta apie maista