Įkraunama...
Įkraunama...

Viktorija Butenko "12 stupenej k syrojedeniju"

diuna o kaip su graikiskais riesutais lb idomu unsure.gif
kiek reliause per savaite numesti kg? smile.gif rolleyes.gif nes jau nzn ko grieptis vasara arteja o celiulitas ir kilogramai fee baisu ziureti schmoll.gif
Atsakyti
dar pamitsau paklausti o kokius gerimus jus vartojete?
kaip su alhokoliniais gerimais?visiskai atsisakyti ar galima viena kita vyno taurelia? blush2.gif
matai nesuprantu visai rusu tai daug klausimu kyla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(artyn @ 2009 03 25, 20:16)
Diuna, o galėtumėt pasakyti ko jūs daugiau valgot - vaisių ar daržovių?

Ir dar klausimas kaip gi ten su tualetu smile.gif. Nes va po vaisių tai kas pusvalandį į tualetą tenka eiti... Gerai, kai namie. O kai ne namie? smile.gif. Tiesa, aš jų daug ir valgau, nes vis alkana jaučiuosi. Tikiuosi, alkis mažės, nes kitaip nežinau kaip....

Ir dar. Nors svoris ir neauga, bet išsipučiau kaip balionas, į kelnes nebetelpu biggrin.gif. Ar galėtumėt ką nors pakomentuoti, ar jums taip buvo?

Valgau daugiau vaisiu (bananai,obuoliai,apelsinai,greipfrutai-siuo metu yra dazniausi sveciai mano skrandyje smile.gif Stengiuosi valgyt ir riesutus,daigintus grudus,nes maitinu kudyki,bet retai norisi). Gal vasara,kai atsiras sviezios darzoves-valgysiu ju daugiau.
Su tualetu Jum "taip",kadangi organizmas nepriprates vyrskinti tiek gyvo maisto.O dar vaisiai ir darzoves puikiai isvalo zarnyna-taigi vyksta naturalus procesai.Ir pilvas del to yra issiputes.Tiesa,man taip nera buve....Bet galbut del to,kad mazdaug metus pries tai valiau zarnyna.
Badavimas ir zarnyno valymas labai padetu greiciau issivalyt ir pradet nauja gyvenima smile.gif
Dar del ispusto pilvo: pabandykit nemaisyt produktu.Valgykit viena produkta (rusis,o ne skaicius) per viena karta.Kita rusi po valandos.Po riesutu palaukti reiktu ilgiau,nors 2 valandas...Ir geriau juos nakciai mirkyti. Taip maistas daug geriau virskinasi.Ir gal paeksperementuokit su vaisiais/darzovem-gal nuo kaikuriu maziau ispus pilva.Ir pasistenkit rast kuom uzsiimti,kad pamirstumet apie maista...kitaip buna sunku...LABAI padeda sportas.Juolab,kad dabar turesit daugiau energijos.
Alkis,kuri jauciat-netikras smile.gif Kaip rasiau auksciau, tai siuksles,kuriu pilna uzterstam organizme,reikalauja naujos "dozes".Reikia siek tiek pakentet smile.gif Kitaip taip ir liks priklausomybe nuo maisto.Alkis tikrai mazes smile.gif Neturesit visa laika nesiot su savim pilna maisa morku,bananu ir obuoliu wink.gif
As jau senokai valgau daugiau del to,kad vaikui uztektu pieno,o ne del to,kad esu alkana.O vyras nuo pat pradziu valgo labai mazai,nes daug dirba ir tiesiog pamirsta apie maista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 25, 20:50)
diuna o kaip su graikiskais riesutais lb idomu unsure.gif
kiek reliause per savaite numesti kg? smile.gif  rolleyes.gif nes jau nzn ko grieptis  vasara arteja o celiulitas ir kilogramai fee baisu ziureti schmoll.gif

Graikiski yra gyvi.Juos irgi skanu valgyt,kai pabuna vandeny.
Del kg: jeigu valgysit 100% gyva maista ir dar nemaisysit tarpusavy-svoris tirps labai greitai.As po gimdymo sveriau 60 kg.Per 10 menesiu vos-vos atsikraciau 6 kg.Kai pradejau valgyt gyva maista-per 2 savaites dingo 8 kg ir visas celiulitas.Slaunu apimtis sumazejo 9 cm (kiekvienos).Ir,kas idomiausia,neatsirado nauju striju (nesitepiau jokiais kremais) smile.gif Per nestuma ju atsirado labai daug,nors 3 kartus per diena tepiausi ivairiais kremais ir alyvuogiu aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(aniutka2 @ 2009 03 25, 21:05)
dar pamitsau paklausti o kokius gerimus jus vartojete?
kaip su alhokoliniais gerimais?visiskai atsisakyti ar galima viena kita vyno taurelia? blush2.gif
matai nesuprantu visai rusu tai daug klausimu kyla blush2.gif

Geriu tik vandeni.Be ir vel gi "del viso pikto",kad butu pakankamai pieno.O gert nesinori visiskai.Nebent po riesutu,jeigu valgai sausus.Reikalas tame,kad gyvas maistas turi savyje labai daug strukturuoto vandens,kuris akimirksniu lb. lengvai pasisavina.
Alkocholiniu gerimu ir anksciau geriau labai mazai ir retai.Kazkaip nebuvo potraukio.Labai del to dziaugiuosi,nes paziurejus lekcija apie tai,kokia zala alkocholis daro organizmui....-pasidare baisu....Paieskokite Zhdanovo lekciju...Vienu zodziu,dabar alkocholio net neuostau lotuliukas.gif
O jeigu Jum labai norisi isgerti vyno-gerkit.Bet esu isitikinusi,kad jei ir toliau valgysit neapdorota maista-noras dings,nes issivales,organizmas nebeprasis jo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2009 03 25, 20:39)
Geriu tik vandeni.Be ir vel gi "del viso pikto",kad butu pakankamai pieno.O gert nesinori visiskai.Nebent po riesutu,jeigu valgai sausus.Reikalas tame,kad gyvas maistas turi savyje labai daug strukturuoto vandens,kuris akimirksniu lb. lengvai pasisavina.
Alkocholiniu gerimu ir anksciau geriau labai mazai ir retai.Kazkaip nebuvo potraukio.Labai del to dziaugiuosi,nes paziurejus lekcija apie tai,kokia zala alkocholis daro organizmui....-pasidare baisu....Paieskokite Zhdanovo lekciju...Vienu zodziu,dabar alkocholio net neuostau  lotuliukas.gif 
O jeigu Jum labai norisi isgerti vyno-gerkit.Bet esu isitikinusi,kad jei ir toliau valgysit neapdorota maista-noras dings,nes issivales,organizmas nebeprasis jo. smile.gif

Aš irgi manau, kad turėtų atkristi poreikis vynui.
Va man jau trečią dieną valgant vaisius net nesinorėjo pažiūrėti į šokoladą. Atrodė, kad neskanesnio valgio ir negali būti smile.gif Nors nuo vaikystės šokolado valgau labai daug ir visada. Po savaitėlės žalios mitybos nesiryžčiau ir už pinigus bandyt jo valgyt biggrin.gif. Ir abskritai - visokie blynai, sausainiai, sūriai, kuriuos labai mėgau dabar atrodo toks neskanus maistas... Man pačiai neįtikėtina, bet taip jaučiuosi.

Va taip va..
Žiūrėsiu kaip bus toliau.

Atsakyti
QUOTE(artyn @ 2009 03 25, 22:08)
Aš irgi manau, kad turėtų atkristi poreikis vynui.
Va man jau trečią dieną valgant vaisius net nesinorėjo pažiūrėti į šokoladą. Atrodė, kad neskanesnio valgio ir negali būti smile.gif Nors nuo vaikystės šokolado valgau labai daug ir visada. Po savaitėlės žalios mitybos nesiryžčiau ir už pinigus bandyt jo valgyt biggrin.gif. Ir abskritai - visokie blynai, sausainiai, sūriai, kuriuos labai mėgau dabar atrodo toks neskanus maistas... Man pačiai neįtikėtina, bet taip jaučiuosi.

Va taip va..
Žiūrėsiu kaip bus toliau.

Labai dziaugiuosi!!!!! Tikrai smile.gif Man labai gera del to,kad nors vienas zmogus pakeite krypti kitokio gyvenimo link smile.gif As irgi esu tik kelio pradzioj...Bet tiksliai zinau,kad atgal nebegrisiu smile.gif Skaiciau,kad reikia 7-iu metu,kad pasikestu visos kuno lasteles-tada jau busiu visiskai sveikas naujas zmogus thumbup.gif Dar Zinau,kad savo dukrytei neduosiu virto maisto..Nepalusiu spaudziama visuomenes wink.gif Tegul ji auga sveika,o toliau pati sprendzia,ar nuodyt save.
Papildyta:
QUOTE(Diuna @ 2009 03 25, 22:26)
Labai dziaugiuosi!!!!! Tikrai smile.gif Man labai gera del to,kad nors vienas zmogus pakeite krypti kitokio gyvenimo link smile.gif As irgi esu tik kelio pradzioj...Bet tiksliai zinau,kad atgal nebegrisiu smile.gif Skaiciau,kad reikia 7-iu metu,kad pasikestu visos kuno lasteles-tada jau busiu visiskai sveikas naujas zmogus  thumbup.gif  Dar Zinau,kad savo dukrytei neduosiu virto maisto..Nepalusiu spaudziama visuomenes wink.gif Tegul ji auga sveika,o toliau pati sprendzia,ar nuodyt save.

Ir dar:kuo toliau,tuo labiau jausit,kad virtas/keptas maistas yra negyvas,kaip plastmase....Paragauji ir netiketai supranti,kad jis tikrai nera toks skanus,kaip atrode...
Ai,ir kuo greiciau atsisakysit druskos-tuo greiciau pradesit justi TIKRAJI maisto skoni thumbup.gif Cia jusu irgi laukia daug nauju ispudziu smile.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu tai cia galima valgyt tik vaisius ir darzoves ir riesutus? ar imanoma isgyventi man taip baisiai atrodo g.gif as nesu pries ,labai idomu bet kazkaip neitiketina g.gif
Atsakyti
QUOTE(artyn @ 2009 03 25, 20:16)
Ir dar klausimas kaip gi ten su tualetu smile.gif. Nes va po vaisių tai kas pusvalandį į tualetą tenka eiti... Gerai, kai namie. O kai ne namie? smile.gif. Tiesa, aš jų daug ir valgau, nes vis alkana jaučiuosi. Tikiuosi, alkis mažės, nes kitaip nežinau kaip....

man kazkaip su tualetu problemos nebuvo dideles. na, gal pirmas 3 dienas rolleyes.gif
Bet kokius skaniu salotu atradau... Fantastika smile.gif Diuna, aciu dar karta uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 25, 23:05)
man kazkaip su tualetu problemos nebuvo dideles. na, gal pirmas 3 dienas  rolleyes.gif
Bet kokius skaniu salotu atradau... Fantastika  smile.gif  Diuna, aciu dar karta uz nuoroda  4u.gif

O galėtumėt parašyti salotų pavyzdžių kurios jums patiko lietuviškai?
Nes rusiškai nesuprantu... smile.gif Ačiū.
Atsakyti
tuoj smile.gif
Papildyta:
nu va. pvz tokios (cia apskaiciuota 2 asmenims):
3 sampinjonai
2 agurkeliai
1 maza cukinija
2 saukstai kedro riesutu
pagal skoni baziliko, metos, pipiriuko,. druskos, po 1 valg sauksta alyvuogiu aliejaus ir citrinu sulciu.

cukinija sutarkuojame, agurkelius ir sampinjonus supjaustome smulkiai, dedam pireskonius ir skanaus. (man jos labai skanios mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2009 03 26, 00:05)
man kazkaip su tualetu problemos nebuvo dideles. na, gal pirmas 3 dienas  rolleyes.gif
Bet kokius skaniu salotu atradau... Fantastika  smile.gif  Diuna, aciu dar karta uz nuoroda  4u.gif

laukiam nesulaukiam receptuku kiek dienu jau maitiniesi sveiku maistu?
Papildyta:
o kazi salotas galima pagardinti oboliu atctu??? g.gif
Atsakyti