Kad ateity neplanuoju grįzti prie savo ankstesniu mitybos įprocių... Visiška vegetare tapti neketinu
bet visada geriau tausoti sveikatą sveiku maistu.negyvais daigtais kartais rupinames geriau nei savimi, taigi pirmiausia reikia keisti įpročius ir pradėti mylėti save
Tai yra puiki organizma valanti dieta, geriausia jos yra laikytis tris dienas, ta kosyte valgyti 3 kartus per diena, o daroma ji taip:
Paimama 3 saukstai aviziniu dribsniu ir uzpilami verdanciu vandeniu, palaukiama pora minuciu ir valgoma, buru gerai niekuom neskaninti.
taip per tris dienas bent kazkiek apvalysite savo organizma
Paimama 3 saukstai aviziniu dribsniu ir uzpilami verdanciu vandeniu, palaukiama pora minuciu ir valgoma, buru gerai niekuom neskaninti.
taip per tris dienas bent kazkiek apvalysite savo organizma
Rytoj paskutinė košės valgymo diena
pirmadienį parašysiu kokie bus rezultatai...
OOO gerai !
gal kada prisiruosiu ir as
QUOTE(viktuti @ 2009 03 21, 11:56)
butinai parasyk kokie rezultatai
Labas rytas
baigėsi ši savaitė ir štai mano rezultatai
lygiai -3 kg. Jaučiuosi gerai, gal tikėjaus daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi nemažai paėjau į priekį: beliko 5 kg.
Labas rytas, baigėsi savaitė ir štai mano rezultatai: lygiai -3 kg
gal tikėjausi daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi esu tikrai patenkinta, beliko dar 5 kg
QUOTE(viktuti @ 2009 03 23, 06:43)
Labas rytas, baigėsi savaitė ir štai mano rezultatai: lygiai -3 kg
gal tikėjausi daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi esu tikrai patenkinta, beliko dar 5 kg 
saunu
Oooo, tai siaip wisai neblogai
beje kokiais kiekiais valgei ?
Valgiau iki soties, kiek tik norėjau
nes daug vistiek suvalgyt neįmanoma
Kai nėra labai skanu tai pakartot lėkštės nesinori
valgai jau kai tikrai norisi
Nu wa matai kaip tau gerai
as tai nezinau kiek, belenkiek suvalgyciau
ji man tokia skani be jokios druskos be nieko...
Nu tai jega, sveikinu tave su pasiekimais
Mastysiu ir as kaska
Nu tai jega, sveikinu tave su pasiekimais
Mastysiu ir as kaska
Sunkiausia turbūt visuomet pradžia, po to kažkaip pripratau
savaitgalį tai buvau terorizuojama skaniausių ir kvapniausių patiekalų, bet aš juos nugalėjau
dabar maitinuosi truputį kitaip, į racioną įtraukiau trintų vaisių sriubą, kokia ji man skani po tų avižų
kitą savaitę vėl parašysiu kaip pavyko tirpdyti riebaliukus