Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

Kad ateity neplanuoju grįzti prie savo ankstesniu mitybos įprocių... Visiška vegetare tapti neketinu smile.gif bet visada geriau tausoti sveikatą sveiku maistu.negyvais daigtais kartais rupinames geriau nei savimi, taigi pirmiausia reikia keisti įpročius ir pradėti mylėti save 4u.gif
Atsakyti
Tai yra puiki organizma valanti dieta, geriausia jos yra laikytis tris dienas, ta kosyte valgyti 3 kartus per diena, o daroma ji taip:
Paimama 3 saukstai aviziniu dribsniu ir uzpilami verdanciu vandeniu, palaukiama pora minuciu ir valgoma, buru gerai niekuom neskaninti.
taip per tris dienas bent kazkiek apvalysite savo organizma smile.gif
Atsakyti
Rytoj paskutinė košės valgymo diena smile.gif pirmadienį parašysiu kokie bus rezultatai... smile.gif
Atsakyti
OOO gerai ! thumbup.gif gal kada prisiruosiu ir as lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktuti @ 2009 03 21, 11:56)
Rytoj paskutinė košės valgymo diena  smile.gif  pirmadienį parašysiu kokie bus rezultatai...  smile.gif

butinai parasyk kokie rezultatai g.gif nes ir as noreciau isbandyti, nes per Velykas dukryte krikstysim, tai noreciau numesti kg bigsmile.gif nes po gimdymo kazko tai kg nelabai krenta schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif baigėsi ši savaitė ir štai mano rezultatai smile.gif lygiai -3 kg. Jaučiuosi gerai, gal tikėjaus daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi nemažai paėjau į priekį: beliko 5 kg. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, baigėsi savaitė ir štai mano rezultatai: lygiai -3 kg biggrin.gif gal tikėjausi daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi esu tikrai patenkinta, beliko dar 5 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktuti @ 2009 03 23, 06:43)
Labas rytas, baigėsi savaitė ir štai mano rezultatai: lygiai -3 kg  biggrin.gif  gal tikėjausi daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi esu tikrai patenkinta, beliko dar 5 kg  4u.gif

saunu thumbup.gif nu pradesiu ir as tada nuo ryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neox: 23 kovo 2009 - 14:58
Oooo, tai siaip wisai neblogai g.gif g.gif 4u.gif beje kokiais kiekiais valgei ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 23 kovo 2009 - 16:27
Valgiau iki soties, kiek tik norėjau biggrin.gif nes daug vistiek suvalgyt neįmanoma smile.gif Kai nėra labai skanu tai pakartot lėkštės nesinori smile.gif valgai jau kai tikrai norisi smile.gif
Atsakyti
Nu wa matai kaip tau gerai g.gif as tai nezinau kiek, belenkiek suvalgyciau lotuliukas.gif ji man tokia skani be jokios druskos be nieko... doh.gif
Nu tai jega, sveikinu tave su pasiekimais 4u.gif
Mastysiu ir as kaska bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sunkiausia turbūt visuomet pradžia, po to kažkaip pripratau smile.gif savaitgalį tai buvau terorizuojama skaniausių ir kvapniausių patiekalų, bet aš juos nugalėjau biggrin.gif dabar maitinuosi truputį kitaip, į racioną įtraukiau trintų vaisių sriubą, kokia ji man skani po tų avižų lotuliukas.gif kitą savaitę vėl parašysiu kaip pavyko tirpdyti riebaliukus ax.gif
Atsakyti