QUOTE(viktuti @ 2009 03 30, 16:27)
Visiskai atsisakyti mesos butu labai sudetinga, kaip suprantu reiktu atsisakyt ir kiausiniu. Bet pati apie tai jau spejau pamastyti, mesa man nera skani jei nera kas jos skoni pagerina.. O kaip tau atsiliepia vegetarine mityba? Netruksta jokiu medziagu, neslenka plaukai, nesijauti silpnai? Ka labiau pamegai?
Papildyta:
Ir kaip del svorio? Dar liko kas is taves?
geriu DAAAAUG visokiu vitaminu seip, tai gal todel wiskas okey, bet seip jokio skirtumo nejauciu tik gal geresne kaskiek savijauta nuo mesos taip kaskaip jausdavausi "zemai" o be mesos "aukstai"

del pamegimo tai neiskirciau kasko ypatingai

oooj liko liko

jai seip iki idealaus svorio tai kaskur reiketu apie 6-5 kg , nu bet wat niekaip nesusiemu
Papildyta:
QUOTE(dangelite @ 2009 03 30, 22:13)
Sveikos merginos,
va kaip smagu, kad SM tokia dieta yra... o as siandien buvau pas gydytoja ir klausiau jos, ka ji mano apie tuos naturalios medicinos centrus, zarnyno valyma ir t.t. Tai ji man sako, kad ten dazniausiai, tik pinigus isplauna ir patare 10 dienu koses dieta pasidaryti: vanduo ir dribsniai. nebadauti. gerti vandens ir sake, kad organizmas tikrai issivalys. bandysiu nuo rytojaus, nes reikia kilogramus numesti ir oda pasigrazinti bei organizma gal issivalysiu taip... Taigi jungiuosi, jei priimsite
Tai zinoma

o jaj bandysi "suslysti" ir priwersim