Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

Na ar kas dar be manes cia laikosi dietos? smile.gif liudna vienai unsure.gif si savaite man lb greit praejo, nu dar nepraejo, bet vistiek jau ketvirtadienis 4u.gif taip laukiu pirmadienio kad naujus rezultatus pamatyciau 4u.gif
Atsakyti
As prisidedu laikytis sios dietos, nuo siandien ryto, nes dabar darbe esu tai ryte kai grysiu eisiu issivirt, siaip kosiu nemegstu bet teks pasikankint, nes nebepakenciu tu likusiu kg. 3 numeciau naturaliai, o daugiau nebekrenta
Atsakyti
smile.gif+2009 03 29, 00:44-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2009 03 29, 00:44)
As prisidedu laikytis sios dietos, nuo siandien ryto, nes dabar darbe esu tai ryte kai grysiu eisiu issivirt, siaip kosiu nemegstu bet teks pasikankint, nes nebepakenciu tu likusiu kg. 3 numeciau naturaliai, o daugiau nebekrenta

O kokias avižias perkat?

ar tas lietuviškas, ar kokius Nordic dribsnius avižinius su sėlenomis(man jie labai skanus)
Atsakyti
ai as tai visokiu belenkokiu prisipirkau
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 03 16, 23:22)
user posted image

Sveiki visi !  smile.gif
kadangi tokios temos dar neradau, taigi :

Internete radau tokia dieta, kaip : AVIZINES KOSES DIETA, taciau ji nera placiai aprasyta. Parasyta tik, kad laikytis 10 dienu ir valgyti avizines koses kiek norima 10 dienu ( nu aisku proto ribose, bei individualu kieki asmeniskai ) . Taip pat virti ant vandens.  g.gif Tai va, vasara ne uz kalnu, tai nusprendem su drauge paeksperimenuoti !  bigsmile.gif

Gal atsiras bendraminciu, palaikymo komanda, ar kritiku, taigi reikskites sioje temoje ! 4u.gif

Sveikute,
mano anyta pernai metais laikesi grikiu koses dietos, per 10 dienu numete gal 10 kg., bet tikrai ne visus ataugo, nors sake paskui ir riebalu organizmas pradejo netoleruoti ir viduriai vis kietedavo, tai nzn spresti jums pacioms.. Nors vienam tinklalapi radau kosiu dieta, tai ji man kazkaip pasirode verta demesio, bet ten kiekvienos koses reikia valgyti po 3 dienas..
Atsakyti
Sveikutes, kaip smagu buvo rasti cia jus smile.gif va o man problemele, per praeita savaite pameciau tik 0.5kg verysad.gif svoris sustojo ties tais 57kg. Kazkur buvau skaicius, kad padeda svori isjudinti kaloriju antpludis, tai vakar puoliau i saldytuva ir isragavau jau beveik pamirstus skonius. Labiausiai patiko, kad beveik viskas nepatiko: desra beskone, saltiena is vis nesupratau kaip anksciau valgydavau, ... nuo siandien toliau eisiu savo lieknejimo link. Sveikinu visas prisijungusias ir linkiu nepaluzti smile.gif per tas dvi savaites man teko atsisakyti skaniausiu patiekalu, ir atrodo sirdis plyso kaip kiti juos valgo, bet kai pradejau pastebet rezultatus tai i jokius patiekalus, kurie eina i kuna net paziuret nebenoriu smile.gif
Papildyta:
Del avizu : perku Nordic, bet be jokiu priedu, valgau be prieskoniu ir druskos. Tokio "skanumelio" persivalgyti nesinori biggrin.gif
Atsakyti
Oooi kiek daug zinuciu biggrin.gif tai va:

gabriela smile.gif - sveika prisijungus mirksiukas.gif

tsima - paprasciausias "favorit" kaskokias, avizu dribsniai biggrin.gif

naura14 - Sveika, cia butent AVIZINES KOSES DIETA mirksiukas.gif ( ir dar kurios neprisiruosiu pasilaikyt lotuliukas.gif doh.gif )

viktuti - is dalies gerai is dalies blogai padarei g.gif o beje seip nenoretum tapti vegetare bigsmile.gif bigsmile.gif as jau "vegetariauju" 66 dienas biggrin.gif ir seip tikiuosi visa laika smile.gif dar galvoju apie veganizma g.gif
Atsakyti
Visiskai atsisakyti mesos butu labai sudetinga, kaip suprantu reiktu atsisakyt ir kiausiniu. Bet pati apie tai jau spejau pamastyti, mesa man nera skani jei nera kas jos skoni pagerina.. O kaip tau atsiliepia vegetarine mityba? Netruksta jokiu medziagu, neslenka plaukai, nesijauti silpnai? Ka labiau pamegai? g.gif
Papildyta:
Ir kaip del svorio? Dar liko kas is taves? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

va kaip smagu, kad SM tokia dieta yra... o as siandien buvau pas gydytoja ir klausiau jos, ka ji mano apie tuos naturalios medicinos centrus, zarnyno valyma ir t.t. Tai ji man sako, kad ten dazniausiai, tik pinigus isplauna ir patare 10 dienu koses dieta pasidaryti: vanduo ir dribsniai. nebadauti. gerti vandens ir sake, kad organizmas tikrai issivalys. bandysiu nuo rytojaus, nes reikia kilogramus numesti ir oda pasigrazinti bei organizma gal issivalysiu taip... Taigi jungiuosi, jei priimsite blush2.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus smile.gif bus labai smagu dziaugtis rezultatais visoms kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktuti @ 2009 03 30, 16:27)
Visiskai atsisakyti mesos butu labai sudetinga, kaip suprantu reiktu atsisakyt ir kiausiniu. Bet pati apie tai jau spejau pamastyti, mesa man nera skani jei nera kas jos skoni pagerina.. O kaip tau atsiliepia vegetarine mityba? Netruksta jokiu medziagu, neslenka plaukai, nesijauti silpnai? Ka labiau pamegai?  g.gif
Papildyta:
Ir kaip del svorio? Dar liko kas is taves?  smile.gif

geriu DAAAAUG visokiu vitaminu seip, tai gal todel wiskas okey, bet seip jokio skirtumo nejauciu tik gal geresne kaskiek savijauta nuo mesos taip kaskaip jausdavausi "zemai" o be mesos "aukstai" biggrin.gif del pamegimo tai neiskirciau kasko ypatingai g.gif mirksiukas.gif oooj liko liko biggrin.gif jai seip iki idealaus svorio tai kaskur reiketu apie 6-5 kg , nu bet wat niekaip nesusiemu doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dangelite @ 2009 03 30, 22:13)
Sveikos merginos,

va kaip smagu, kad SM tokia dieta yra... o as siandien buvau pas gydytoja ir klausiau jos, ka ji mano apie tuos naturalios medicinos centrus, zarnyno valyma ir t.t. Tai ji man sako, kad ten dazniausiai, tik pinigus isplauna ir patare 10 dienu koses dieta pasidaryti: vanduo ir dribsniai. nebadauti. gerti vandens ir sake, kad organizmas tikrai issivalys. bandysiu nuo rytojaus, nes reikia kilogramus numesti ir oda pasigrazinti bei organizma gal issivalysiu taip... Taigi jungiuosi, jei priimsite blush2.gif

Tai zinoma thumbup.gif o jaj bandysi "suslysti" ir priwersim hihihi.gif victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 31 kovo 2009 - 18:41
Sustojo man tas svoris kritęs, jaučiu dabar bus sunku priversti jį išjudinti verysad.gif , gal netinkamas daržoves valgau g.gif . Kažin kaip dėl obuolių blink.gif ? Man jie organizmui tai tinka, bet kaip dėl svorio, gal labai į kūną eina g.gif ? Vėl užėjo noras viską valgyti bet jau trečia savaitė - reikia laikytis. blush2.gif drąsinu save, kad jau nemažai pasiekiau, kad vyras džiaugiasi pagražėjusiomis formomis, bet va tau kad nori, sugalvojo organizmas savo sistemą ir aš nieko negaliu pagreitint...
Atsakyti