Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

nu man tai kojos pavargsta kai pajudu ant jo,dar visokiu liemens pasisukimu padarau ant jo,pasukineju liemeni ivairiai lotuliukas.gif po to labiau prapleciu kojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tada tempiasi vidines koju puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 05 07, 21:14)
nu man tai kojos pavargsta kai pajudu ant jo,dar visokiu liemens pasisukimu padarau ant jo,pasukineju liemeni ivairiai lotuliukas.gif  po to labiau prapleciu kojas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir tada tempiasi vidines koju puses smile.gif

laba, esu naujoke , noreciau prisijungti prie jusu mergaiciu, domiuosi viskuo kas reikalinga ir duota moteriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 05 07, 21:14)
nu man tai kojos pavargsta kai pajudu ant jo,dar visokiu liemens pasisukimu padarau ant jo,pasukineju liemeni ivairiai lotuliukas.gif  po to labiau prapleciu kojas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir tada tempiasi vidines koju puses smile.gif

ai, tai tu ten duodiesi su tuo kamuoliu... biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
mhm,po to jauciuosi,kaip supurtyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sportininke musu 4u.gif
Atsakyti
kaip sekasi koshintis paneles? ax.gif
Atsakyti
As ir vel siandiena "obuoliauju" bigsmile.gif
O kaip tau paciai sekasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 08 gegužės 2009 - 14:05
na,uz valandos darysiuos kosinius pietus ax.gif kazko vis reciau ja valgau,uzsiskanavau su gerosiomis skaidulomis,bet pagaliau baigesi,tai vel kose valgysiu thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
vakar man viena moteriske pasake,kad atrodau pavargusi ir sublogusi doh.gif matyt tie pora kg nuo veido nukrito lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif as jau taip iseitu pameciau apie 3, bet kad man taip pasakytu verysad.gif
Atsakyti
sugalvojau pasidaryti vaisini darzovini savaitgali ax.gif nes suzinojau,jog visa laika busiu namie viena,tai ir paskanausiu lotuliukas.gif
Atsakyti