Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

gera ir sveika ideja rolleyes.gif
Atsakyti
kur dingusios visos paneles?? ax.gif as tai ateinu vel sakyt,kad siandien persistengiau doh.gif matyt lengviau valgyti kose,kai aplink visi valgo ka nori,nei kai esi namie viena lotuliukas.gif man siandien kulinariniu ideju antpludis kazkoks buvo uzejes doh.gif tai net nepasakosiu ka valgiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai,kad bent jau privalgiau iki 18 val,o dabar nei kasnio hihihi.gif bandysiu deginti savo kalorijas sportu lotuliukas.gif fitness3.gif
Atsakyti
kaip matau likom tik dviese, gal kosiu kitom pritruko? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif griztu 4u.gif pora savaiciu visai vadzias paleidus buvau, ir ka jus manot.. Baisu.. Siandien darau iskrovos diena, ir visa savaiciue stengsiuosi kosytes pavalgyt, kazkur girdejus buvau kad ryziu kose labai gerai, bet kaip ja skaniai pasigamint kad kaloriju kiekis nepadidetu tai nezinau blush2.gif bandysiu sia savaite vien tik kruopytes valgyt, jau zinau kad apie 3 kg nukris, nes man tiek buvo nukrite, o kitai savaitei reiks rinktis kokia kitokia kose, as (jei kam aktualu) tai kad viduriai neuzkietetu nuo kokiu - valgau zalia kopusta, jis turi mazai kaloriju - berods 22 kcal, tai drasiai valgau kiek noriu. Jis kazkaip reguliuoja viska, kaip ir obuoliai, bet su jais geriau atsargiau.. ax.gif tai va, liudna siandien kad tai apsileidau... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
visos mes susimetem cia http://www.supermama...;#entry26793348
Ir kosiu ir obuoliu ir vandens myletojos lotuliukas.gif
Atsakyti
tai liksiu as cia viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes man dar nereikia tokiu drastisku metimo budu ax.gif uzteks ir kosytes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif bet kad tu jau pradejai slidineti kaip reikalas lotuliukas.gif tai kokia cia kosyte lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 10 gegužės 2009 - 13:53
jau siandien vel pusryciams ja valgiau mirksiukas.gif nemanau,kad gerai visa laika vien tik kose valgyti g.gif
Atsakyti
nu jai laikaisi koses dietos, tada ja tik ir tereikia biggrin.gif o jaigu seip palaikai sveika gyvensena, tada pilnai sutinku su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
Masculine, ko kabinejiesi prie zmoniu, a?... biggrin.gif
Atsakyti
O sheisse, ar as ? blink.gif nu persiprasau labiausiai jai taip jau padariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 12 gegužės 2009 - 08:40
nu, biski te pasikabinejai biggrin.gif Bet as tau atleidziu (nors ir ne prie manes kabinejaisi), nes tu man faina biggrin.gif
Atsakyti