Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(lotute @ 2009 03 20, 09:31)
Buvau vakarėlyje, kuriame būtent ir pristatinėjo tuos indus mirksiukas.gif dėl to taip ir parašiau  4u.gif  beje, tada pirmą kartą pamačiau kaip išlanksto saulegražą wub.gif

O tai kas tada nepatiko? Ilgai kilo, daug terlionės?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 20, 10:38)
Visuose TW induose viskas islieka ilgiau sviezia, todel reiketu rinktis tokius, kurie tau mieliau atrodo ar telpa i lentynas ir saldytuva 4u.gif

Labai teisingai parašei ir aš nemėgstu žmonėms siūlyti tai kas man patinka, nes kiek žmonių tiek nuomonių biggrin.gif ir jei man toks gaminys labiau patinka, tai nesireiškia, kad kitam irgi patiks smile.gif Dar kartais naudinga rinktis ir per vykstančias akcijas wink.gif gerokai susitaupo. Kad ir kaip buvo Trio su Ketvertuku nuolaida arba dabar TupperFlex wink.gif O šiaip tikrai visuose gerai išsilaiko thumbup.gif išskyrus visokius mėsos vyniotinius, jiems netinka labai sandarūs indeliai, šiuo atveju geriau Fridgesmart arba netgi sūrinė, kur oras cirkuliuoja
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 20, 11:26)
mergaites dabar paparaskokit apie tas dežutes, kuriose produktai išlieka ilgiau, bendradarbė gyrė sakė superinis daiktas, o kaip yra iš tiesų  blush2.gif  na kaip esu susigundžiusi negaliu  doh.gif  blush2.gif

apie kurias cia kalbi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 20, 10:45)
O tai kas tada nepatiko? Ilgai kilo, daug terlionės?

nesakiau kad nepatiko, bet nemanau kad indai gali padėti ir ismokinti minkyti mieline tešlą mirksiukas.gif blush2.gif
tiesa, aš mieline tešlą su paprastais indais darau tiek pat laiko kaip ir su tw blush2.gif 4u.gif
nesupykit, čia kiekvienam savo 4u.gif

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 20, 10:48)
apie kurias cia kalbi?  g.gif

katalogo 21 psl yra jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 20, 11:59)
katalogo 21 psl yra jie  4u.gif

Man už tuos geresnis yra indas "visada šviežia" ar kaip ten jis vadinas: turiu jau beveik mėnuo thumbup.gif : daržovės laikos puikiai, morkyčių nuskustų įdedu, vaikai kai tik nori pasiima, visada paruošta smile.gif . Jis geriau darinėjas negu tie indeliai daržovėms FridgeSmart. Juos vaikai atidaro, bet paskui nebeuždaro, nes reikia jau kruopštumo uždaryti.
O šitą, tai ir kaip bliūdą panaudoju, o dangtelį kaip dubenėlį, nors pastaruoju metu kažkaip vis pridėtas daržovių smile.gif
Apie tokį kalbu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 03 20, 11:11)
Man už tuos geresnis yra indas "visada šviežia" ar kaip ten jis vadinas: turiu jau beveik mėnuo  thumbup.gif : daržovės laikos puikiai, morkyčių nuskustų įdedu, vaikai kai tik nori pasiima, visada paruošta  smile.gif . Jis geriau darinėjas negu tie indeliai daržovėms FridgeSmart. Juos vaikai atidaro, bet paskui nebeuždaro, nes reikia jau kruopštumo uždaryti.
O šitą, tai ir kaip bliūdą panaudoju, o dangtelį kaip dubenėlį, nors pastaruoju metu kažkaip vis pridėtas daržovių smile.gif
Apie tokį kalbu:
user posted image

o kokia jo kaina yra? bigsmile.gif
jau radau 4u.gif
o ar buna tokiems akcija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 20 kovo 2009 - 11:14
QUOTE(lotute @ 2009 03 20, 12:13)
o kokia jo kaina yra? bigsmile.gif
jau radau 4u.gif
o ar buna tokiems akcija blush2.gif

Gal 65 Lt mokėjau, nebepamenu gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 20, 10:59)
nesakiau kad nepatiko, bet nemanau kad indai gali padėti ir ismokinti minkyti mieline tešlą mirksiukas.gif  blush2.gif

Nu tai aišku, kad indai negali išmokinti gaminti valgyti lotuliukas.gif Ot, norėčiau, pasakau Quick Chefui, kad šiandien noriu daržovių salotų, o jis susiorganizuoja daržovių, sumala ir patiekia thumbup.gif Dar bemaldamas paaiškina apie daržovių svarbą organizmui, kokio stambumo turi būti gabaliukai, kad išliktų vitaminai, papasakoja kiek kartų reikia pasukti rankenėlę doh.gif Drambliuko svajonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 20, 11:24)
Nu tai aišku, kad indai negali išmokinti gaminti valgyti  lotuliukas.gif Ot, norėčiau, pasakau Quick Chefui, kad šiandien noriu daržovių salotų, o jis susiorganizuoja daržovių, sumala ir patiekia  thumbup.gif Dar bemaldamas paaiškina apie daržovių svarbą organizmui, kokio stambumo turi būti gabaliukai, kad išliktų vitaminai, papasakoja kiek kartų reikia pasukti rankenėlę  doh.gif  Drambliuko svajonės  biggrin.gif

oj, as taip noreciau kad koldunai patis pasigamintu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(morsc @ 2009 03 20, 11:28)
oj, as taip noreciau kad koldunai patis pasigamintu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aga, čia net svarbiau už salotas, nes jau terlionės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 20, 12:24)
Nu tai aišku, kad indai negali išmokinti gaminti valgyti  lotuliukas.gif Ot, norėčiau, pasakau Quick Chefui, kad šiandien noriu daržovių salotų, o jis susiorganizuoja daržovių, sumala ir patiekia  thumbup.gif Dar bemaldamas paaiškina apie daržovių svarbą organizmui, kokio stambumo turi būti gabaliukai, kad išliktų vitaminai, papasakoja kiek kartų reikia pasukti rankenėlę  doh.gif  Drambliuko svajonės  biggrin.gif

Aš galvoju, kad kiekvienam kaip kas patinka. man tai Qiuck Chef nepatinka - aš jo ir kitom nesiųlau, nes virtuvinis kombainas man tai virtuvinis kombainas, o tas Qiuck Chef man tai žaislas toks......
Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Žodžiu kiekvienam savo - man ir koldūninė thumbup.gif , o mano sesei doh.gif
O indas "visada šviežia thumbup.gif , dar nusiskundimų negirdėjau - gerai pastebėta - vaikams lengva pasiimti ir uždaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 20, 11:33)
Aš galvoju, kad kiekvienam kaip kas patinka. 

Tai, savaime aišku, kad kiekvienam kažkas patinka, kažkas ne. Bet net nebuvo užsiminta apie patikimą ar nepatikimą. Kalba - apie išmokinimą gaminti. blush2.gif
Atsakyti