Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 20, 11:24)
Nu tai aišku, kad indai negali išmokinti gaminti valgyti  lotuliukas.gif Ot, norėčiau, pasakau Quick Chefui, kad šiandien noriu daržovių salotų, o jis susiorganizuoja daržovių, sumala ir patiekia  thumbup.gif Dar bemaldamas paaiškina apie daržovių svarbą organizmui, kokio stambumo turi būti gabaliukai, kad išliktų vitaminai, papasakoja kiek kartų reikia pasukti rankenėlę  doh.gif  Drambliuko svajonės  biggrin.gif

tingiu ieskoti senoje temoje mergaičiu komentarus doh.gif , o ir platintojos, kuri pravede vakareli, žodžiai buvo, niekada nesusidraugaudavau su mieline tesla, bet kai nusipirkau inda teslai kildinti, iš mielines tešlos dabar gaminu labai daug ir dažnai, na vienu žodžiu doh.gif
Atsakyti
Na man su mieline tešla buvo taip: padariau, kildinu, nekyla, skambinu mamai, sako gal mielės blogos, tada dedu vėl mieles, vėl kildinu, nekyla, sunervino. Pašoviau kepti nepakilusios tešlos, tada pradėjo kilti, viduje blogai iškėpė. Neturiu aš iš TW indų mielinei tešlai, bet kai nusipirksiu, būtinai parašysiu, jei jie padės man su ta mieline tešla, nes dabar tai nenoriu daugiau noro su ja prasidėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 20, 11:38)
tingiu ieskoti senoje temoje mergaičiu komentarus doh.gif , o ir platintojos,  kuri pravede vakareli, žodžiai buvo, niekada nesusidraugaudavau su mieline tesla, bet kai nusipirkau inda teslai kildinti, iš mielines tešlos dabar gaminu labai daug ir dažnai, na vienu žodžiu  doh.gif

Aš kaip sena šeimininkė ir Tupperware TIK naudotoja, galiu pasakyti, kad TIKRAI su Tupperware dubenimis geriau mielinę tešlą daryti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Jurgitak, vienas komentaras, kurį beja aš ir pakomentavau mirksiukas.gif
QUOTE(davija @ 2009 03 18, 17:58)
Aš jau senai sakiau, kad TW vinis yra mielinė tešla bigsmile.gif Aš be dubens tešlai ir negaminau mielinės tešlos, nes atrodė kažkas iš fantastikos srities ax.gif BtB dubeny darau visas tešlas, ir viską kratau biggrin.gif tiek paprastų virtinukų tešlą, ar kokių čeburėkų viską sukratau ir mano rankytės senai jau nebuvo įkištos į tokias tešlas bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 20, 11:38)
tingiu ieskoti senoje temoje mergaičiu komentarus doh.gif , o ir platintojos,  kuri pravede vakareli, žodžiai buvo, niekada nesusidraugaudavau su mieline tesla, bet kai nusipirkau inda teslai kildinti, iš mielines tešlos dabar gaminu labai daug ir dažnai, na vienu žodžiu  doh.gif

Oi, su tais demonstruotojų išsireiškimais, bais subjektyvus reikalas. doh.gif
O dėl mielinės tešlos, tai visa esmė ne dubenyje, bet jo sandarume. Mielinę tešlą labai sėkmingai galima pasidaryti ir Samba dubenyje. thumbup.gif
Atsakyti
Tai mes ir sakom, kad palengvina gyvenima. Mociutes be jokiu TW indu kuo puikiausiai mieline tesla darydavo. As sakau, kad as net ir nebandziau, kol TW neturejau, nes maciau, kad mano mamai nesisekdavo su mieline tesla. Mociute kuo puikiausiai isminkydavo didziulius kubilus duonos savo rankomis, kai dirbo Palangoje kepykloje (konkurencines kepyklos vyrai stebedavosi, kaip merga gali toki sunku darba padaryti). Todel ir sakau, kad kazkam tai duot, o kazkam ne. O indai tik padeda didesniam kiekiui zmoniu pasijusti pilnavertiskesniais thumbup.gif
Atsakyti
Kepsiu pyragą, kuris padeda išspręsti problemą kur padėti nevalgomas uogienes(juk išmesti gaila mirksiukas.gif )Mes jį vadinam "skaniausiu pasaulyje pyragu" lotuliukas.gif
250gr margarino
200gr cukraus
0,5l kefyro( į jį suberti 4 arb.šaukštelius sodos)
3 kiaušiniai
2 stiklinės uogienės
700gr miltų
Viską sumaišyti, supilti į formą ir kepti 1 val. Ši norma idealiai tinka " UltraPlus" lazanijai gilesniajam indui. Iškepus reikia gerai atvėsinti, o tada jau pjaustyti. Jis būna toks lyg ir šlapias viduj, bet taip turi būti, tai nuo uogienės. Spalva irgi priklauso nuo uogienės, aną kartą kepiau iš slyvienės tai buvo toks kaip meduolis tamsus smile.gif O draugė kepė iš mėlynių, tai jau tooookia spalva buvo lotuliukas.gif Skoniu jis man panašus į parduodamą "Daujėnų plokštainį". Viskas, einu maišyti tešlos smile.gif Kas kepsit, skanaus 4u.gif
Papildyta:
P.S. temperatūra 180 laipsnių
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 20, 08:33)
Mokymuose nužiūrėjau Iso Duo 1,5l serviravimui, nu labai jis man patiko ir nesupratau, kaip aš jo iki šiol neįsigijau, bet kaip rosee daprotino lauksiu progos lotuliukas.gif

Kuo jis ypatingas?

Renku dovaną anytai ir galvoju imti arba kompektą (česnakų spaustukas ir smulkintuvas), arba ką nors iš serviravimo indų. Norisi, kad būtų praktiška, bet bijau apsirinkti, nes pvz quick shef'o ji nenaudojo visiškai schmoll.gif Vis vartau katalogą ir niekaip neišsirenku ką pirkti blink.gif doh.gif

O dėl praktikos- nors turiu nemažai visko, bet mielinės tešlos pati dar nedarau, bet kaip tik šią savaitę pavyko kitas gaminys. Lietiniai bigsmile.gif Gana netikėtai, nes maniau, jog tokių NIEKADA neišmoksiu iškepti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Jau su Anytom tai sunku g.gif As saviskei nesu nieko dovanojus, nes manau, kad nesupras schmoll.gif Mama tai turi daug visko ir naudoja thumbup.gif
Cesnaku spaustukas gerai, bet surio smulkintuvas prie jo, mano nuomone, tikrai nebus jai naudojamas g.gif Jegos su juom reikia nemazai ir naudingas jis tiems, kas megsta suri ant virsaus pasitarkuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 20, 14:25)
Jau su Anytom tai sunku g.gif As saviskei nesu nieko dovanojus, nes manau, kad nesupras schmoll.gif Mama tai turi daug visko ir naudoja thumbup.gif
Cesnaku spaustukas gerai, bet surio smulkintuvas prie jo, mano nuomone, tikrai nebus jai naudojamas g.gif Jegos su juom reikia nemazai ir naudingas jis tiems, kas megsta suri ant virsaus pasitarkuoti g.gif

Maniškė tai turi keletą TW indų ir naudoja, bet va, neviską... isoduo , tuo, kur su šaukštu, labai patenkinta, greitkračiu

Dėkui, už komentarą, nebūčiau pagalvojusi, kad sunku sukti g.gif Užsakiau tokį mamai, nes ji nori riešutus smulkinti, reikės išmėginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 20, 14:20)
Renku dovaną anytai ir galvoju imti arba kompektą (česnakų spaustukas ir smulkintuvas), arba ką nors iš serviravimo indų. Norisi, kad būtų praktiška, bet bijau apsirinkti, nes pvz quick shef'o ji nenaudojo visiškai  schmoll.gif  Vis vartau katalogą ir niekaip neišsirenku ką pirkti  blink.gif  doh.gif

Pirk konservų atidarytuvą. thumbup.gif Garantuotai turėtų patikti, tik reikia paaiškinti kaip naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 20, 14:20)
Renku dovaną anytai

Siūlyčiau patieslą tešlai ir kočėlą, na pas mane vyresnė publika, tai jos jų labiausiai pageidauja. Tik būtina papasakoti kaip elgtis su jais, ypač kočėlo privalumus. O gal jau turi?
Dar tie Samba dubenėliai gražūs, tie kur poroje smile.gif
Atsakyti