Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

O 1 litro blogesnis? g.gif
Atsakyti
Kas pamenat kiek kainavo 350 ml elegancijos ąsotelis 29 ?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 17, 13:38)
Man labai šaunūs tie nauji vaikiški dubenukai, prie stalo prikimbantys  thumbup.gif
user posted image

Na nežinau man tai jis nelimpa schmoll.gif prie stalo visai
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 03 17, 21:06)
Na nežinau man tai jis nelimpa  schmoll.gif prie stalo visai

Gal seną turi? Du išbandžiau abu limpa. Padedi induką ant stalo ir reikia paspaust uz pačio induko kraštų. O jei nori nulipint paimi uz gėlytės krašto.
Seno dubenėlio mėlyna dalis neturėjo tų garbanėlių, kurios ir limpa prie stalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 17 kovo 2009 - 21:12
QUOTE(rapolas @ 2009 03 17, 21:06)
Na nežinau man tai jis nelimpa  schmoll.gif prie stalo visai

Turėtų lipti, jis ten kažkaip užsiorina ir prisitraukia, pati mačiau.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 17, 21:41)
O 1 litro blogesnis? g.gif

Litrinis labai fainas ,bet maziukas))bet labai fainas))Piena laikau jame )O didesnio noriu kompotui...sulciui ir taip toliau.
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2009 03 17, 19:47)
Sveikos, norejau puoduko košem rytais virti ir užsiskiau , bet gavau  puoda tešlai , dabar klausimas gal galit kas padeti, kaip tame puode košes virti. aciu

Taigi ir BtB gali koses plikyti. Pilk grikius i kiauraindi, dek ji i bliuda, ant virsaus pilk verdanti vandeni ir uzdenk dangciu, isbrinks ir jame kruopos, o kiauraindi istraukus su kose - nuvarves vanduo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 18 kovo 2009 - 08:35
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 17, 20:48)
o kur jums susirinkimai buna? Turit Siauliuose ofisa?

Turim ofisą ax.gif netik susirinkimai vyksta, bet ir mokymai bigsmile.gif ir dar svečių dienos įvairiuose miestuose organizuojamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 03 18, 09:35)
Taigi ir BtB gali koses plikyti. Pilk grikius i kiauraindi, dek ji i bliuda, ant virsaus pilk verdanti vandeni ir uzdenk dangciu, isbrinks ir jame kruopos, o kiauraindi istraukus su kose - nuvarves vanduo.  mirksiukas.gif

Pabandziau grikius užplikyti širyt , tai labai liuks koše išėjo , aciu. O vakar iškepiau mielini pyraga , tešla užmaišiau BtB dubenyje labai liuks viskas gavosi . Na zodziu visoms aciu už patarimus , dabr jau labai tvirtai apsisprendžiau, kad gera daikta isigijau , nes tai pirmas TW gaminys.
Atsakyti
Mano Btb dubuo tešlai pats mylimiausias bigsmile.gif darbštuolis jis pas mane, be darbo nestovi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu. Man BtB dubuo dazniausiai naudojamas TW gaminys.
Atsakyti
mes kai mielinių mažai valgom, tai tokio neturiu ax.gif
man tai bliūdas 2,5 l orandžinis labai labai thumbup.gif
jis kažkada prieš naujus buvo pigiau.. tai dabar gailiuosi, kad tik 1 pirkau, nes mišraines megstam ir ne vienos rūšies darau
ir kotletukus jame maišau, ir salotytes... žodžiu jis pas mane labiausiai dirba thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti