Įkraunama...
Įkraunama...

Draudžia rukyti

Mano ankstesnis rūkymas mano MB taip pat nepatikdavo. Tai aš paprasčiausiai prie jo nerūkydavau. Ir šiaip stengiausi mažiau rūkyti dėl savęs. Kai pastojau, išvis mečiau bet kokiu pasirūkymus.
Žinau tik tiek, kad pakol pati nenorėsi mesti, jokie tavo mylimojo grasinimai nepadės schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As rekomenduociau uzeiti cia i mano bloga
NOSmoke
Cia kuriasi nauja progresyvi organizacija NoSmoke, kuri siekia padeti Lietuvos zmonems mesti rukyti.
Galbut cia rasi savo problemos sprendima... Sekmes
Atsakyti
mano manymu jis visai taves nemyli ir tu jam nerupi jis tave kontroliuoja jam gal patinka jaustis uz tave virsesniu jei is tiesu tu jam rupetum jis visai neleistu tau rukyti nes tai kenkia tavo sveikatai o ne tik retsykiais kai jis tau leidzia nenormalus tikrai na nepyk tik bet man labai del to keista negalvok kad nesuprantu taves as taip pat rukau ir maniskis pasake kad jam nepatinka ir kad noretu kad mesciau nes tai kenkia bet tai turiu nuspresti tik as pati . As tau patarciau jam taip ir pasakyti ir pastatyk ji i vieta jei jis tave myli supras jei ne tai kuo labiau prie jo taikstysies tuo labiau jis tave kontroliuos veliau dar prie ko nors prisikabins ir anksciau ar veliau issiskirsit vyram is tikruju tokioss moterys nuolaidziaujancios atsibosta thumbup.gif
Atsakyti
Rukymo problema spreskite susitarimo budu smile.gif pvz.: as mesiu rukyti jeigu vyras atsisakys savo kokio nors mane erzinancio iprocio ir tt. Turi buti paskatinimas, palaikymas mesti rukyti, tada ir paciai buna lengviau, ir noras atsiranda smile.gif Svarbiausia porai kalbetis ir ieskoti kompromiso rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi draugas neleido rūkyti, aišku aš rūkiau gal 2 metus, tačiau paskuj visiškai atpratau nuo rūkymo ir dabar nerūkau jau 5 metai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
maniskis irgi paburba, kad galeciau mesti, bet aciu Dievui-neikyriai lotuliukas.gif
Atsakyti
ir maniskis burba,bet stengiuos nebut salia kai bunu parukius ...man paciai turbut butu nemalonu jei kas smirdetu salia smile.gif
bet kiekvienas pats turi nusprest ar jam rukyt ar ne,nes kai kazkas kazkam draudzia0kokie tai nenormalus santykiai jau gaunas...
Atsakyti
labukas visiems.mano vyro deka mečiau rūkyti ir labai tuo džiaugiuosi.kai susipažinom vyras jau tada būvo nerukęs,aš rukiau ir ji labai nervinau,labai pykomės dėl to.paskui numojo ant manes ranka,sako rūkyk tau blogiau. paskui pradėjo nete rodyti visokius filmus apie rūkima,dažnai griždavom prie to ir vis gi aš save žudau.dar perskaičiau knygą kaip mesti rukyti,ir tie filmai mane paveikė.taigi mečiau ir vyras patenkintas ir aš.
tikrai iš to jojkios naudos,visi jog tai žinom biggrin.gif .
Atsakyti
schmoll.gif tai gal jam kažką irgi uždrausti , gal pvz - alų gerti blink.gif
Atsakyti
Suprantu kaip jauties.. man taip yra buve 2k. Pirma karta su ex, kuris po kazkiek laiko draugystes, pasake: arba as arba cigaretes.. poto besislepdama rukydavau..veliau vis tiek issiskyrem, nors jau kaip pajaute kad praranda mane del atm tikru priezasciu, tai jau ir rukyt leido ir t.t lotuliukas.gif bet jau buvo post faktum 4u.gif o su vyru kai susipazinau tai nieko nesake del rukymo.. nebuvo problemu..o poto prasidejo sakymai, kad nenori kad rukyciau ir t.t nors jau pirma pazinties diena pasakiau: as rukau, jei nepatinka, tai nieko net nepradedam.. pamirsau paminet,, kad abu kartus rukiau tik as doh.gif ot sekas..tai va ir kai vyrui pasakiau, kad as juk ji perspejau ir t.t pasake, kad tada negalvojo kad viskas taip rimtai bus ir t.t o dabar nenori kad rukyciau del mano sveikatos, busimo vaiko ateity ir t.t 4u.gif seip dabar mazai rukau..kazkaip atpratau..enbent per balius 4u.gif tai tada jei vyrui nebuna nuotaikos, tai paburba, o kartais ir nieko nesako..tuo laiau kad pora kart isgeres pats patrauke..tai matai jam galima blink.gif doh.gif
Sunkus dalykas su tuo rukymu.. doh.gif unsure.gif net nzn...
Nors man paciai negrazu, kai vyras neruko, o pana ruko.. unsure.gif nu bent jau musu atveju tai taip yra..idomu kas butu jei uosviai suzinotu kad patraukiu..turbut krisciau ju akyse juodai.. unsure.gif doh.gif
ODI, gal neatidziai skaiciau, bet ar taviskis pats ruko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 gruodžio 2008 - 19:22
Maniskis neleidzia man rukyti,sake jei as rukysiu jis niekad nesikirps ir auginsis plaukus biggrin.gif
Atsakyti
nedraudžia: noriu parūkau, nenoriu- nerūkau. Dažniausiai nerūkau, o cigaretę išsitraukiu tik po kompanija draugėms. Retkarčiais, žiemą aplamai tingiu eit šalt į lauką vien dėl parūkymo.
Atsakyti