Suprantu kaip jauties.. man taip yra buve 2k. Pirma karta su ex, kuris po kazkiek laiko draugystes, pasake: arba as arba cigaretes.. poto besislepdama rukydavau..veliau vis tiek issiskyrem, nors jau kaip pajaute kad praranda mane del atm tikru priezasciu, tai jau ir rukyt leido ir t.t

bet jau buvo post faktum

o su vyru kai susipazinau tai nieko nesake del rukymo.. nebuvo problemu..o poto prasidejo sakymai, kad nenori kad rukyciau ir t.t nors jau pirma pazinties diena pasakiau: as rukau, jei nepatinka, tai nieko net nepradedam.. pamirsau paminet,, kad abu kartus rukiau tik as

ot sekas..tai va ir kai vyrui pasakiau, kad as juk ji perspejau ir t.t pasake, kad tada negalvojo kad viskas taip rimtai bus ir t.t o dabar nenori kad rukyciau del mano sveikatos, busimo vaiko ateity ir t.t

seip dabar mazai rukau..kazkaip atpratau..enbent per balius

tai tada jei vyrui nebuna nuotaikos, tai paburba, o kartais ir nieko nesako..tuo laiau kad pora kart isgeres pats patrauke..tai matai jam galima
Sunkus dalykas su tuo rukymu..

net nzn...
Nors man paciai negrazu, kai vyras neruko, o pana ruko..

nu bent jau musu atveju tai taip yra..idomu kas butu jei uosviai suzinotu kad patraukiu..turbut krisciau ju akyse juodai..

ODI, gal neatidziai skaiciau, bet ar taviskis pats ruko?