jeigu myli gali viską pakęsti

As nesuprantu, kaip gali kas nors t.y vyras/draugas neleisti rukyti ar iseiti?! Juk esame laisvos moterys su savo principais ir gyvenam savo gyvenima...KOdel tik moterys turi taikytis su vyru norais ir draudimas?! Juk taip nesazininga...vyrai gali eiti, vyrai gali gerti ir t.t...o moterys turi namie sedeti, gerai vaika + vyra priziureti, o kas lieka savo malonumui, kur asmeninis gyvenimas, kur musu norai ir troskimai?!
O del rukymo, tai ne jau nerasi pas ji ko nors, kas tave siutintu, pvz. draugai, PC ar t.t?! Tai pradek ir jam drausti kazka .... Gal jam tada akys atsivers, ir pamatys, kad kiekvienam reikia laisves tam tikros
Arba kitas dalykas yra, kramtomos gumos purskalai ir t.t... Parukai pasipurski ir viskas, kaip nerukius...
Nors rukymas nera gerai, bet man patinka
O del rukymo, tai ne jau nerasi pas ji ko nors, kas tave siutintu, pvz. draugai, PC ar t.t?! Tai pradek ir jam drausti kazka .... Gal jam tada akys atsivers, ir pamatys, kad kiekvienam reikia laisves tam tikros

Arba kitas dalykas yra, kramtomos gumos purskalai ir t.t... Parukai pasipurski ir viskas, kaip nerukius...
Nors rukymas nera gerai, bet man patinka

kazhkada ir mano zhmogus sumaste mane pashantazhuoti - arba cigaretes, arba ash
pasakiau tada jam tik tiek, kad cigaretes ash seniau pazhistu

QUOTE(SuperMutteR @ 2007 03 10, 18:58)
kazhkada ir mano zhmogus sumaste mane pashantazhuoti - arba cigaretes, arba ash

as nerukau, bet nedrausciau rukyt, na juk ne mano sveikatai kenkia

beje, vakar belaukiant vaiko netoli mokyklos stoviniavo na
kokiu 10-11 metu vaikuciai berniokai ir 3 mergaites, vienas is ju tarpo berniukas na nesumeluosiu sakydama 7 metu
, o is mikro islipo dar 3 na paugeja vaikuciai kokiu 12-13 metuku, tie paugeja isdalino po cigarete mazesniems ir patrauke kazkur link, tas 7- metis sako: o mergom neduosi?
, mergos i mane tik susizvalge, dar zinoma susigedo, bet nuvinguriavo paskui ju virtine ...va cia tai yra baisu
mergaites kai pats brendimas, o tas septynmetis,
dar pienas nuo lupu nenudziuves o jau traukia cigarete 
(na as cia nelabai i tema ale )

beje, vakar belaukiant vaiko netoli mokyklos stoviniavo na

(na as cia nelabai i tema ale )

la! as rukau paslapciomis jau 12metai
manasis neruke niekada
tad nemanau kad butu galima susitarti
is dalies gerai man! nes netapau priklausoma nuo cigareciu!
noriu nerukau menesi pvz ner su kuom
noriu kokiam baliuke 10cigareciu surukau! ( aisku jei ten vyro nera
)
nes niekada su vyru nerukau!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nereikia man barniu
aisku jis zino kad kas kart parukau

tad nemanau kad butu galima susitarti

is dalies gerai man! nes netapau priklausoma nuo cigareciu!
noriu nerukau menesi pvz ner su kuom

noriu kokiam baliuke 10cigareciu surukau! ( aisku jei ten vyro nera

nes niekada su vyru nerukau!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nereikia man barniu

aisku jis zino kad kas kart parukau

mesk rukyt....sveikatai geriau... as parukanti esu.... draugo neturiu... rpei vaikinu nerukau dazniausiai.... jeigu draugas pasakytu: mesk visas reikalas su zodziais butu baigtas....
aš nerūkau, bet paskutiniu metu labai norisi, net nežinau , kas čia pasidarė
nuo MD neslepiu, kokia prasmė?slapstytis nemėgstu..

Meciau rukyti, del to, kad paprase; kaip tik patapau
taigi ir reikalas buvo del kurio lengva mest
Po to dar bandziau pradet bet jau nebesinorejo prasmirdus vaiksciot ir nebeuzsiimu tuo bjauriu reikalu

Rukantys niekada nesupras kaip smirda kai ateina prisirukes
O kad tai priklausomybe ir labai kenkia tai net nereikia sneketi. Man tai is sono baisu stebeti kai "lomkes" uzeina ir zmogus neranda vietos, kol neparuko... Labai gaila, kai mano artimi zmones ruko.. kad ir brolis su pana PO pakeli i diena suruko ir akis isverte aiskina
, kad nepriklausomi ir bet kada panoreje mes.. savaime maziau bendraujasi, nes "uzknisa" pastovus sustojimai prie pakampiu, prie kiekvienu parduotuviu ar kaviniu duru, o apie kelione masina ne nekalbu
As su rukanciu zmogum negyvenciau

As su rukanciu zmogum negyvenciau