Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Žanė @ 2009 03 26, 17:42)
o čia jūsų planas, ar kaip? man pvz keista, kad dušinė taip atitverta (jei ten ji), aš gal stiklo sieną, ten kur durelių vieta, daryčiau  g.gif
man truputėlį keistokai...  toks jausmas, kad sunku įeiti į tokią dušinę. nors gal ji varstosi į abi puses  g.gif  o kriauklytės bent mini reikia. nebent rankų po wc neplaunat... na, aš nesityčioju, yra tokių žmonių, ir pasirodo labai daug...

Aš vis ne viską parašau. Darysime sieneles stumdomas į šoną, nes iš tiesų pagalvojom, kad sunku įlįsti... ax.gif Rankas aišku, kad plaunam... Nežinau kaip bus, bet kažkaip juk išsiversim. Praustuvas tikrai niekur nebetelpa blush2.gif Iš tiesų tai nebent su dantų valymusi kils problemų, bet aš ir taip visada dantis valausi jau būdama duše biggrin.gif Vienu žodžiu, pasistengsim išsiversti kaip nors ir be praustuvo bigsmile.gif
oksankaa labai gražiai vonią sugalvojote pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 03 27, 19:48)
Man sitos kriaukles kokios  wub.gif  wub.gif  Nuo tada, kai pirma karta pamaciau sitas formas, tai ir nepasimirsta  biggrin.gif

man irgi jos patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Reikia greito atsakymo ir patarimo 4u.gif 4u.gif ACIU!!! Ar dedate apvadus klijuojant plyteles virtuveje,vonioje ir t.t. g.gif As galvoju,kad jie niekam nereikalingi,pakrascius graziai uztepti su glaistu ir kvit cool.gif ar nusisneku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 29, 10:17)
Reikia greito atsakymo ir patarimo    4u.gif  4u.gif  ACIU!!! Ar dedate apvadus klijuojant plyteles virtuveje,vonioje ir t.t. g.gif  As galvoju,kad jie niekam nereikalingi,pakrascius graziai uztepti su glaistu ir kvit  cool.gif  ar nusisneku  rolleyes.gif

Apie kokius apvadus kalbama? Čia kur tarp virtuvės baldų (stalviršio) ir plytelių tarpas užsidengia? arba tarp vonios ir plytelių? g.gif Vonioj kiek žinau, tai silikoną naudoja...
Atsakyti
Ne,ne grindu apacioje ax.gif Grindu plyteles ir siena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 29, 11:12)
Ne,ne grindu apacioje  ax.gif Grindu plyteles  ir siena  smile.gif

kiek maciau, tai grindu plyteles iki pat sienos nesusideda lygiai, nu ta prasme nedaeina, lieka tarpelis, kur koks didesnis kur mazesnis, todel manau butina apvadai, tada graziau atrodo, taip isbaigtai. o apvadai gali buti ir is tu paciu grindiniu plyteliu atpjauta juostele, bet ziurint kokioje patalpoje. 4u.gif
Atsakyti
merginos, kokius perkate vonios kambario aksesuarus? rankšluotuko kabykla, popieriaus laikiklis, šepetys ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 29, 11:44)
merginos, kokius perkate vonios kambario aksesuarus? rankšluotuko kabykla, popieriaus laikiklis, šepetys ir t.t.?

Sveikos.Ir as to paties jieskau,uzejau i "NIC" tai kainu issigandau (popieriaus laikiklis paprastutis metalinis 350 doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(dijanele @ 2009 03 29, 13:48)
Sveikos.Ir as to paties jieskau,uzejau i "NIC" tai kainu issigandau (popieriaus laikiklis paprastutis metalinis 350  doh.gif )

Na zinoma, kas grazu - tas kainuoja. Senukuose turbut yra po 35, bet nezinau ar noresite juos vonioje kabinti. tavyde dar labai graziu yra.
Siaip ivairiu aksesuaru padoria kaina ir tokiiu visai idomiu, zinoma neaiskios kokybes, yra G9 (gedimino 9). Bent jau buvo pries pora metu.
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 24, 11:41)

o kodel man niekas nesivercia?as irgi labai noreciau pamatyt vaizdziai savo busima vonios kambari.... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 29, 12:12)
Ne,ne grindu apacioje  ax.gif Grindu plyteles  ir siena  smile.gif

ai, tai grindjuostės, arba liaudiškai plintusais vadinami biggrin.gif jei plytelės jungiasi su plytelėmis tai manau jų nereikia, o jei plytelės jungiadi su dažyta siena, tai daromos grindjuostės pjaustant tas pačias plyteles mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką mergaitės,prasidėjo pas mus remontai..taigi remontuojamės vonią..dar tik pradžia o jau baisu unsure.gif išsigriovėm viską,dabar dairomės toliau...pažiūrėjus į gyvatukų kainas galima nukristi negyvam,kažkokia tragedija verysad.gif o darbo įdėti teks beliakiek,nes stovis kol kas žiaurinis blush2.gif
Atsakyti