Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Diija @ 2009 03 29, 20:28)
ai, tai grindjuostės, arba liaudiškai plintusais vadinami  biggrin.gif  jei plytelės jungiasi su plytelėmis tai manau jų nereikia, o jei plytelės jungiadi su dažyta siena, tai daromos grindjuostės pjaustant tas pačias plyteles  mirksiukas.gif

Nu jo, gi plintusas tas daiktas vadinasi hihihi.gif Na,man meistrai ir taip siule,bet sakau gal yra dar koks varijantas....
Jau mum klijuoja plyteles duse,virtuveje,kita savaite jau turetu but ir vonia isklijuota.Kaip nerealu kai jau viskas deliojasi y savo vietas assa.gif

Skaidrene- jei norisi kazko labai mandraus,tai taip kainos kosmines,bet galima rast ir pigiau mastau.gif Galva aukstyn ir pirmyn po truputuka ir viskas bus puiku flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 29, 21:02)
Skaidrene- jei norisi kazko labai mandraus,tai taip kainos kosmines,bet galima rast ir pigiau  mastau.gif  Galva aukstyn ir pirmyn po truputuka ir viskas bus puiku  flirt.gif

nesinori mandro gyvatuko,bet tiesiog norejom balto o pasirodo balti netinka i butus,tik geleziniai tinka..o ju kainos baisines..kazkas nenormalaus sakyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2009 03 29, 21:44)
nesinori mandro gyvatuko,bet tiesiog norejom balto o pasirodo balti netinka i butus,tik geleziniai tinka..o ju kainos baisines..kazkas nenormalaus sakyciau doh.gif

Kaip tai netinka į butus g.gif ? Beje, gyvatukas elektrinis ar vandeninis?
Atsakyti
QUOTE(dijanele @ 2009 03 29, 12:48)
Sveikos.Ir as to paties jieskau,uzejau i "NIC" tai kainu issigandau (popieriaus laikiklis paprastutis metalinis 350  doh.gif )

aha, yra popieriaus laikiklių už 1000 Lt. man ir tada pardavėja aiškino "bet tai kokia kokyyybė". nu jo. už laikiklį plot daugiau nei už wc, ir dar paskaičiavus, kokia čia tavo atlyginimo dalis išeina, tai net bloga pasidaro. nusispjaut man ant tokių nesamoningų argumentų "kokybė". blyn, saiką reikia turėti.
už štukę litų čia juvelyras auksinį išlies man laikiklį. siutas ima negaliu lotuliukas.gif

QUOTE(skaidrene @ 2009 03 29, 19:38)
Na ką mergaitės,prasidėjo pas mus remontai..taigi remontuojamės vonią..dar tik pradžia o jau baisu unsure.gif išsigriovėm viską,dabar dairomės toliau...pažiūrėjus į gyvatukų kainas galima nukristi negyvam,kažkokia tragedija verysad.gif o darbo įdėti teks beliakiek,nes stovis kol kas žiaurinis blush2.gif

taip, baisiausia stadija, kai viskas išgriauta, statybinikai kažkokius "nematomus" dalykus remontuoja, o tavo pinigėliai kapsi, kapsi lotuliukas.gif

QUOTE(skaidrene @ 2009 03 29, 21:44)

nu čia kas per čiudas? lotuliukas.gif į butą dedam baltą. kombinuotą vadinamą.
beje, modeliai yra vienodi, tik spalvos skirtingos. tai funkcija jų ta pati. kažką jums pritrynė...
Atsakyti
man santechnikai ta pati aiskino, kad daugiabuciuose tinka tik nerudyjancio metalo gyvatukai. Balti daugiabuciu vandens sistemoms nepritaikyti g.gif
Atsakyti
Del gyvatuko pas mane bute stovi Gorgiel nzn ar jie metaliniai ar dar kaskokie nelabai nusimanau, ir zinau kad kainos nedideles ju ir nuolaidas geras duoda ant jo. Jais prekiauja Celsis. Vilpra kaskokiu irgi turejo nebrangiu tik vel nzn ar jie metaliniai ar ne. Del eksesuaru yra geri Švedų firmos Smedbo tikrai kokybiški jais Herimėjas prekiauja ir dar turi ten ivairiu ir kainos nekosmines.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 03 29, 23:06)
Kaip tai netinka į butus  g.gif ? Beje, gyvatukas elektrinis ar vandeninis?

netinka netinka smile.gif man santechnikoj pardėj pirmas klausimas buvo, ar į butą ar į namą gyvatukas? Nes ten daugiabučio namo kažkokia kita tekmė vandens (tipo ne uždara sistema) ir jie pradeda rūdyt. Bet mna vis tiek tie chromuoti gražiau, tai tokį ir ėmėm, nors tiktų name ir baltas. o jie dažniausiai visi būna kombinuoti - pajungi nuo vandentiekio, tačiau esant reikalui gali tenus įjungti į rozetę ir šyla nuo elektros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 03 29, 23:06)
Kaip tai netinka į butus  g.gif ? Beje, gyvatukas elektrinis ar vandeninis?

vandeninis..nu vat tipo netinka nes surudys greitai blush2.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 03 30, 00:57)

taip, baisiausia stadija, kai viskas išgriauta, statybinikai kažkokius "nematomus" dalykus remontuoja, o tavo pinigėliai kapsi, kapsi  lotuliukas.gif
nu čia kas per čiudas?  lotuliukas.gif  į butą dedam baltą. kombinuotą vadinamą.
beje, modeliai yra vienodi, tik spalvos skirtingos. tai funkcija jų ta pati. kažką jums pritrynė...

butent...pinigai kapsi kaip nezinia kas,trb voniai daugiausiai pinigu sukisim doh.gif nu vat tipo baltu nera,nes turi but nerudijancio plieno jei i buta blink.gif

QUOTE(gitulia @ 2009 03 30, 08:24)
man santechnikai ta pati aiskino, kad daugiabuciuose tinka tik nerudyjancio metalo gyvatukai. Balti daugiabuciu vandens sistemoms nepritaikyti  g.gif

unsure.gif vat mum ta pati sake

QUOTE(Keleivis @ 2009 03 30, 11:06)
Del gyvatuko pas mane bute stovi Gorgiel nzn ar jie metaliniai ar dar kaskokie nelabai nusimanau, ir zinau kad kainos nedideles ju ir nuolaidas geras duoda ant jo. Jais prekiauja Celsis. Vilpra kaskokiu irgi turejo nebrangiu tik vel nzn ar jie metaliniai ar ne. Del eksesuaru yra geri Švedų firmos Smedbo tikrai kokybiški jais Herimėjas prekiauja ir dar turi ten ivairiu ir kainos nekosmines.

dekui uz konsultacija mirksiukas.gif

QUOTE(Diija @ 2009 03 30, 11:06)
netinka netinka  smile.gif  man santechnikoj pardėj pirmas klausimas buvo, ar į butą ar į namą gyvatukas? Nes ten daugiabučio namo kažkokia kita tekmė vandens (tipo ne uždara sistema) ir jie pradeda rūdyt. Bet mna vis tiek tie chromuoti gražiau, tai tokį ir ėmėm, nors tiktų name ir baltas. o jie dažniausiai visi būna kombinuoti - pajungi nuo vandentiekio, tačiau esant reikalui gali tenus įjungti į rozetę ir šyla nuo elektros  mirksiukas.gif

hmm..kokie idomus tie kombinuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 30, 10:06)
netinka netinka  smile.gif  man santechnikoj pardėj pirmas klausimas buvo, ar į butą ar į namą gyvatukas? Nes ten daugiabučio namo kažkokia kita tekmė vandens (tipo ne uždara sistema) ir jie pradeda rūdyt. Bet mna vis tiek tie chromuoti gražiau, tai tokį ir ėmėm, nors tiktų name ir baltas. o jie dažniausiai visi būna kombinuoti - pajungi nuo vandentiekio, tačiau esant reikalui gali tenus įjungti į rozetę ir šyla nuo elektros  mirksiukas.gif

QUOTE(skaidrene @ 2009 03 30, 11:53)
vandeninis..nu vat tipo netinka nes surudys greitai blush2.gif

Nu nesupratau paaiskinimo blink.gif . Tai gi visi jie su vandeniu g.gif . Tai kaip vieni gali surudyti, o kiti ne? Cia tikriausiai nuo sildymo sistemos priklauso g.gif .
Atsakyti
Jei paskaitytum gyvatuku aprasymus, visur pabreziama, kad skirtas vienai ar kitai sistemai. juk daugiabuciu sistemos yra visai kitokios nei nuosavu namu, ten ir spaudimas visai kitas. Isivaizduokit kokio dvylikaukscio koks yra spaudimas vandens/sildymo sistemoje, gal del to daugiabuciams tinka tik tam tikri modeliai ir metalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 04 01, 07:38)
Jei paskaitytum gyvatuku aprasymus, visur pabreziama, kad skirtas vienai ar kitai  sistemai. juk daugiabuciu sistemos yra visai kitokios nei nuosavu namu, ten ir spaudimas visai kitas. Isivaizduokit kokio dvylikaukscio koks yra spaudimas vandens/sildymo sistemoje, gal del to daugiabuciams tinka tik tam tikri modeliai ir metalai?  g.gif

Bet tikrai ne del surudyjimo, nes jie visi su vandeniu ir is to pacio metalo doh.gif . Nu nebent kinieciai vel ka pigesnio/slamsto atrado tongue.gif .
Na as i savo nama taip pat dedu radiatorius, kurie atlaiko dideli spaudima(privalomas patikrinimas). Plius renkamasi pagal jo galinguma ir pajungimo sistema.
Atsakyti
Na zinokit tiksliai nezinau bet mum sake kad surudys nes daugiabuciuose kazkokia kitokia sistema..bet logiskai pagalvojus vanduo turetu but tas ptas biggrin.gif
Atsakyti