Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

idejos vonios kambariui

gal kam pravers?! blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 05, 09:57)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Noriu papasakoti, kaip nusivylėm Gustavsberg produkcija. Pirkom Ermitaže dušo komplektą už maždaug 570 Lt. Vadinas Nordic (http://www.gustavsberg.com/29338_30848.asp). Komplekte trūko žarnos, tai pardavėjas labai greit už kampo užbėgo ir atnešė. Man tai sukėlė įtarimų. Namie gerai viską apžiūrėjom. Kranas ir jo dalys ok, su firminiu ženkliuku, sunkūs, tokie rimti. O va žarna ir dušo galva aiškiai parašyta Made in Italy ir firmos pavadinimas Bossini. Pasiskambinau į atstovybę. Man pasakė, kad viskas ok, italų Bossini gamina jiems dalis. Jos patikėkit atrodo pigiai, jau beveik lauposi, yra lengvos. Na, kaip eilinės žarnos ir galvos po max. 30 litų. Tai aš dabar ir galvoju, ar tam mes pirkom patikimos firmos gaminį, kad pusę jo sudarytų pigios dalys, kurias galėjom ir patys tam pačiam Ermitaže nusipirkt, tik ne už tokią kainą... Kitąsyk būsim atidesni.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 04 07, 00:26)
Noriu papasakoti, kaip nusivylėm Gustavsberg produkcija. Pirkom Ermitaže dušo komplektą už maždaug 570 Lt. Vadinas Nordic (http://www.gustavsberg.com/29338_30848.asp). Komplekte trūko žarnos, tai pardavėjas labai greit už kampo užbėgo ir atnešė. Man tai sukėlė įtarimų. Namie gerai viską apžiūrėjom. Kranas ir jo dalys ok, su firminiu ženkliuku, sunkūs, tokie rimti. O va žarna ir dušo galva aiškiai parašyta Made in Italy ir firmos pavadinimas Bossini. Pasiskambinau į atstovybę. Man pasakė, kad viskas ok, italų Bossini gamina jiems dalis. Jos patikėkit atrodo pigiai, jau beveik lauposi, yra lengvos. Na, kaip eilinės žarnos ir galvos po max. 30 litų. Tai aš dabar ir galvoju, ar tam mes pirkom patikimos firmos gaminį, kad pusę jo sudarytų pigios dalys, kurias galėjom ir patys tam pačiam Ermitaže nusipirkt, tik ne už tokią kainą... Kitąsyk būsim atidesni.

kitasyk pirkit ne ermitaze 4u.gif as pirkau Gustavsbergo duso komplekta - rimti dalykai, rimtai pagaminti - mano arctic berods g.gif buvo pilna komplektacija - is uz kampo atnestos zarnos nebuciau emusi 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote DK plyteles Ermitaže, mačiau dabar neblogos nuolaidos, Įdomu ar nebūna ten kokios išlinktos, nekokybiškos plytelės, ar verta ten pirkti?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 07, 08:18)
kitasyk pirkit ne ermitaze  4u.gif  as pirkau Gustavsbergo duso komplekta - rimti dalykai, rimtai pagaminti - mano arctic berods  g.gif  buvo pilna komplektacija - is uz kampo atnestos zarnos nebuciau emusi  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ermitazas, Senukai ir kiti panasus tokiu makliu pridaro su normaliu firmu gaminiais, kad as karta aptirpus klausiau vieno Senuku padalinio direktoriaus kalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvejys @ 2009 04 07, 10:26)
Gal kas pirkote DK plyteles Ermitaže, mačiau dabar neblogos nuolaidos, Įdomu ar nebūna ten kokios išlinktos, nekokybiškos plytelės, ar verta ten pirkti?

pries pirkdama pasiziurek, ar neantraruses plyteles sudetos. nors kazi ar lesi visas pakuotes ardyt
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 04 07, 08:18)
kitasyk pirkit ne ermitaze  4u.gif  as pirkau Gustavsbergo duso komplekta - rimti dalykai, rimtai pagaminti - mano arctic berods  g.gif  buvo pilna komplektacija - is uz kampo atnestos zarnos nebuciau emusi  4u.gif

Bet suprantate, kad tokios pat detalės (kaip vėliau nuėjau įsitikinti) demonstruojamos ir stende. Ir keisčiausia, kad atstovybė patvirtino, kad taip ir turi būti. Tai negi kitur perkant jau bus kitokia komplektacija to paties rinkinio? Aš dar nueisiu į Celsį pažiūrėt to paties komplekto.

QUOTE(zvejys @ 2009 04 07, 09:26)

Mes pirkom jų firminėj parduotuvėj, buvo viskam -30 proc., na ne viskam, dekorui nebuvo, bet jam taikė -15%, jei esi naujakurys, tai visai gerai sutaupėm. Berods su plytelėm viskas gerai, dabar klijuoja darbininkai, nieko blogo nesakė.
Atsakyti
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 09:44)
pries pirkdama pasiziurek, ar neantraruses plyteles sudetos. nors kazi ar lesi visas pakuotes ardyt

Leisti tai nemanau kad leis... Bet mes plyteles pirkom pacioj DK pirmaruses, ir tai grindu plytelese radom skirtingu atspalviu tam paciam poke doh.gif O ir kreivu uzteko... Gerai, kad meistriukas supratingas, tai viska suderino ir iskart stebejo, kuri plytele skiriasi thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus, reik nulekt i dvačionių firminę parduotuvę, gal tikrai 30 % pritaikys kaip naujakuriams g.gif , o kokių jiem reikia irodymų?, ta prasme kad mes naujakuriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 04 07, 09:59)
Bet suprantate, kad tokios pat detalės (kaip vėliau nuėjau įsitikinti) demonstruojamos ir stende. Ir keisčiausia, kad atstovybė patvirtino, kad taip ir turi būti. Tai negi kitur perkant jau bus kitokia komplektacija to paties rinkinio? Aš dar nueisiu į Celsį pažiūrėt to paties komplekto.

Nezinau kas ten jums papuole, bet esu girdejusi, kad pasitaiko nusipirkti geros firmos gaminius su kinieciu gamintomis nepatvariomis detalemis viduje. Musu Lietuvoje ko tik nebuna doh.gif Labai reikia ziureti ka perki ir kur.
Atsakyti
QUOTE(zvejys @ 2009 04 07, 10:05)
ačiū už atsakymus, reik nulekt i dvačionių firminę parduotuvę, gal tikrai 30 % pritaikys kaip naujakuriams  g.gif , o kokių jiem reikia irodymų?, ta prasme kad mes naujakuriai  smile.gif

maciau ant langu kad ten dabar nuolaidos thumbup.gif
reiks ir mums sakem vaziuoti plyteliu grindims paieskoti....

o del antrarusiu DK mes buvom klijave tikrai nebuvo brokuotu labai...nebebent dabar pasikeite ju kokybe... smile.gif

o DK 1 rusIES katik isklijavom vonia tai thumbup.gif pirkom senukuose ax.gif
Atsakyti