Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

man uz 18lt deda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edutis @ 2009 04 08, 00:05)
Nu gal nesupyksit, kad šioj temoj atsakysiu mirksiukas.gif mūsiškis meistras ima 40 Lt už kv., jei plytelės mažos ar mozaika, prašo daugiau.

Ačiū 4u.gif O visokie pjaustymai, kampai ir pan. papildomai ar įeina į kainą?

Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2009 04 08, 00:07)
man uz 18lt deda smile.gif

Koks didelis skirtumas mastau.gif O papildomai už ką nors mokate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 08 balandžio 2009 - 08:46
QUOTE(Edutis @ 2009 04 08, 01:05)
Nu gal nesupyksit, kad šioj temoj atsakysiu mirksiukas.gif mūsiškis meistras ima 40 Lt už kv., jei plytelės mažos ar mozaika, prašo daugiau.

ohmy.gif mum uz 15lt.ir viskas y tai yeina ir kampai ir mozaika ...... ir tikrai gerai sudejo smile.gif
Atsakyti
Labai jau didelis kainu skirtumas. Ir pati dabar nauju meistru ieskau. Tai visokiu kainu yra. Man siulo nuo 20. Bet cia Siauliuose.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 04 08, 07:46)
Ačiū  4u.gif O visokie pjaustymai, kampai ir pan. papildomai ar įeina į kainą?

Papildyta:
Koks didelis skirtumas mastau.gif O papildomai už ką nors mokate?

zinau ir uz 15lt,jau deda,ir labai geri meistrai,darbo juk nera,o rudeny dar blogiau bus.
Atsakyti
Tai duokit tu geru pigiu meistru kontaktus biggrin.gif
Jei rimtai, gal kas ka galit Siauliuose parekomenduot? Man ne tik plytelem klijuot reikia. Reiktu Ia irengti.
Atsakyti
veiksmas Marijampoleje smile.gif
Atsakyti
Na galejau ir as imt meistrus uz 22 lt... Tik po to prasideda - sienu lyginimas - dar plius 5 litai, dar kas nors plius dar 3 lt, tai ir susideda taip. Be to norejau jamt meistra ne is gatves, bet kuri galetu rekomenduoti. Tai ir pajamiau uz 35 lt/kv, cia jau su sienu lyginimu ir kampais, tik papildomi darbai dar plius.... ( na tokie kaip sienu griovimas...) rolleyes.gif Zinau kad kai kurios cia uz galvu stveriasi del tokios kainos, bet manau kad verta imt brangesni bet patikima, nei pigu ir velniai zino koki ax.gif
Kas mano kad geri plyteliu klojejai neturi darbo tas klysta. Stai musu meistras jau turi darbo ir po to kai pabaigs pas mus. Girdejau kaip kalbejo telefonu blush2.gif Gal kada ir sulauksit kol geri meistrai ims po 15 litu uz kvadrata, bet bijau kad tada jus neturesit pinigu juos samdytis.... cool.gif Gerai, jau baigiu cia sitas demagogijas nes jauciu kad tuoj busiu uzmetytas akmenimis.. rolleyes.gif
Atsakyti
Beje, ko as cia uzsukau - noreciau paklausti apie ventiliatorius. Kokius dedate i vonia?
Mes kazkaip pagalvojom kad gal nieko butu su dregmes davikliu... rolleyes.gif Gal kas jau turi ir gali pasakyti pliusus ir minusus? g.gif
Atsakyti
nu mes ir iš tų, kurie daugiau moka už kv.m. klojimą...
pirma, tai vilniuje, antra tai todėl, kad samdom visą brigadą, kuri daro visus darbus. tada nereikia atskirai su plytelių klojėju ir kokiu santechniku muštis, kodėl tas ar anas įskilo, atsakingas brigadyrius, kad viskas būtų iki galo...
Atsakyti

Na, aš teiravausi, nes mūsų pasamdyti darbininkai klijuoja ir plyteles, tad norėtųsi žinoti šiandienines kainas (jei neužsiplėš kainos mielai juos samdyčiau rolleyes.gif )
O muštis visai nereikia, jei pasisamdai darbų prižiūrėtoją, kuris paprastai kainuoja pigiau nei "priežiūra" samdant brigadą ax.gif O ir vertina toks žmogus objektyviau mirksiukas.gif
Atsakyti
vasario menesy labai gera brigada turejau,mokejau geriems 40lt.uz kv.m.plyteliu klojimo,tai nagus grauziuosi iki siol.duse nubegimas doh.gif duobes,mozaikiniu plyteliu 2kv sugadinti,kol atsiemem pinigus uz tas plyteles170lt-kv,dabar dirba kiti uz 18lt-esu patenkinta labai.
Atsakyti