QUOTE(Edutis @ 2009 04 08, 00:05)
Nu gal nesupyksit, kad šioj temoj atsakysiu
mūsiškis meistras ima 40 Lt už kv., jei plytelės mažos ar mozaika, prašo daugiau.

Ačiū

Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2009 04 08, 00:07)
Koks didelis skirtumas

QUOTE(Edutis @ 2009 04 08, 01:05)
Nu gal nesupyksit, kad šioj temoj atsakysiu
mūsiškis meistras ima 40 Lt už kv., jei plytelės mažos ar mozaika, prašo daugiau.

Labai jau didelis kainu skirtumas. Ir pati dabar nauju meistru ieskau. Tai visokiu kainu yra. Man siulo nuo 20. Bet cia Siauliuose.
QUOTE(kristik @ 2009 04 08, 07:46)
Ačiū
O visokie pjaustymai, kampai ir pan. papildomai ar įeina į kainą?
Papildyta:
Koks didelis skirtumas
O papildomai už ką nors mokate?

Papildyta:
Koks didelis skirtumas

zinau ir uz 15lt,jau deda,ir labai geri meistrai,darbo juk nera,o rudeny dar blogiau bus.
Tai duokit tu geru pigiu meistru kontaktus 
Jei rimtai, gal kas ka galit Siauliuose parekomenduot? Man ne tik plytelem klijuot reikia. Reiktu Ia irengti.

Jei rimtai, gal kas ka galit Siauliuose parekomenduot? Man ne tik plytelem klijuot reikia. Reiktu Ia irengti.
Na galejau ir as imt meistrus uz 22 lt... Tik po to prasideda - sienu lyginimas - dar plius 5 litai, dar kas nors plius dar 3 lt, tai ir susideda taip. Be to norejau jamt meistra ne is gatves, bet kuri galetu rekomenduoti. Tai ir pajamiau uz 35 lt/kv, cia jau su sienu lyginimu ir kampais, tik papildomi darbai dar plius.... ( na tokie kaip sienu griovimas...)
Zinau kad kai kurios cia uz galvu stveriasi del tokios kainos, bet manau kad verta imt brangesni bet patikima, nei pigu ir velniai zino koki
Kas mano kad geri plyteliu klojejai neturi darbo tas klysta. Stai musu meistras jau turi darbo ir po to kai pabaigs pas mus. Girdejau kaip kalbejo telefonu
Gal kada ir sulauksit kol geri meistrai ims po 15 litu uz kvadrata, bet bijau kad tada jus neturesit pinigu juos samdytis....
Gerai, jau baigiu cia sitas demagogijas nes jauciu kad tuoj busiu uzmetytas akmenimis..

Kas mano kad geri plyteliu klojejai neturi darbo tas klysta. Stai musu meistras jau turi darbo ir po to kai pabaigs pas mus. Girdejau kaip kalbejo telefonu

Beje, ko as cia uzsukau - noreciau paklausti apie ventiliatorius. Kokius dedate i vonia?
Mes kazkaip pagalvojom kad gal nieko butu su dregmes davikliu...
Gal kas jau turi ir gali pasakyti pliusus ir minusus?
Mes kazkaip pagalvojom kad gal nieko butu su dregmes davikliu...

Na, aš teiravausi, nes mūsų pasamdyti darbininkai klijuoja ir plyteles, tad norėtųsi žinoti šiandienines kainas (jei neužsiplėš kainos mielai juos samdyčiau

O muštis visai nereikia, jei pasisamdai darbų prižiūrėtoją, kuris paprastai kainuoja pigiau nei "priežiūra" samdant brigadą