Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Diija @ 2009 05 14, 12:26)
Mūsų užsakyti Azzurra praustuvai tokie
user posted image

O kokia toki kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 05 14, 08:29)
domiuosi stiklinem durim ant vonios  g.gif  Gal kas turite minciu?
ir is vis kur ju galima pamatyti ir uzsisakyti?
pries kokius 2-3 m net ermitaze buvo, o dabar nera  g.gif
pasimetusi, o gal nereikai jų visai? bet uzuolaidu ant vonios kategorisai nenoriu  blush2.gif

Mes dėjom stikline sienelę iš Roltechnik. Štai tokią:
user posted image

Aš asmeniškai labai patenkinta, vonia labai gražiai atrodo. Prieš dėdama bijojau, kad prausiantis po dušu tikš vanduo pro šoną, nes jos plotis 80 m, bet problemų nėra - jei pratįška, tai labai nedaug. Aišku, su ja kiek daugiau vargo, nei su užuolaida, nes dažnai valyti reikia (pas mus vanduo labai kalkėtas). Bet grožis atperka tą vargą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 14:03)
Labiausiai esu suvargusi su maisytuvais  doh.gif  Esu apsistojusi ties Hansgrohe. Ar jie geri ka  ax.gif 

Aš visiems vonios kambariams ir maišytuvus, ir dušą ir bidetes užsakiau Hansgrohe. Tikiuosi bus geri... ax.gif

QUOTE(kristik @ 2009 05 14, 16:36)
O kokia toki kaina  rolleyes.gif

apie 1000lt be nuolaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 05 14, 12:51)
Gal kas nors esat daze savo vonia? kokie dazai geriausi?

Mes tik virs plyteliu dazom su paprasciausiais sienu dazais. Pav. Alpina. Tarp kitko su tais paciais ir lubas dazau.
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 05 14, 11:56)
Ačiū  4u.gif
o kaip darote, dedate tokias duris? ar be ju?  Gal turite pvz? g.gif

Mes iš pradžių norėjom dėti stiklinę sienelę ant vonios. Žiūrinėjau Ravak vonią su jai pritaikyta sienele. Tačiau persigalvojom dėl išplanavimo ir darom atskirai dušą ir atskirai vonią, tada jau sienelės nereikia. Bet šiaip, man gražu stiklinė sienutė 4u.gif

QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 13:03)
Nu va, fantazavau, kad vonia mano bus is Ravak avocado kolekcijos, bet kai pamaciau ta vonia gyvai - tai nebenorejau as jos  schmoll.gif  Tokia jau mini man ji, nenene  schmoll.gif

Internete graži ji man pasirodė, bet Celsyje kaip pamačiau, tai supratau, kad ji tik vaikų voniai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 05 14, 17:56)
Aš visiems vonios kambariams ir maišytuvus, ir dušą ir bidetes užsakiau Hansgrohe. Tikiuosi bus geri...  ax.gif

Nu as va irgi viskam jau issirinkau, bet dar neuzsakinejau, gal santechnikai suorganizuos akcija, butu man patogiau gal net, nei per ta saita uzsakineti.
O jus gyvai juos matet, ciupinejot, nes nuotraukytese tie maisytuvai tai pasaka kokie grazus wub.gif
Bijau, kad nebutu kaip su Ravako vonia. nuotraukoj grazi, o gyvai vos infarkto negavau biggrin.gif

QUOTE(Nanda @ 2009 05 14, 18:34)
Internete graži ji man pasirodė, bet Celsyje kaip pamačiau, tai supratau, kad ji tik vaikų voniai...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Arba man viena koja nusiplauti... Nesakau, kad esu didelis zmogus, bet man ji pasirode tikrai per maza suaugusiam zmogui, o mes juk megstam komforta ir laisve biggrin.gif

Kas del dazomu sienu - tai tualete, mes irgi nuo puses dazysim, bet va vonios kambaryje noreciau kazka paekspermentuoti, kur vonia - tai iki lubu, bet va kitur kazkaip orginaliau noreciau, bet MB sako, kad nedideleje patalpoje gali nesiziureti tie mano eksperimentai. Jiz uz, kad viska klijuotume... bet man schmoll.gif
Ka manot, ar apsimoka terliuzintis su vonios kambariu, kurio ismatavimai 2mx1.54m

Tiesa, klausimas toms, pas kurias akrilines vonios...
Kokias praustuves pasirinkote? porcelena, akmens mase...

Nors ravak vonia ta nepatiko, bet praustuves ju dar neatsisakau, manau tiktu ji labai prie akrilines vonios g.gif nes ji sake irgi kazkokia lieta is kazko, dabar nepasakysiu tiksliai is ko unsure.gif Kazkaip pagalvojau, kad rimta keramika gal nesiziuri g.gif

Atsakyti
Sveikos, mergaites, kreipiuosi pagalbos 4u.gif Isirenginejame vonia ir tikrai nemaniau, kad tai bus super sunki uzduotis, ir vienaip noris ir kitaip, ir ruzavai ir tamsiai ir pradeda stogas ciuozti, nes niekaip nenusprendziu galutinio varianto - to pasekoje nusipirkau medzio imitacijos grindu plyteles, praktiskos, sviesios bet margos (medzio imitacija) ir viskas doh.gif tikejausi kitokio efekto, gal per margos, nebezinau, bet vaizdas nebedziugina. Patinka retro stilius, bet vonios lyg ir oazes noreciau ir visai pasimeciau ka dabar priderinti prie tokiu grindu, noriu sienas ir dazyti ir vietomis plytelemis deti, bet dabar visai nebezinau kas tiktu prie medzio ir kur dingo tas mano retro kuris vyrauja visame bute verysad.gif Vonia didele - 14 kv. gal pasiulysit jus ka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 19:51)
Nu as va irgi viskam jau issirinkau, bet dar neuzsakinejau, gal santechnikai suorganizuos akcija, butu man patogiau gal net, nei per ta saita uzsakineti.
O jus gyvai juos matet, ciupinejot, nes nuotraukytese tie maisytuvai tai pasaka kokie grazus  wub.gif 
Bijau, kad nebutu kaip su Ravako vonia. nuotraukoj grazi, o gyvai vos infarkto negavau  biggrin.gif
drinks_cheers.gif Arba man viena koja nusiplauti... Nesakau, kad esu didelis zmogus, bet man ji pasirode tikrai per maza suaugusiam zmogui, o mes juk megstam komforta ir laisve  biggrin.gif
Kas del dazomu sienu -  tai tualete, mes irgi nuo puses dazysim, bet va vonios kambaryje noreciau kazka paekspermentuoti, kur vonia - tai iki lubu, bet va kitur kazkaip orginaliau noreciau, bet MB sako, kad nedideleje patalpoje gali nesiziureti tie mano eksperimentai. Jiz uz, kad viska klijuotume... bet man  schmoll.gif 
Ka manot, ar apsimoka terliuzintis su vonios kambariu, kurio ismatavimai 2mx1.54m

Nors ravak vonia ta nepatiko, bet praustuves ju dar neatsisakau, manau tiktu ji labai prie akrilines vonios  g.gif  nes ji sake irgi kazkokia lieta is kazko, dabar nepasakysiu tiksliai is ko  unsure.gif  Kazkaip pagalvojau, kad rimta keramika gal nesiziuri  g.gif

Ravak praustuvės, kiek žinau, lietos iš akrilo... O šito dalyko nei už ką nesirinkčiau schmoll.gif Geriau porcelianas arba akmens masė ax.gif
Aš praustuvus derinsiu prie wc rolleyes.gif

QUOTE(Smalsuole @ 2009 05 14, 20:58)
Sveikos, mergaites, kreipiuosi pagalbos  4u.gif  Isirenginejame vonia ir tikrai nemaniau, kad tai bus super sunki uzduotis, ir vienaip noris ir kitaip, ir ruzavai ir tamsiai ir pradeda stogas ciuozti, nes niekaip nenusprendziu galutinio varianto - to pasekoje nusipirkau medzio imitacijos grindu plyteles, praktiskos, sviesios bet margos (medzio imitacija) ir viskas  doh.gif  tikejausi kitokio efekto, gal per margos, nebezinau, bet vaizdas nebedziugina. Patinka retro stilius, bet vonios lyg ir oazes noreciau ir visai pasimeciau ka dabar priderinti prie tokiu grindu, noriu sienas ir dazyti ir vietomis plytelemis deti, bet dabar visai nebezinau kas tiktu prie medzio ir kur dingo tas mano retro kuris vyrauja visame bute  verysad.gif  Vonia didele - 14 kv. gal pasiulysit jus ka? 4u.gif

Rinkis smėlio, kremines, dramblio kaulo spalvas ir , manau, viskas puikiai derės ax.gif Vaizdą pagyvintų šiek tiek augalų motyvų, pvz. bambukas ar koks kitoks augalas (bet ne gėlių raštai)
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 20:51)
O jus gyvai juos matet, ciupinejot, nes nuotraukytese tie maisytuvai tai pasaka kokie grazus  wub.gif 

Kai rinkausi, tai beveik visi modeliukai buvo natūroj ekspozicijoj... nemačiau gyvai tik trijų dalių vonios maišytuvo, bet tikiuosi nenuvils ax.gif

Rinkausi keramines praustuves mirksiukas.gif

QUOTE(Smalsuole @ 2009 05 14, 21:58)
Sveikos, mergaites, kreipiuosi pagalbos  4u.gif  Isirenginejame vonia ir tikrai nemaniau, kad tai bus super sunki uzduotis

Įdėk nusipirktų plytelių nuotrauką ir vonios kambario planiuką, manau visos bendrai tikrai ką nors pasiūlysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 05 14, 07:48)
mes virš plyteliu labai švelnia žalia spl.dažysim,nes plytelės žalios.o lubas baltai,ar ir lubas ta spalva kaip sienas

ne, lubų žaliai nedažykit 4u.gif tegu būna baltos.
o su dekoru tai pažaiskit, bus gražu. tik derinkint, derinkit 4u.gif

QUOTE(insk @ 2009 05 14, 12:56)
o kaip darote, dedate tokias duris? ar be ju? 

mes be durų. bet vonioje prausiamės visada sėdėdami.

QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 14:03)
Labiausiai esu suvargusi su maisytuvais  doh.gif  Esu apsistojusi ties Hansgrohe. Ar jie geri ka

mes taip pat pasirinkę tokius, sako, geri.

QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 20:51)

keraminius praustuvus. kaip ir wc bei bide.

QUOTE(Smalsuole @ 2009 05 14, 21:58)
Sveikos, mergaites, kreipiuosi pagalbos  4u.gif  Isirenginejame vonia ir tikrai nemaniau, kad tai bus super sunki uzduotis, ir vienaip noris ir kitaip, ir ruzavai ir tamsiai ir pradeda stogas ciuozti, nes niekaip nenusprendziu galutinio varianto - to pasekoje nusipirkau medzio imitacijos grindu plyteles, praktiskos, sviesios bet margos (medzio imitacija) ir viskas  doh.gif  tikejausi kitokio efekto, gal per margos, nebezinau, bet vaizdas nebedziugina. Patinka retro stilius, bet vonios lyg ir oazes noreciau ir visai pasimeciau ka dabar priderinti prie tokiu grindu, noriu sienas ir dazyti ir vietomis plytelemis deti, bet dabar visai nebezinau kas tiktu prie medzio ir kur dingo tas mano retro kuris vyrauja visame bute  verysad.gif  Vonia didele - 14 kv. gal pasiulysit jus ka? 4u.gif

hehe, aš ir klosiu medžio imitacijos grindis. išduosiu paslaptį ir idėją, niekad nebūčiau pamaniusi, kad toks derinys šitaip super gali atrodyti:

user posted image

user posted image

ir dar manau kad kažkas tokio labai tiktų prie medžio imitacijos grindų:
user posted image

Papildyta:
O dabar mano KLAUSIMAS:

ar kas nors darėtės stiklines duris į vonią? (turiu omeny iš miegamojo) ar nesigirdi? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Dar lauksiu nuomoniu apie mano mazytes vonytes ekspermentavima su dazymu rolleyes.gif

QUOTE(kristik @ 2009 05 14, 20:19)
Ravak praustuvės, kiek žinau, lietos iš akrilo... O šito dalyko nei už ką nesirinkčiau  schmoll.gif Geriau porcelianas arba akmens masė  ax.gif

Is karto kyla kitas klausimas biggrin.gif O kodel taip kategoriskai NE - idomu pasidare, nes jau maniau kad nors su praustuvu abejoniu nekils unsure.gif

Ir isvis, niekada tikrai ir as nemaniau, kad taip bus sunku viska susiderinti, dar plyteliu spalvos laukia doh.gif

Tiesa, pamirsau dar viena klausima uzduoti lotuliukas.gif
Ar kas turit voniu is SANIPRO, nes man tas uzrasas "ekinomine ceku gamintojo ... prekiu linija" kazkaip nezavi, bet kaina tai labai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksankaa: 14 gegužės 2009 - 23:42
Viena pagrindinių priežasčių - akrilas braižosi.. Kad ir koks geras jis būtų vistik praustuvai naudojami kelis kartus į dieną, aš jau nekalbu apie niuansą kai yra vaikai...
Daugelis tvirtina, kad pigesni akriliniai gaminiai labai braižosi, o brangesni ne, kadangi ten daug geresnis akrilas. Celsyje man parodė gero akrilo brangią vonią, aš paprašiau leidimo ją įbrėžti, brūkštelėjau nagu ir liko įbrėžimas... Vadybininkas paaiškino, kad nieko tokio, nes specialiom priemonėm šis gerasis akrilas gražiai nusipoliruos... Vonia kaip vonia, ji naudojama retai, bet ar norėsis nuolatos poliruoti praustuvę doh.gif
Atsakyti