QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 19:51)
Nu as va irgi viskam jau issirinkau, bet dar neuzsakinejau, gal santechnikai suorganizuos akcija, butu man patogiau gal net, nei per ta saita uzsakineti.
O jus gyvai juos matet, ciupinejot, nes nuotraukytese tie maisytuvai tai pasaka kokie grazus
Bijau, kad nebutu kaip su Ravako vonia. nuotraukoj grazi, o gyvai vos infarkto negavau

Arba man viena koja nusiplauti... Nesakau, kad esu didelis zmogus, bet man ji pasirode tikrai per maza suaugusiam zmogui, o mes juk megstam komforta ir laisve
Kas del dazomu sienu - tai tualete, mes irgi nuo puses dazysim, bet va vonios kambaryje noreciau kazka paekspermentuoti, kur vonia - tai iki lubu, bet va kitur kazkaip orginaliau noreciau, bet MB sako, kad nedideleje patalpoje gali nesiziureti tie mano eksperimentai. Jiz uz, kad viska klijuotume... bet man
Ka manot, ar apsimoka terliuzintis su vonios kambariu, kurio ismatavimai 2mx1.54m
Tiesa,
klausimas toms, pas kurias akrilines vonios...
Kokias praustuves pasirinkote? porcelena, akmens mase...
Nors ravak vonia ta nepatiko, bet praustuves ju dar neatsisakau, manau tiktu ji labai prie akrilines vonios

nes ji sake irgi kazkokia lieta is kazko, dabar nepasakysiu tiksliai is ko

Kazkaip pagalvojau, kad rimta keramika gal nesiziuri
Ravak praustuvės, kiek žinau, lietos iš akrilo... O šito dalyko nei už ką nesirinkčiau

Geriau porcelianas arba akmens masė
Aš praustuvus derinsiu prie wc
QUOTE(Smalsuole @ 2009 05 14, 20:58)
Sveikos, mergaites, kreipiuosi pagalbos

Isirenginejame vonia ir tikrai nemaniau, kad tai bus super sunki uzduotis, ir vienaip noris ir kitaip, ir ruzavai ir tamsiai ir pradeda stogas ciuozti, nes niekaip nenusprendziu galutinio varianto - to pasekoje nusipirkau medzio imitacijos grindu plyteles, praktiskos, sviesios bet margos (medzio imitacija) ir viskas

tikejausi kitokio efekto, gal per margos, nebezinau, bet vaizdas nebedziugina. Patinka retro stilius, bet vonios lyg ir oazes noreciau ir visai pasimeciau ka dabar priderinti prie tokiu grindu, noriu sienas ir dazyti ir vietomis plytelemis deti, bet dabar visai nebezinau kas tiktu prie medzio ir kur dingo tas mano retro kuris vyrauja visame bute

Vonia didele - 14 kv. gal pasiulysit jus ka?
Rinkis smėlio, kremines, dramblio kaulo spalvas ir , manau, viskas puikiai derės

Vaizdą pagyvintų šiek tiek augalų motyvų, pvz. bambukas ar koks kitoks augalas (bet ne gėlių raštai)