QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 19:51)
Kas del dazomu sienu - tai tualete, mes irgi nuo puses dazysim, bet va vonios kambaryje noreciau kazka paekspermentuoti, kur vonia - tai iki lubu, bet va kitur kazkaip orginaliau noreciau, bet MB sako, kad nedideleje patalpoje gali nesiziureti tie mano eksperimentai. Jiz uz, kad viska klijuotume... bet man
Ka manot, ar apsimoka terliuzintis su vonios kambariu, kurio ismatavimai 2mx1.54m
O jus dusenates vonioj? Ir net dusenantis, daryciau plyteles iki kokio 1,8m. O toliau dazyti. Horizontali linija tarp plyteliu ir dazytos sienos optiskai praplatintu kambari. Bet daryciau visose sienose vienoda auksti, nes permazas kambarelis, kad skirtingus aukscius daryti.
Pas mus kambarelis 2,5x2m. Tai darem skirtingus aukscius. Nes kur dusas tai net 2,35m(ir tai ne iki lubu) aukscio isklijavom, o kitur tik apie 1,5m(norejau 1,2m, bet pagal plyteles nesigavo

). Dar neuzbaigtas, bet man patinka, o mano diedui nelebai
QUOTE(adriu @ 2009 05 15, 08:54)
nusipirkom baltų plytelių-komponuosim vieną kampą

kaip pasidarysiu parodysiu
ale kai pats vyras po darbo tik dirba-tai judam kaip vėžlys į afriką

tiesa,plyteles 20*30 kaži kaip gražiau pailgai klijuot ar stačiai,kažkaip mąstau pailgai
Man atrodo staciai. Bet pasiguldyk didesni plota ant grindu ir pasiziurek kaip tau geriau atrodo.
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 15, 09:58)
Dabar dar vienas klausimas, kuris man ziauriai neduoda ramybes. Vonios maisytuva issirinkau i siena, ne i vone montuojama. Galvojau ja montuoti per vonios viduri, bet va apeme mane paranoja, kad gali buti tas krastas per platus ir vanduo begs ant vonios krasto o ne i vonia... O gal bereikalo pergyvenu?

Pamirsau pamineti, kad vone bus kampine - desnine
Butinai ismatavomus reikia ziureti. As taip pat is sienos prie praustuvo darau, tai su santechniku isdiskutavom ta tema

.