Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

nusipirkom baltų plytelių-komponuosim vieną kampą ax.gif kaip pasidarysiu parodysiu mirksiukas.gif
ale kai pats vyras po darbo tik dirba-tai judam kaip vėžlys į afriką doh.gif
tiesa,plyteles 20*30 kaži kaip gražiau pailgai klijuot ar stačiai,kažkaip mąstau pailgai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 15 gegužės 2009 - 08:56
QUOTE(kristik @ 2009 05 15, 07:46)
Viena pagrindinių priežasčių - akrilas braižosi.. Kad ir koks geras jis būtų vistik praustuvai naudojami kelis kartus į dieną, aš jau nekalbu apie niuansą kai yra vaikai...
Daugelis tvirtina, kad pigesni akriliniai gaminiai labai braižosi, o brangesni ne, kadangi ten daug geresnis akrilas. Celsyje man parodė gero akrilo brangią vonią, aš paprašiau leidimo ją įbrėžti, brūkštelėjau nagu ir liko įbrėžimas... Vadybininkas paaiškino, kad nieko tokio, nes specialiom priemonėm šis gerasis akrilas gražiai nusipoliruos... Vonia kaip vonia, ji naudojama retai, bet ar norėsis nuolatos poliruoti praustuvę  doh.gif

Aciu Kristik uz issamu atsakyma, man tai jaukure ir dar kazkokiam centre, nepamenu dabar, sake, kad nesibraizo... Niekuo negalima pasitiketi doh.gif

O gal gali pasidalinti kokia vone Celsyje braizei cool.gif

Dabar dar vienas klausimas, kuris man ziauriai neduoda ramybes. Vonios maisytuva issirinkau i siena, ne i vone montuojama. Galvojau ja montuoti per vonios viduri, bet va apeme mane paranoja, kad gali buti tas krastas per platus ir vanduo begs ant vonios krasto o ne i vonia... O gal bereikalo pergyvenu? unsure.gif
Pamirsau pamineti, kad vone bus kampine - desnine doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksankaa: 15 gegužės 2009 - 10:27
QUOTE(Žanė @ 2009 05 14, 22:50)

kaip man gražu tokie veidrodžių rėmai wub.gif
bet niekur nerandu kas kas turėtų ir galėtų įrėminti.... gal kasnors ką nors žinot, matėt, darėtės? ax.gif
Atsakyti
Vonios gamintojo dabar nepamenu blush2.gif , bet buvo iš žymesnių gamintojų, kainavo virš dviejų tūkst.

Dėl maišytuvo, tai reiktų pamatuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 14, 19:51)
Kas del dazomu sienu -  tai tualete, mes irgi nuo puses dazysim, bet va vonios kambaryje noreciau kazka paekspermentuoti, kur vonia - tai iki lubu, bet va kitur kazkaip orginaliau noreciau, bet MB sako, kad nedideleje patalpoje gali nesiziureti tie mano eksperimentai. Jiz uz, kad viska klijuotume... bet man  schmoll.gif 
Ka manot, ar apsimoka terliuzintis su vonios kambariu, kurio ismatavimai 2mx1.54m

O jus dusenates vonioj? Ir net dusenantis, daryciau plyteles iki kokio 1,8m. O toliau dazyti. Horizontali linija tarp plyteliu ir dazytos sienos optiskai praplatintu kambari. Bet daryciau visose sienose vienoda auksti, nes permazas kambarelis, kad skirtingus aukscius daryti.
Pas mus kambarelis 2,5x2m. Tai darem skirtingus aukscius. Nes kur dusas tai net 2,35m(ir tai ne iki lubu) aukscio isklijavom, o kitur tik apie 1,5m(norejau 1,2m, bet pagal plyteles nesigavo doh.gif ). Dar neuzbaigtas, bet man patinka, o mano diedui nelebai doh.gif

QUOTE(adriu @ 2009 05 15, 08:54)
nusipirkom baltų plytelių-komponuosim vieną kampą ax.gif kaip pasidarysiu parodysiu mirksiukas.gif
tiesa,plyteles 20*30 kaži kaip gražiau pailgai klijuot ar stačiai,kažkaip mąstau pailgai g.gif

Man atrodo staciai. Bet pasiguldyk didesni plota ant grindu ir pasiziurek kaip tau geriau atrodo.

QUOTE(oksankaa @ 2009 05 15, 09:58)
Dabar dar vienas klausimas, kuris man ziauriai neduoda ramybes. Vonios maisytuva issirinkau i siena, ne i vone montuojama. Galvojau ja montuoti per vonios viduri, bet va apeme mane paranoja, kad gali buti tas krastas per platus ir vanduo begs ant vonios krasto o ne i vonia... O gal bereikalo pergyvenu?  unsure.gif
Pamirsau pamineti, kad vone bus kampine - desnine  doh.gif

Butinai ismatavomus reikia ziureti. As taip pat is sienos prie praustuvo darau, tai su santechniku isdiskutavom ta tema mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kas dėl kriauklių, tai į abu vonios kambarius pirksim keramikines.

QUOTE(adriu @ 2009 05 15, 08:54)

Pailgai dėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 05 14, 20:34)
Mes tik virs plyteliu dazom su paprasciausiais sienu dazais. Pav. Alpina. Tarp kitko su tais paciais ir lubas dazau.

kaip manot, o emaliniai dazai tinka?
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 15, 10:58)
Dabar dar vienas klausimas, kuris man ziauriai neduoda ramybes. Vonios maisytuva issirinkau i siena, ne i vone montuojama. Galvojau ja montuoti per vonios viduri, bet va apeme mane paranoja, kad gali buti tas krastas per platus ir vanduo begs ant vonios krasto o ne i vonia... O gal bereikalo pergyvenu?  unsure.gif

Oj, tai negalima tokiais dalykais juokaut, gi kainuoja tokie maišytuvai nemažus pinigus (o dar diesnius tos visos potonkinės dalys doh.gif ) pažiūrėkit gamintojo puslapy to maištyvo išmatavimus, ir pasimatuokite jei jau turite vonią. Arba ir vonios išmatavimus pažiūrėkite ir tada matuokite. Jei netiks, gal dar bus galima pakeist (jei jau užsakytas).
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2009 05 15, 00:39)
Dar lauksiu nuomoniu apie mano mazytes vonytes ekspermentavima su dazymu

dažyti žinoma galima, tačiau mažoje patalpoje nėra gerai prižaisti su daug spalvų. pvz plytelės kelių spalvų, tada dažai, tada grindų spalva, tada lubų, tada santechnika - jau per daug. todėl apjunginėkite ir derinkite. o pats principas mažoje patalpoje dažyti yra geras 4u.gif

QUOTE(oksankaa @ 2009 05 15, 10:58)

pažiūrėkite vonios krašto išmatavimus ir maišytuvo išmatavimus...
dar vienas dalykas - įvertinkite, ar esate žema, ar ne biggrin.gif ir įvertinkite savo vonios plotį. maišytuvai vonios centre prie sienos tampa sunkiai pasiekiami žemo ūgio moterytėms, jos turi persisverti, vieną koją kilstelti. nepatogu. o ir pavojinga vonioje viena koja ant pirštų galiukų persivėrus per vonią...
man gražu maišytuvai vidury vonios, bet, nors ir esu aukšta, dėjom vonios gale. na, ten buvo ir kitų priežasčių žinoma...

QUOTE(Matelyk @ 2009 05 15, 11:28)
kaip man gražu tokie veidrodžių rėmai  wub.gif
bet niekur nerandu kas kas turėtų ir galėtų įrėminti.... gal kasnors ką nors žinot, matėt, darėtės? ax.gif

aha, jei rasit - ir man až biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 05 14, 22:19)
Ravak praustuvės, kiek žinau, lietos iš akrilo...

is akmens mases smile.gif

QUOTE(oksankaa @ 2009 05 15, 00:39)
Ar kas turit voniu is SANIPRO, nes man tas uzrasas "ekinomine ceku gamintojo ... prekiu linija" kazkaip nezavi, bet kaina tai labai  biggrin.gif

gaminta Kinijoje, sertifikuota Cekijoje 4u.gif Sanipro kataloge yra duso kabinu su cekisku zenkliuku (seni roltechnik modeliai), o visa kita is Kinijos. Jei rinktis kiniecius, tai geriau tokius Sanipro, nes keicia broka, servisas neblogas, neissisukineja nuo klientu priekaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 05 14, 08:07)
labai dailiai padaryta, ypac spintele  wub.gif

QUOTE(vvandene @ 2009 05 14, 12:11)
labai idomu ir grazu  bigsmile.gif
[

QUOTE(saulelydis:) @ 2009 05 14, 16:07)
alvara, su ta spintele labai gera mintis.  thumbup.gif
[

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Smalsuole @ 2009 05 14, 21:58)
Sveikos, mergaites, kreipiuosi pagalbos  4u.gif  Isirenginejame vonia ir tikrai nemaniau, kad tai bus super sunki uzduotis, ir vienaip noris ir kitaip, ir ruzavai ir tamsiai ir pradeda stogas ciuozti, nes niekaip nenusprendziu galutinio varianto - to pasekoje nusipirkau medzio imitacijos grindu plyteles, praktiskos, sviesios bet margos (medzio imitacija) ir viskas  doh.gif  tikejausi kitokio efekto, gal per margos, nebezinau, bet vaizdas nebedziugina. Patinka retro stilius, o 4u.gif

Jeigu rinksies tamsias plyteles, apšvietimo nepagailėk. Meistrai kalba (čia plytelių veteranų komentaras), kad žmonės dažnai būna nepatenki labai tamsiomis plytelėmis, jos dažnai slegia, bei reikalauja daug apšvietimo.

Draugai išklijavo 11 m2 vonią tokiom ale sendintom (retro) plytelėm, apšvietimui sumontavo 8 halogenus. Apšvietimo (vakare) ryškiai trūksta unsure.gif ir yra per tamsu, g.gif nors vonioje yra langas. Taigi, gerai pagalvok ir apie apšvietimą.
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 05 15, 15:10)
kaip manot, o emaliniai dazai tinka?

Mano manymu ne. Mes dazem kambariams skirtais, o jie vandeniu skiedziami.
Atsakyti