Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

konkrecios vietos nezinau, bet pagalvokit, kur jus daznai lankotes su suzadetiniu, kur susipazinote, ka abu megstate veikti: kavinuke, knigynas, galerija, muziejus, kino teatras, botanikos sodas, Siauliu jaunuju gamtininku centras prie Talksos ezero, jusu mokyklos muziejuje, Siauliu oro uostas, gelezinkelio stotis. Paklausinekite pazistamu, susisiekite su savininkais, galbut kai kurie ju maloniai jus priimtu ceremonijai, nebijokite nestandartiniu vietu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 22 gruodžio 2014 - 15:20
mes buvom nužiūrėję Rimuošės dvarą (motelį), Šiaulių plente, link Radviliškio.
Labai gaila, kad nebuvo paisoma vadovės žodinio susitarimo, jei bus kiti interesantai mus informuos, kaip pirmumo teisę turinčius.
žinoma, naiviai padarėme, nes avanso, sutarties nebuvo, tai žodinio susitarimo turbūt irgi nebereikėjo paisyti. neskanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute©: 07 kovo 2015 - 11:43
Mes savo vestuvių pokylį darėme Šaulio viešbutyje. Patiko visiems, maistas skanus. Jie nekimba jei vestuvėse yra mažiau žmonių. Savo visus pažadus ištesėjo. Visiems svečiams patiko, rekomenduoju 4u.gif (p.s. kainos tokios pat kaip ir kitur, taip kad nebijokit, kad ten neįmanoma išsimokėti 4u.gif )
Atsakyti
As tai noriu paklausti jei sodybos nuomos kaina ziema -+ 500 cia daug butu ar normalu? Zmoniu apie 30su miegamom vietom
Atsakyti
Sveikos! Rekomenduokite prašau vienos dienos vestuvėm apie 30žm sodybą ar vilą aplink Tauragę arba Tauragėje? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2006 01 02, 02:33)
sveikutes nuotakos! penktadieni va istekejau wub.gif ir pagalvojau, kad gal kuriai nors galeciau padeti. paskaiciau, kad dauguma jau zinote kur svesite savo vestuves, bet bus dar tokiu, kurios neapsisprende.
mes vestuves sventeme uz pakruojo, sodyboje, kuri vadinasi ''impole''. reikia pripazinti, kad buvo labai faina. ten yra baseinas, pirtis, antrame aukste du dideli kambariai sveciams suguldyti. ir kaina tikrai maza- 550litu. tiesa, seimininkes reikia samdytis patiems, bet, jei reikia, galiu rekomenduoti ir labai gera seimininke. valgis buvo  thumbup.gif  thumbup.gif , stalas graziai gelemis papuostas. alkoholi taip pat per ta pacia seimininke pirkom. likuti (neatidarytus butelius, savaime aisku wink.gif ), ji susipirko atgal ir isskaiciavo is kainos.
o fotografai buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif du jauni vaikinukai is siauliu. mums padare apie 600 nuotrauku ir dar 2 val filmuotos medziagos. mes ju praktiskai net nematem, o kai nuotraukas paziurejom, tai negalejom atsidziaugti. bet jie patiks tik toms, kurios nemegsta supozuotu nuotrauku. jie gaudo spontaniskus kadrus. bet tikrai tuos fotografus samdysimes visomis progomis clap_1.gif  clap_1.gif




Mes pernai darėmės vestuvių šventės fotosesiją pas šiaulietį fotografą Vytautą Smilgį. fotografuoja jau ne pirmus metus ir visoje Lietuvoje - vestuves, krikštynas, šiaip įvairias fotosesijas. kainos nesikandžioja, o kokybė thumbup.gif

mūsų pernykštes foto galite pavartyti čia: http://www.pasakiskaakimirka.lt

čia jų nuoroda FB: https://www.facebook.com/vsmilgys
https://www.facebook..._homepage_panel
Atsakyti
4u.gif Šventėme mes praėjusią vasarą draugės vestuves Pakruojo rajone Ruslių sodyboje http://www.rusliusodyba.lt/,
Nauja sodyba, dar kvepia medžiu smile.gif, tikras rojaus kampelis 4u.gif, nuoširdžiai rekomenduoju.



Atsakyti
Sveikos smile.gif noreciau Jusu visu pagalbos ir patarimu renkantis sodyba Sauliu.Radviliskio ir Kelmes rajonuose.Gyvenu uzsienyje.todel sunku gauti visa informacija internetu.Ieskau dideles sodybos,dvaro musu sventei-vestuvems smile.gif sventeje dalyvaus 90 zmoniu,todel patogu butu,jei sodyboje visi galetu likti nakciai.
aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(LinaDam @ 2017 07 13, 16:21)
Sveikos smile.gif noreciau Jusu visu pagalbos ir patarimu renkantis sodyba Sauliu.Radviliskio ir Kelmes rajonuose.Gyvenu uzsienyje.todel sunku gauti visa informacija internetu.Ieskau dideles sodybos,dvaro musu sventei-vestuvems smile.gif sventeje dalyvaus 90 zmoniu,todel patogu butu,jei sodyboje visi galetu likti  nakciai.
aciu ;)


Sveika, mes savo vestuves sventeme Jonaitiskiu dvare, tai viskuo likome labai patenkinti ;)

Atsakyti