Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

Sveikos Paneles Moterys

Norejau paklausti :

Yarina naudoju jau antra pakuote ir tik antroje pakuoteje jauciu nuovargy,pykina,valgyt nesinori net bijau y maista paziuret. verysad.gif verysad.gif verysad.gif schmoll.gif Svaigulys,galvos baisinis skausmas,svoris visdar toks pat koks buvo .menesines atejo tik po 6dienu pertraukos.Ar gali but kad as pastojau? nestuke.gif g.gif

Net nebezinau ne ka galvot verysad.gif .ar man jos netinka ar patojau. wub.gif

Atsakykit prasau
Atsakyti
Na, tai tęsiam savo įspūdžius vartojant Yarine
Aš pradėsiu tik kai mm ateis............... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
isgeriau 2 pakuotes, tai ispudziai tokie:
salutinis poveikis buvo tik pirma savaite-sleikstulys, o daugiau lyg ir viskas ok, jokio "sausumo", lytynio potraukio sumazejimo nepastebejau, menesines ne tokios gausios, bet tesiasi kaip iprasta, tai tiek kol kas. smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as irgi jau pradejau gerti yarina 4u.gif perejau prie ju nuop yesminelle, daktares patarimu, ir aisku dar neilgai vartoju, bet galiu pasidziaugti, kad jokio salutinio poveikio nejauciu, o lytinis potraukis tik sustiprejo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na pagaliau ir aš pardėjau jas gerti (ilgai ruošiausi iš baimės doh.gifsmile.gif šiandien išgėriau antrą tabletę ir poto mane pradėjo pykinti negera vien į maistą pažiūrėjus, o jį užuosti.....dar blogiau čia kiek suprantu yra šalutinis poveikis hm...

kaži yra kam taip buve?
ilgai tesėsi?

Toliau žiūrėsim kaip viskas bus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 03 28, 18:37)
Sveikos smile.gif Na pagaliau ir aš pardėjau jas gerti (ilgai ruošiausi iš baimės doh.gifsmile.gif šiandien išgėriau antrą tabletę ir poto mane pradėjo pykinti negera vien į maistą pažiūrėjus, o jį užuosti.....dar blogiau čia kiek suprantu yra šalutinis poveikis hm...

kaži yra kam taip buve?
ilgai tesėsi?

Toliau žiūrėsim kaip viskas bus smile.gif 4u.gif

laba!!!
o ko cia bijot??atsipalaiduok,nes man rodos,tas salutinis poveikis tau psichologiskai atsoranda mirksiukas.gif
viskas bus gerai,pamatysi..as jau geriu puse metu kazkur ir viskas puikiai good.gif
Atsakyti
Gėriau šitas KT ne vienus metus. Jaučiausi labai gerai ir skirtingai nei su kitom KT visai netinau. man jos puikiai tiko 4u.gif Vienintelis dalykas - sumažėjęs poreikis doh.gif Kol gėriau tai net nejaučiau kad taip yra, bet metus jas iškart pajutau pasikeitimus lotuliukas.gif
Jei vėl reiktų gert, vėl rinkčiausi Jarina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 03 28, 20:56)
laba!!!
o ko cia bijot??atsipalaiduok,nes man rodos,tas salutinis poveikis tau psichologiskai atsoranda  mirksiukas.gif
viskas bus gerai,pamatysi..as jau geriu puse metu kazkur ir viskas puikiai good.gif

Ai man šiaip chemijai baimė yra blush2.gif ar po vaistų vartojimo viskas ok bus ir t.t Bet dabar kai pradėjau tai ką jau ir tesiu ir pvz. šiandien pykina tik šiek tiek ir nežinau sakau kaip bus kitai manau viskas gerai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 03 29, 18:33)
Ai man šiaip chemijai baimė yra  blush2.gif ar po vaistų vartojimo viskas ok bus ir t.t Bet dabar kai pradėjau tai ką jau ir tesiu ir pvz. šiandien pykina tik šiek tiek ir nežinau sakau kaip bus kitai manau viskas gerai  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

as kazkaip tikiu,gal naiviai,musu medicinos ir farmacijos pazangumu,ir manau,kad neturetu jos pakenkt unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
na as jas geriu puse metu ir dabar geriu TIKRAI jau paskutine pakuote. nelabai man jos tinka:
- sumazejes noras,
- tepliojimas jau prasideda dar geriant panasiai 17 tablete, taigi beveik 2 savaites gaunasi menesines (iskaitant tepliojimo laika),
- kai yra 7 dienu pertrauka, tai mazdaug 5 diena prasideda nerealus galvos skausmai, kurie baigias, kai isgeriu panasiai pirmas dvi naujos pakuotes tabletes.

as tikrai neturiu geru atsiliepimu apie jas. grisiu turbut prie logest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 04 03, 22:15)
na as jas geriu puse metu ir dabar geriu TIKRAI jau paskutine pakuote. nelabai man jos tinka:
- sumazejes noras,
- tepliojimas jau prasideda dar geriant panasiai 17 tablete, taigi beveik 2 savaites gaunasi menesines (iskaitant tepliojimo laika),
- kai yra 7 dienu pertrauka, tai mazdaug 5 diena prasideda nerealus galvos skausmai, kurie baigias, kai isgeriu panasiai pirmas dvi naujos pakuotes tabletes.

as tikrai neturiu geru atsiliepimu apie jas. grisiu turbut prie logest smile.gif

ir puse metu kankiniesi su sitais simptomais?? nu gi tu ir kantri...
as mesciau pokeliu menesiu tikraiiii..

man daug KT netiko,daug bajeriu buve,bet sitie visais atzvilgiais pranoksta kitus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 04, 12:53)
ir puse metu kankiniesi su sitais simptomais?? nu gi tu ir kantri...
as mesciau pokeliu menesiu tikraiiii..

man daug KT netiko,daug bajeriu buve,bet sitie visais atzvilgiais pranoksta kitus  thumbup.gif

tai man tiek laiko ir prireike, kad suprasciau, jog viskas nuo situ tabletyciu smile.gif nes galvojau, kad siaip gal kas nors negerai su sveikata (turiu omeny galvos skausmus)
Atsakyti