Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(lelija21 @ 2009 04 21, 23:13)
sveikutes smile.gif na as yarina geriu beveik metus, kol kas viskas gerai man jos patinka, labiau net uz yasminele, nuo ankstesniuju buvau labai irzli ir jautri. o nuo yarinos nieko panasaus nesidaro biggrin.gif p.s. turiu klausima kelinta diena jums prasideda kraujavimas kai buna septyniu dienu pertrauka. nes man jos kazkodel prasideda ketvirta nors informc. lapeli parasyta kad kraujavimas turi prasideti 2-3 dienomis

Man paprastai prasidedavo 3-ios dienos ryta, na ir retkarciais 2-os dienos velai vakare.
Atsakyti
na manau cia daugumai taip prasideda 2-3 dienomis bet kodel man 4 diena tai niekaip nesuprantu g.gif tikiuosi kad tai nereiskia kad esu maziau apsaugota nuo nestumo verysad.gif
Atsakyti
na ir aš tada pasidalinsiu savo įspudžiais..
geriau yarina apie 6 menesius, priaugau iš pradžių 3 kg, atseit pati kalta- daugiau valgiau, oda is tikruju buvo kaip persikas, kaip silkas, lb grazi ir be problemu, bet as visikai nenorejau myletis, man pradejo skaudet galva ir labai skaudejo krutys, nors yra buvo truputeli "padidejusios', kas dziugino, bet tas skausmas buvo bjaurus, lyg pries menesines tiktai dvigubai skaudziau..meciau gert jas, ir per menesi priaugau 7 kg, viso 10 kg...su mano ugiu tai yra lb daug..be to iki siol (jau praejo metai) nereguliarios menesines dazniausiai ilgas ciklas.. o pries tai buvo viskas ok.

BET

mano pusesere jas geriau jau 2 metus ir kaip ir buvo 45 kg taip ir liko, ir jauciasi gerai ir atrodo gerai, ir viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(lelija21 @ 2009 04 21, 22:59)
na manau cia daugumai taip prasideda 2-3 dienomis bet kodel man 4 diena tai niekaip nesuprantu g.gif  tikiuosi kad tai nereiskia kad esu maziau apsaugota nuo nestumo verysad.gif

Sveika!
Man panasiai, prasideda 4(dazniausiai) - 3 (retai) dienomis. Niu, tu taip negasdink nono.gif As nemanau, kad nuo menesiniu dienos pradzios priklauso ar tu daugiau apsaugota ar maziau schmoll.gif Tiesiog kiekvienos moters organizmas individualus. Jau ankstesneje zinuteje rasiau, kad geriu (virs) 2 metu ir men.prasideda apie 4 diena (nebent 3 vakare pradeda tepti) - manau viskas cia ok! thumbup.gif
Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,man gydytojas jas rekomendavo,nusipirkau paskaiciau lapeli informacini tai baisu pasidare,tiek visokiu salutiniu poveikiu gali buti g.gif trombozes ten visokios,insultai,dar velniai zino kas blink.gif soandien prasidejo mm ir nebezinau ar gerti,bijau kazko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 22, 22:39)
Sveika!
Man panasiai, prasideda 4(dazniausiai) - 3 (retai) dienomis. Niu, tu taip negasdink  nono.gif As nemanau, kad nuo menesiniu dienos pradzios priklauso ar tu daugiau apsaugota ar maziau  schmoll.gif Tiesiog kiekvienos moters organizmas individualus. Jau ankstesneje zinuteje rasiau, kad geriu (virs) 2 metu ir men.prasideda apie 4 diena (nebent 3 vakare pradeda tepti) - manau viskas cia ok!  thumbup.gif
Sekmes!  mirksiukas.gif

gerai kad as ne viena tokia unikali kad ketvirta diena prasideda biggrin.gif net palengvejo thumbup.gif ir tikrai nenorejau isgasdinti doh.gif, o tu papildomai naudoji kokia apsisaugojimo priemone? na cia is smalsumo klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija21 @ 2009 04 23, 16:30)
gerai kad as ne viena tokia unikali kad ketvirta diena prasideda biggrin.gif  net palengvejo thumbup.gif  ir tikrai nenorejau isgasdinti doh.gif, o tu papildomai naudoji kokia apsisaugojimo priemone? na cia is smalsumo klausiu ax.gif

Kadangi turiu (o gal atvirksciai? blush2.gif lotuliukas.gif ) tik viena partneri, t.y. savo mylimaji - tai ne, jokiu kitu papildomu apsisaugojimo priemoniu nenaudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 23, 21:15)
Kadangi turiu (o gal atvirksciai?  blush2.gif  lotuliukas.gif ) tik viena partneri, t.y. savo mylimaji - tai ne, jokiu kitu papildomu apsisaugojimo priemoniu nenaudoju  mirksiukas.gif

na as irgi tik viena wub.gif bet papildomai apsisaugau ne del to kad bijociau kokiu nors ligu(na kiek zinau i kaire neina jis) schmoll.gif bet man paranoja yra pastoti todel naudoju papildoma apsauga. (zinau pripazistu kad perdetai cia as) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 04 23, 13:04)
sveikos,man gydytojas jas rekomendavo,nusipirkau paskaiciau lapeli informacini tai baisu pasidare,tiek visokiu salutiniu poveikiu gali buti g.gif trombozes ten visokios,insultai,dar velniai zino kas  blink.gif  soandien prasidejo mm ir nebezinau ar gerti,bijau kazko  blink.gif

laba!!!!
tokie salutiniai poveikia galimi geriant betkurias KT..tad nelabai turi is ko rinktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet jei esi sveika,tad gerk drasiai,nebus jokiu komplikaciju mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamos ir ne tik 4u.gif del nereguliariu mm gydytoja rekomendavo gert sias KT, o del problemines odos dermatolkoge taip pat rekomendavo jas gert. as niekada nesu gerus jokiu KT, gal jum ir keista, bet kazkaip neprisiversdavau. kaip manot ar del problemines odos vertetu pradet jas gert? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2009 04 25, 09:23)
sveikos mamos ir ne tik 4u.gif  del nereguliariu mm gydytoja rekomendavo gert sias KT, o del problemines odos dermatolkoge taip pat rekomendavo jas gert. as niekada nesu gerus jokiu KT, gal jum ir keista, bet kazkaip neprisiversdavau. kaip manot ar del problemines odos vertetu pradet jas gert? g.gif

Manau, kad taip
Atsakyti
As geriu jau antra "Yarina" pakeli.
Geriant pirma buvo pastovus pilvo maudimas,tepliojimas,ypac stiprejantis po lytiniu santykiu, iskylo spuogai tokie giluminiai,skausmingi ir ten kur niekada nebudavo.Jau galvojau kad mesiu ir nebevartosiu,bet nusprendziau isgerti antra pakuote ir paziureti: jei reikalai nepradetu taisytis - daugiau nebegerciau.
Bet dabar viskas liuks thumbup.gif : spuogai isnyko,veido oda tikrai pagrazejo,po to kai atejo pirmos mmm jau visai nebeteplioja. Taip kad manau gersiu Yarina ir toliau ok.gif
Atsakyti