Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(as-berry @ 2009 04 04, 21:30)
tai man tiek laiko ir prireike, kad suprasciau, jog viskas nuo situ tabletyciu smile.gif nes galvojau, kad siaip gal kas nors negerai su sveikata (turiu omeny galvos skausmus)

gerai,kad jau supratai ir nesikankinsi daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Na, va ir aš pagaliau sulaukiau savo nereguliarių mm ir vakar jau 3 tabletę išgėriau.
Na, nežinau, kaip čia - pirmą dieną galvą labai skaudėjo g.gif [bet gal tik sutapimas], o dabar mm neskausmingos smile.gif [prieš mm 3 savaites pilvą skaudėjo doh.gif - tai nei vyro, nei nieko nesinorėjo doh.gif doh.gif doh.gif ]
Žiūrėsim kaip čia bus...........Tik, va, džiaugiuosi, kad kelionėje mm nebus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ka, baigiau savo pirmaja pakuote ir sakyciau jos man net geresnes uz yesminelle thumbup.gif jokiu salutiniu poveikiu, viskas labai gerai, net nejauciu, kad geriu jas, savijauta lygiai tokia pat kaip ir iki pradedant gerti biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamyčiukės. Tai gal galit kas pasufleruoti jų kaina maždaug. Noriu savasias pakeist, bet nežinau prie kuriu bandyti g.gif O čia matau atsiliepimai apie jarine kontr. neblogi daugumai thumbup.gif Gal ir man tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kankaliukas @ 2009 04 11, 23:41)
Labas mamyčiukės. Tai gal galit kas pasufleruoti jų kaina maždaug. Noriu savasias pakeist, bet nežinau prie kuriu bandyti g.gif  O čia matau atsiliepimai apie jarine kontr. neblogi daugumai thumbup.gif  Gal ir man tiktu mirksiukas.gif

apie 48 litus.
Atsakyti
Sveikos as gal 53 Lt mokejau g.gif:

na ka as jau pabaigiau pakuote viena va siandien buvo paskutine tablete zesim kas per 7-niu dienu pertrauka bus ir kada susirksiu.

O del noro tai kazkaip keistai noriu, bet nenoriu cia pas mane tai jauciau daugiau savos problemytes biggrin.gif
Atsakyti
aš pradėjau trečią Yarina pakuotę.. bet ..ir vėl teplioja doh.gif kol gėriau anas dvi pakuotes tai gal tik kokias porą savaičių ar mažiau jokio tepliojimo nebuvo, o taip... verysad.gif bet vis tikėjausi, kad liausis, kad organizmas pripras...
Pradžioje ir galvą skaudėdavo, ir pykindavo, bet tai liovėsi, o vat su tepliojimu pabaigos nesimato. Mm tapo ne tokios gausios, bet prieš jas vis tiek pamaudžia strėnas ir pilvą, ko nebebūdavo geriant Diane35.

Tikriausiai nebevartosiu Yarin'os, bet ką pasirinkti, kaip žinoti, kad tikrai tiks ir nereiks tris mėnesius kamuotis unsure.gif

Diane35 man tiko labai, bet po gimdymo, problemos, dėl kurių labiausiai jas vartojau, sumažėjo, tad gydytoja patarė vartoti silpnesnes KT nei Diane35.

Žiūrėsim kaip tą trečią mėnesį su Yarina ištversiu.. cool.gif

Tikriausiai nebaigtos Yarin'os pakuotės negalima mesti ir pradėti gerti kitas KT? unsure.gif o gal galima, jeigu būtų tokio pat stiprumo? gal ką žinote apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vismantė: 17 balandžio 2009 - 14:42
Aš va pirmą mėnesį naudoju ir vis dar tepa........ verysad.gif ne kasdien, bet vis tepa.......ir pilvą paskauda..... unsure.gif .....
kitą savaitę baigsiu gerti pirmą pakuotę, tai žiūrėsiu kaip bus unsure.gif
Atsakyti
Man gydytoja patare Marvelon pakeisti i sitas KT, nes nuo Marvelon tepliojimai buvo, padariau 3 men pertrauka ir pradejau gerti, bet ir vel tepliojo, o dar tokios brangios, tai is viso meciau... vienas dalykas ka akivaizdziai pastebejau tai dingo tas siaubingai kosmariskas galvos skausmas!! thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat naudojau "Yarina", bet man pilva nuo ju pamausdavo, tai dabar jau antras men. bandau " Mercilon", kazkaip butu viskas ir nieko tik , kad labai tingulys nuo ju ima, ko nebuvo su yarina ir truputi svorio priaugau, ko nebuvo su yarina. Tai dabar negaliu niekaip apsisprest kas geriau, nuo "mercilono" pilvo nemaudzia, bet svoris ir noras tai dingo. Bet "yarinos" turiu uzsipirkus 6 men. adr pries pabrangima. Gal kam reikia galiu pora pok. perleisti, galioja iki 10/2010, pirktos "Seimos" vaistinej po 40 lt., nes jeigu po men. man nuo anu kontraceptiku susinormalizuos svoris, tai jauciu "Yarina" sugersiu tik , kad pinigu neismest i bala, nes kitaip yar negerai kaitalioti. Jeigu kam reikia tai pora pokiuku perleisciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabava: 20 balandžio 2009 - 14:01
Sveikos mergaites!
Yarina geriu jau virs 2 metu! blink.gif doh.gif Salutiniu poveikiu visai jokiu nera (nebent pradzioj siek tiek buvo, bet jau ir neatsimenu schmoll.gif ) Kai gydytoja juos man rekomendavo, tai is karto pasake, kad nuo ju svoris beveik nedideja (aisku kiekvienai moteriai savaip). Mano svoris liko toks pat kaip ir buvo (gal koks 1-1,5 kg prisidejo, bet tai nebuvo staigus svorio soktelejimas) (o gal cia as pati kalta, per daug valgyti pradejau ir figura ne taip rupinausi ax.gif ) Nusiskundimu tikrai jokiu neturiu!!! thumbup.gif
Tik vat, vis dazniau pagalvoju apie KT metima, ne del to, kad jos blogos, o del to, kad per daug as jas geriu. Yarina geriu virs 2 metu, pries tai buvo apie 1-2 metus pertrauka ir pries tai apie 3 metus irgi geriau. Vaikuciu dar neturiu (nors jau laaabai noriu wub.gif ) Tai vat bijau, kad nepakenkciau savo organizmui.
Tik - kaina ju galetu buti mazesne, nes su kiekvienu menesiu vis brangsta ir brangsta!!!! mad.gif
(Ka JUS, mielosios, galvojate apie ilgalaiki KT gerima, ar darote pertraukas ar ka nors panasaus?)
Atsakyti
sveikutes smile.gif na as yarina geriu beveik metus, kol kas viskas gerai man jos patinka, labiau net uz yasminele, nuo ankstesniuju buvau labai irzli ir jautri. o nuo yarinos nieko panasaus nesidaro biggrin.gif p.s. turiu klausima kelinta diena jums prasideda kraujavimas kai buna septyniu dienu pertrauka. nes man jos kazkodel prasideda ketvirta nors informc. lapeli parasyta kad kraujavimas turi prasideti 2-3 dienomis
Atsakyti