Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(mija+ @ 2011 08 18, 00:01)
Sveikos, noriu prisijungti prie jūsų, gėriau ir aš yarina kontroceptiką------pasekmės išoperuota krūtinė ! Gavosi taip, kad gydant vieną žalojau kitą, man buvo nereguliarios menstruacijos, atsirado cistos - išrašė kontraceptiką , taip man pagerėjo, cistos mažėjo menstruacijos buvo reguliarios, bet geriant vaistus mano krūtinėje formavosi augliukai-- viso 4.... Net negalvojau, bet daktarų išvada KONTRACEPTIKAS!!!!!!!

Labas, uzjauciu del tokiu pasekmiu. unsure.gif o kaip tau surado juos? Kokie buvo tavo nusiskundimai?
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos ir patarimo.. Yarina tabletes yra suskirstytos savaites dienomis, pradejau gerti nauja pakuote nuo sekmadienio,, Ir netycia praleidau antradieni, kai buvo antradienis ta diena isgeriau treciadienio tablete, ka daryti?? O sita dalyka pastebejau tik penktadieni, kokios galimos pasekmes ir kaip man toliau gerti? Prasau Jusu visu pagalbos, ar galejau pastoti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaa @ 2011 09 22, 18:41)
Sveikos, reikia pagalbos ir patarimo.. Yarina tabletes yra suskirstytos savaites dienomis, pradejau gerti nauja pakuote nuo sekmadienio,, Ir netycia praleidau antradieni, kai buvo antradienis ta diena isgeriau treciadienio tablete, ka daryti?? O sita dalyka pastebejau tik penktadieni, kokios galimos pasekmes ir kaip man toliau gerti? Prasau Jusu visu pagalbos, ar galejau pastoti? verysad.gif

dienos sužymėtos, kad nepasimestum, o šiaip jos visos vienodos - svarbiausia - išgerti kiekvieną dieną...... tad jei tik sukeitei dienas, tai visai nieko tokio... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 09 22, 20:56)
dienos sužymėtos, kad nepasimestum, o šiaip jos visos vienodos - svarbiausia  - išgerti kiekvieną dieną...... tad jei tik sukeitei dienas, tai visai nieko tokio... mirksiukas.gif

Labai aciu Jums, nuraminot thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit kada reiktu daryti pauze,tabletes vartoju jau kazkur du metus,sakyciau gal reiktu daryti pertrauka g.gif ir kuriam laikui menesiui ar dviem,o gal is viso nereikia tos pertraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2011 10 08, 15:11)
Sakykit kada reiktu daryti pauze,tabletes vartoju jau kazkur du metus,sakyciau gal reiktu daryti pertrauka g.gif ir kuriam laikui menesiui ar dviem,o gal is viso nereikia tos pertraukos g.gif

iki nestumo vartojau sias tabletes apie 5 metus, gine patare nedaryti jokios pertraukos, nes sios tabletes yra naturalios, organizmas nenualinamas ir iskart atsistato... todel siulyciau nevargti ir pertraukos nedaryti... baigusi jas gerti pries nestuma padariau 3 meneiu pertrauka, nes norejau folio rugsties papildomai pagerti, pastoti pavyko iskart smile.gif esu patenkinta siomis tabletemis ir dabar po maitinimo nuo kitu MM ketinu vel jas naudoti
Atsakyti
aciu uz atsakyma smile.gif netgi penkis metus be pertraukos unsure.gif ,bet negali gi istisai vartoti tabletes iki 50 -ties metu be pertrauku,siaip vaiku jau nebeplanuoju,o ir pati jau nebejaunikle esu smile.gif ,tai vat vistiek kazkaip suktis reikes,ziuresiu pagal situacija zinoma su tom pertraukom rolleyes.gif O sie kontraceptikai tikrai geri,jokiu pasaliniu veiksniu nejauciu,kazkada gilioj jaunystej geriau kazkokius jau nemenu pavadinimo,tai budavo tokie galvos skausmai uzeidavo,kad nors galva nusirauk,tik po to supratau ,kad nuo netinkamu tableciu doh.gif
Atsakyti
Man auga svoris verysad.gif Tiesiog apetitas besaikis .... doh.gif
Atsakyti
Na as asmeniskai tai geriau KT apie 10 metu be pertraukos..prdejau gerti del apsaugos ir dar del to kad is 8 dienu menesiniu iki 5 sumazejo ir skausmai visai ne tie..
Bet..
Kiek pamenu kai kazur po 5 metu vartojimo bandziau nutraukti, tai pirmos menesines buvo tiesiog kazkoks kosmaras - plūdau tiesiogine ta zodzio prasme, skausmai nenormalus.. verysad.gif tada ginekologe itikino ka be reikalo taip save kankinu, nesveika taip tiesiog siaip sau susimastyti daryti pertrauka...tada nuo novynette perejau prie Yarine ar yasmine - nepamenu dabar... bet kai dar po keliu metu nusprendziau ju isvis nebegerti.. na lyg apsivalyti .. nes metai bega o vaiku dar neturiu.. 4u.gif ir stai.. pirmos menesines eme veluoti .. daug.. nestumo nera, tada tyrimai.. isvada - policistines kiausides.. serga daug moteru, bet reta kuri zino..gydymas kontraceptiais, operacija arba kaip ginekologai megsta sakyti gimdyk ir dings visos bedos doh.gif na cia kita istorijos dalis..
zodziu dabar jau pora metu kontraceptiku nebegeriu.. menesines susireguliavo.. vis dar skausmingos, bet as renkuosi naturalesnius nuskausminimo budus.... ir ka besakytu ginekologe - naturalus gali buti tik obuolys nuskintas nuo medzio o ne tabletes smile.gif na tai mano asmenine nuomone..
Atsakyti
Norejau patarimo pradesiu naudoti KT Etindros jos visos suzymetos savaities dienomis. Pvz. jei man mm prasideda ketvirtadieni tai kure gerti tablete, kuri pazymeta ketvirt. ar nuo pradziu. Jei ta kuri pazumeta ketvirt. tai pirmas tris tabletas reikes isgerti baigus pakuote. As jau bent taip suprantu.
Atsakyti
Visos tabletes ten yra vienodos, nesvarbu ar parasyta ketvirtad ar pirmad, tos savaites dienos surasytos tik tam, kad tau butu patogiau nesusimaisyti. Jei pirmaja pradesi ketvirtad, tai ir gerk pazymeta ketvirtadieniu, ir taip po to sekancia penktadienio sestadienio ir taip tris savaites, paskutine isgersi treciadieni, tada septynios dienos pertrauka, ir nauja pakuote vel pradesi nuo ketvirtadieniu pazymetos tabletes. Pakuoteje nera pirmos, ar paskutines tabletes, gali pradeti nuo kurios nori, svarbu nepamirsti isgerti kasdien.
Atsakyti
Na as dar du menesius vartosiu ,po to darysiu pertrauka,ziuresiu kas cia darysis biggrin.gif ,vasarai artejant greiciausiai vel pradesiu gerti Yarina, nes tikrai patogu planuoti atostogas ir oda labai susitvarko, vienas minusas vis delto yra - atsalimas lovoje ax.gif
Aisku tabletes ir yra tabletes, apie naturaluma nera kalbos,zinoma geriau is vis be ju,bet.... taip saugu,taip patogu ir t.t rolleyes.gif Aukojam savo sveikata manau del to cool.gif
Ir dar girdejau,kad kontraceptikai keicia naturalu moters kvapa,butent ta kvapa kuris pritrauke vyra,taigi kvapui pakitus automatiskai gali atsirasti ir santykiu atsalimas,verta susimastyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumis: 08 lapkričio 2011 - 17:11