Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

Vienareiksmiskai islaidi blush2.gif pinigai pas mane neuzsibuna doh.gif skolintis dar neteko, bet atrodo, kad augant pajamoms ir poreikiai dideja - studijuodama isgyvenau is 300-400 Lt per menesi... o dabar... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2007 01 25, 16:24)
Kai yra kazkoks tikslas (butas, keliones, vestuves ir pan), galiu pataupyti.Bet daznai nutinka taip, kad taupau taupau ir staiga koks tai liudesys uzpuola (ar tos dienos uzeina...) ir tada prasideda...  blush2.gif  kazko skanesnio nusiperki, tada kazkokios grazios smulkmenos i namus reikia(cia mano silpnybe..)Drabuziams paskutini pusmeti nelabai daug pinigu skiriu. Ner laiko shopintis... smile.gif

Man irgi labai panašiai taupau taupau, o paskui pagalvoju, kad nuspelniau to ar ano, na ir prasideda doh.gif , o po to vėl užeina "ramybės metas". biggrin.gif
Manau, kad nesu labai išlaidi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joločka: 31 sausio 2007 - 11:41
Kadangi gyvenu kitoje salyje ir tenka paciai save islaikyti tapau taupesne,bet vistiek buna dienu,kai vejais paleidziu nemaza sumele ax.gif
Atsakyti
anksciua buvau baisingai ishlaidi,bet pajauciau kas yra darbas, kaip nelengvai uzhdirbami pinigai ir pasikeiciau, tapau taupuoliuke blush2.gif
Atsakyti
nu as esu gana taupi. nezinau tiesiog man patinka taupyti, jauciu malonuma is to blush2.gif
Atsakyti
As tai taupyt visiskai nemoku doh.gif .jei jau turi neuzilgo pervesti alga o pinigu dar yra,tai ir paleidziu juos galima sakyt vejais doh.gif
Atsakyti
As galiu taupyti, taupyti ir per viena deina isleisti biggrin.gif
Atsakyti
Esu labai išlaidi doh.gif ,man visada visko reikia.....N a bet šia diena tikrai negyvenu,o ir į skolas lysti niekada negalėčiau schmoll.gif .Galbūt finansai leidžia laisvai gyventi thumbup.gif Bet kuo didesnės pajamos,tuo norai didesni drinks_cheers.gif
Atsakyti
islaidi blush2.gif mirksiukas.gif kad dar butu ka leisti doh.gif
Atsakyti
Išlaidi. Bet juk vieną kartą gyveni...Dauguma mano pirkinių- rūbai, kosmetika, ir pan.- tik nuotaikai pakelti. Anksčiau buvau taupesnė, nes finansai neleido. Bet dabar vėl teks kiek apkarpyti savo poreikius, ne imsim paskolą. g.gif
Atsakyti
Man su taupumu labai sunku. Kai neturiu pinigu, galiu ir be ju issiversti, bet jei tik atsiranda, tai taip su vejeliu islekia, kad atsisedus ta pacia diena, niekaip nesuvokiu, kur juos padejau verysad.gif Ir taip labai daznai, nesuprantu ka as darau, kad paskui savosaskaitose nesusigaudau. Manskis vis liepia rasytis, kas kaip, kur, bet vis laiko truksta, o po gero pusdienio jau nebesuprantu kur padejau pinigus. Matau pirkinius, bet galai nesuveina. O jau i maisto parduotuves is vis bijau eiti, jei nuvaziuoju viena, tai gyg ir valgomo nieko nenuperki, bet pinigine patusteja bent ant 100 lt. Viena diena ziurejau i priesais mane ant staliuko kraunancia pirkinius moteriske. Na pasakyciau panasi i mane, prisipirko visko, tik nieko valgomo (parduotuve maxima), na ten biezdieluskiu visokiu ubvo, ir paliko 300 Lt. Kazkoks kosmaras. Kaip isigydyti nuo tos ligos, pirkti nenaudingus daiktus.
Atsakyti
as tai savo pinigus uzdirbtus spaudziu kaip SKREGA PASKUTINE! O VYRO TAI NETAUPAU VISAI! NEZINAU KODEL g.gif
Atsakyti