Visada buvau taupukė iki kaulų smegenų, bet paskutiniu metu žiūriu, kad labai atsipalaidavau Sugalvoju ar pamatau ir taip užsimanau, kad negaliu susikaikyt
kai neturiu laiko nueiti į parduotuves, tada labai gerai pavyksta taupyt, bet jei atsiranda daugiau laisvo laiko ir galimybės pasivaikščiot parduotuvėse, tada man santaupos baisiai aptirpsta
Na, nesu as is tu taupiuju, neiseina man kad ir kaip noretusi.Aisku, turiu atskira saskaitel i kuria kas menesi pervedu bent po 100Lt(aisku, kartais ir geroaki daugiau)., nes kitaip nemoku sutaupyti. aisku, seimoj stengiames planuoti islaidas, bet kaip tycia, kai jau atrodo menesio gale liks daugiau pinigu tai vis koks nenumatytas dalykas islenda ir tenka tuos pinigelius isleisti.
O as vis taupau,taupau ir nuo to kartais pavargstu.Nueinu i parduotuve ir palepinu save nauju pirkiniu.O ka?! Negi nesu verta ar neuzsidirbu? Po to vel taupau ...
as kartais sugebu kokia savaite pataupyti, bet kazkas man uzeina ir viska ka sutaupiau isleidziu per viena diena...po to vel galiu kokia savaite nieko nepirkti