Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

QUOTE(Mamushiukas @ 2007 03 12, 02:34)
Esame su vyru pakankamai taupus. Gyvename kaimelyje, kur nera kam leisti pinigu biggrin.gif

Mes su vyru taip pat taupūs. Bet ne todėl, kad nėra kur leisti pinigų, o dėl to, kad neturim kada jų leisti. Blogai. Ir net labai.
Atsakyti
as tai islaidi, turiu pinigu tai greitai juos isleidziu, paskiau griauziuosi del to
Atsakyti
Visada buvau taupukė iki kaulų smegenų, bet paskutiniu metu žiūriu, kad labai atsipalaidavau bigsmile.gif Sugalvoju ar pamatau ir taip užsimanau, kad negaliu susikaikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip aš manau ,kad esu ne taupi, o kiti sako atvirkščiai ir kad jiems iš šono geriau matyti g.gif tad nežinau.
Atsakyti
Manau, kad esu taupi, nebūna taip, kad be lito sėdėčiau...ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilkaa: 12 gegužės 2007 - 15:23
Aš baisiai netaupi doh.gif manau, tai šiokia tokia yda ir stengiuosi keistis blush2.gif
Atsakyti
Aš tai labai taupi būnu, kai sąskaita tuščia. O kai pilna, tai visaip blush2.gif būna.
Atsakyti
kai neturiu laiko nueiti į parduotuves, tada labai gerai pavyksta taupyt, bet jei atsiranda daugiau laisvo laiko ir galimybės pasivaikščiot parduotuvėse, tada man santaupos baisiai aptirpsta doh.gif
Atsakyti
O as islaidi tik maistui, megstu skaniai pavalgyt...jeigu perku rubus tai geru firmu arba marmaline smile.gif
Atsakyti
Na, nesu as is tu taupiuju, neiseina man kad ir kaip noretusi.Aisku, turiu atskira saskaitel i kuria kas menesi pervedu bent po 100Lt(aisku, kartais ir geroaki daugiau)., nes kitaip nemoku sutaupyti. aisku, seimoj stengiames planuoti islaidas, bet kaip tycia, kai jau atrodo menesio gale liks daugiau pinigu tai vis koks nenumatytas dalykas islenda ir tenka tuos pinigelius isleisti.
Atsakyti
O as vis taupau,taupau ir nuo to kartais pavargstu.Nueinu i parduotuve ir palepinu save nauju pirkiniu.O ka?! Negi nesu verta ar neuzsidirbu?
Po to vel taupau lotuliukas.gif ...
Atsakyti
as kartais sugebu kokia savaite pataupyti, bet kazkas man uzeina ir viska ka sutaupiau isleidziu per viena diena...po to vel galiu kokia savaite nieko nepirkti doh.gif blush2.gif
Atsakyti