Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

esu gan taupi rolleyes.gif
Atsakyti
As islaidesne, vyras taupus. jis ir laiko pinigeli savo rankoj lotuliukas.gif kai paprasau-duoda visuomet ir leidzia pirkinetis, bet daznai nedrystu prasyti ax.gif
Atsakyti
ziurint kur - vienur taupi,kitur islaidi biggrin.gif
Atsakyti
noriu būti taupi, bet gaunasi kaip visada.. doh.gif
Atsakyti
Esu taupi, bet viskas dabar taip brangu, maistas, mokesčiai, kad labai sunku ką nors sutaupyti. Reikia galvoti, kai išgyvent iki kitos algos.
Atsakyti
Man tai kaip užplaukia biggrin.gif , kartais gan taupi būnu, bet kaip užsisuka tai ir paišlaidauju neblogai doh.gif
Atsakyti
Na ir as daugiau is tu islaidziuju blush2.gif nors kartais kai susiimu, tai bunu taupi (bet tik kokia savaite blush2.gif )
Atsakyti
Man pataupyti niekaip neišeina,esu iš tų išlaidesnių.Jau lyg paspaudi ,bet į mėnesio galą žiūri, kad daugiau išleidai nei aną mėnesį doh.gif Nemoku taupyti schmoll.gif
Atsakyti
Puikus Vido Jankausko ese apie pinigus, labai rekomenduoju paskaityti: http://www.mindgasmic.com/ese64.htm
Atsakyti
Aš dažniausiai esu taupi, bet kartais užplaukia pirkimo manijos, tada nemažai išleidžiu blush2.gif cool.gif
Atsakyti
galiu but taupi,nes mano pirmoji alga 210lt,veliau 358lt is ju reikejo 130lt atiduoti bankui.Dabar mano pajemu nera verysad.gif ax.gif ,nes maziuke auginu.Gaunam tenkintis vyro alga.Nelabai eina pataupyti norim ir skaniau pavalgyti ir vaika noriu palepint,o kainos tai nezmoniskai auga g.gif
Atsakyti
manau kad taupi, bet kai pradedu skaičiuot tai pasirodo nė velnio huh.gif
Atsakyti